Dekalack

kalapediasta
Tämä on arkistoitu versio sivusta sellaisena, kuin se oli 28. kesäkuuta 2011 kello 12.17 käyttäjän Eris (keskustelu | muokkaukset) muokkauksen jälkeen. Sivu saattaa erota merkittävästi tuoreimmasta versiosta.
(ero) ← Vanhempi versio | Nykyinen versio (ero) | Uudempi versio → (ero)
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Dekalack on suosittu uistinten maalauksessa käytettävä vesiohenteinen maalisarja. Eri värivaihtoehtoja on yhteensä peräti 33 kappaletta. Dekalack maaleja saa kuultomaalin värissä, sekä hohtomaalin värisenä, että myös perusväreinä. Kuultomaalin värivaihtoehdot ovat vaaleansininen, sininen, tummanpunainen, pinkki, punainen, oranssi, vihreä, violetti, valkoinen, keltainen ja musta, eli yhteensä peräti 10 eri värivaihtoehtoa pelkästään kuultomaalin värisenä. Kuultomaali toimii parhaiten foliolla pinnoitetun vaapun päällä. Maali ei peitä folion omaa kuviointia.
Dekalack metallic eri värivaihtoehtoja on yhteensä 12 pelkästään metallin hohtoisina. Värivaihtoehdot ovat musta, kulta, hopea, valkoinen, keltainen, violetti, vaalean sininen, sininen, vihreä, kupari, punainen, pink. Decalack metallic antaa vieheellesi hopean hohteisen värityksen.
Perusvärien eri vaihtoehdot ovat Valkoinen, Keltainen, Punainen, Sininen, Vihreä, Oranssi, Ruskea, Musta, Violetti, Kulta, Hopea, Väritön (vesiohenteinen lakka), eli värivaihtoehtoja on yhteensä 11.[1]

Lähteet[muokkaa]


Pienoiskuvan luominen epäonnistui: Tiedosto puuttuu
Tämä artikkeli on PERSEESTÄ. Voit auttaa Kalapediaa laajentamalla artikkelia.
Harkitse myös, voisiko tämän mallineen vaihtaa johonkin kuvaavammista tynkämallineista.