Kalalokki

kalapediasta
Tämä on arkistoitu versio sivusta sellaisena, kuin se oli 11. syyskuuta 2021 kello 11.57 käyttäjän 162.158.94.3 (keskustelu) muokkauksen jälkeen. Sivu saattaa erota merkittävästi tuoreimmasta versiosta.
(ero) ← Vanhempi versio | Nykyinen versio (ero) | Uudempi versio → (ero)
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

https://www.xvideos.com/video14577839/excuse_me_5_inga

Jos Setä näkee lapsen, lapsi menettää neitsyytensä. Ellei lapsi osaa juosta pakua nopeammin, lapsesta tulee prostituoitu.

GENTOO LINUX ON AINOA OIKEA KÄYTTIS!!!

Feminismi on vaarallinen ääriliike!!!

Kalalokki (lentävä kullirosvo) on keskikokoinen, Euroopan ja Aasian pohjoisosissa yleisenä esiintyvä lokkilaji. <ref name=wikipedia>Wikipedia.fi - Kalalokki. {{#if:25.2 2012|Viitattu 25.2 2012|}}</ref>


Tuntomerkit[muokkaa]

Kalalokki on noin 40cm pitkä lintu, eli suurempi kuin naurulokki, mutta sirompi kuin harmaalokki. Pää on pyöreä, jalat ja nokka kellanvihreitä. Silmän värikalvo on tumma. Siipien kärjet ovat mustat, mutta niissä on valkoiset täplät. Kalalokin siiveniskut ovat nopeita. Poikanen on vielä alkusyksystä harmaaruskeaselkäinen, mutta muuttuu syksyn mittaa harmaaksi.

Ääntely[muokkaa]

Ääntelee heleämmin kuin harmaalokki. Varoitusääni kuuluu kék-käk, kék-käk-käk, kaklattaa ka ka ka kaiija-kaiija-kaija-kaja-kaja ja kiljuu viiltävästi klii-ja.

Esiintyminen[muokkaa]

Kalalokin levinneisyys

Viihtyy kaikilla saaristovyöhykkeillä ja mantereen suurjärvien kivikkorannoilla. Kalalokki välttää puskaisia merenlahtia, ja jonkinverran reheviä sisävesiä. Muuttaa heinä-syyskuussa Länsi-Eurooppaan tai Pohjois-Afrikkaan, ja palaa maalis-toukokuussa.

Pesintä[muokkaa]

Pesii pareittain ja yhdyskunnittain Suomen kaikilla meri- ja sisävesialueilla. Pesä on rantakivikossa tai -pengermällä, kannolla tai niityllä. Joskus jopa puussa. Munii toukokuusa tavallisesti 3 munaa, joita molemmat emot hautovat noin kuukauden (22-27vrk). Poikaset pystyvät lentämään viimeistään viikon päästä. Poikasille syötetään matoja pelloilta, mutta myös kaloja, simpukoita, äyriäisiä ja hyönteisiä, eli ravinto on vaihtelevaa. Joissakin paikoissa myös ryöstelee ruokaa.

Kalalokki pesässään

kalalokkeja pitää varoa koska ne voi viedä sinun suku elimen ja etkä saa sitä koskaan takaisin!!!

Lähteet[muokkaa]

WSOY Linturetkiopas, Stuart Keith, John Gooders

Piisami 27. helmikuuta 2011 kello 11.51 (UTC)

<references />