Muokataan sivua Pystypilkki

Siirry navigaatioon Siirry hakuun


Et ole kirjautunut sisään. IP-osoitteesi näytetään julkisesti sivun muokkaushistoriassa. Harkitse käyttäjätunnuksen rekisteröimistä: se ei vaadi henkilökohtaisia tietoja ja tuo mukanaan lisätoimintoja. IP-osoitteellesi lähetetyt viestit näkyvät keskustelusivullasi.

Ole hyvä äläkä tallenna testimuokkauksia. Voit harjoitella muokkaamista hiekkalaatikolla.

Kumoaminen voidaan suorittaa. Varmista alla olevasta vertailusta, että haluat saada aikaan tämän lopputuloksen, ja sen jälkeen tallenna alla näkyvät muutokset.

Nykyinen versio Oma tekstisi
Rivi 2: Rivi 2:
 
'''Pystypilkit''' ovat suipon [[uistin|uistimen]] muotoisia metallinpaloja (usein kuparista tai messingistä tehtyjä), jotka nimensä mukaisesti liikutellaan siiman päässä pystyasennossa.
 
'''Pystypilkit''' ovat suipon [[uistin|uistimen]] muotoisia metallinpaloja (usein kuparista tai messingistä tehtyjä), jotka nimensä mukaisesti liikutellaan siiman päässä pystyasennossa.
  
Pystypilkin alla on [[koukku]], useimmiten lyhyen ketjun päässä. [[koukku|Koukussa]] käytetään useimmiten syöttiä, tavallisimmin [[kärpäsentoukka|kärpäs-]] tai [[surviaisentoukka|surviaisentoukkia]]. Ketjukoukun tilalla voidaan käyttää myös värillistä maalikoukkua lyhyen ripustuksen päässä ilman syöttiä, jolloin puhutaan värikoukkupilkinnästä.
+
Pystypilkin alla on [[koukku]], useimmiten lyhyen ketjun päässä. Koukussa käytetään useimmiten syöttiä, tavallisimmin kärpäs- tai [[surviaisentoukka|surviaisentoukkia]]. Ketjukoukun tilalla voidaan käyttää myös värillistä maalikoukkua lyhyen ripustuksen päässä ilman syöttiä, jolloin puhutaan värikoukkupilkinnästä.
  
  

Huomaa, että kuka tahansa voi muokata, muuttaa ja poistaa kaikkia sivustolle tekemiäsi lisäyksiä ja muutoksia. Muokkaamalla sivustoa luovutat sivuston käyttäjille tämän oikeuden ja takaat, että lisäämäsi aineisto on joko itse kirjoittamaasi tai peräisin jostain vapaasta lähteestä. Lisätietoja sivulla Kalapedia:Tekijänoikeudet. TEKIJÄNOIKEUDEN ALAISEN MATERIAALIN KÄYTTÄMINEN ILMAN LUPAA ON EHDOTTOMASTI KIELLETTYÄ!

Peruuta Muokkausohjeet (avautuu uuteen ikkunaan)