Kenraali Pancho & Pojat Pohjoiskalotilla

kalapediasta
Tämä on arkistoitu versio sivusta sellaisena, kuin se oli 28. maaliskuuta 2011 kello 13.51 käyttäjän Eza1992 (keskustelu | muokkaukset) muokkauksen jälkeen. Sivu saattaa erota merkittävästi tuoreimmasta versiosta.
(ero) ← Vanhempi versio | Nykyinen versio (ero) | Uudempi versio → (ero)
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
75009c3b98534978a27d57d43b50afbb pancho promo ryhmis 576 324.jpg

Kenraali Pancho ja Pojat Pohjoiskalotilla on sympaattinen ja huumoria hersyvä selviytymistarina kalastuksesta Pohjoiskalotilla.

Sarjassa seurataan näyttelijä Tommi Korpelan sekä näyttelijä Kari Hietalahden sekä tämän Kenraali Pancho -nimisen chihuahuan Pohjoiskalotin kalavesien valloitusta. Ryhmän kalastuskokemukset ovat lähinnä mökkikalastusta ja satunnaisia onnistumisia.

Tommi, Kari ja Pancho suuntavat kuitenkin vapoineen Jäämerelle, Lapin puroille, koskille ja tunturijärville tavoitteenaan isot kalansaaliit. Kokeeko ryhmä onnistumisia, kun ruoan on noustava koskista, yöt nukuttava jänkhällä ja Panchon koti-ikävä kasvaa päivä päivältä?

Kotimainen ohjelma, joka on ollut nähtävissä Jimillä aina tiistaisin klo 22.00

Jimin naurettavan hyvä kotimainen kalastusohjelma Kenraali Pancho ja Pojat Pohjoiskalotilla saa jatkoa toisen tuotantokauden jaksoilla syksyllä 2010. Näyttelijät Tommi Korpela ja Kari Hietalahti suuntaavat tälläkin kertaa yhdessä Karin chihuahua Kenraali Panchon johdolla kohti Pohjoiskalottia.

Parempaa kalaonnea etsitään tällä kertaa myös itänaapurin puolelta. Toisella tuotantokaudella poikien seikkailuja päästään seuraamaan kymmenen jakson ajan. Ohjelman tuottaa Jimille Story Of.

Syksyllä 2011 starttaa ohjelman kolmas tuotantokausi, jolloin suunnataan Pohjoiskalotin sijasta eteläisempään Eurooppaan lämpimämpien vesien äärelle. Ohjelman nettisivujen mukaan "kahden tuotantokauden jälkeen Panchon mitta tuli täyteen Pohjoiskalotilla värjöttelystä ja Kenraali vaati poikia suuntaamaan lämpimämpien kalavesien ääreen". Poikien reissussa on mukana aikaisemmilta tuotantokausilta tuttu Kokkopena – kartanlukijana.

Lähteet[muokkaa]

Jim

Jim - Kenraali Pancho & Pojat Pohjoiskalotilla