Vapaa-ajan Kalastaja

Vapaa-ajan Kalastaja on Suomen Vapaa-ajankalastajien Keskusjärjestön jäsenlehti, joka postitetaan kaikille jäsenmaksunsa maksaneille jäsenille ja tilaajille. Lisäksi sitä jaetaan messuilla ja muissa yleisötapahtumissa.

Vapaa-ajan Kalastaja on nelivärinen leikattu tabloidi, joka ilmestyy 7 kertaa vuodessa. Lehden levikki on noin 50 000 kappaletta.

Vapaa-ajan Kalastaja on järjestölehti, jonka sisältö ja kannanotot usein kiinnostavat myös järjestöön kuulumattomia kalastuksen harrastajia ja muita kalataloudessa toimivia. Vapaa-ajan Kalastajassa kerrotaan monipuolisesti kalastusharrastuksesta. Siinä on tietoa mm. eri kalastusmuodoista, kalankäsittelystä, kalastuspaikoista, uusista välineistä sekä lainsäädännöstä ja viranomaisten päätöksistä. Lehti palvelee myös kala- ja eräseuroja tiedottamisessa.

Lehden tekijät

Vapaa-ajan Kalastajan kustantajana on Vapaa-ajankalastajien Kustannus Oy, jossa Suomen Vapaa-ajankalastajien Keskusjärjestö on osakkaana. Lehden päätoimittaja on Veli-Matti Saksi ja toimitussihteeri Jaana Vetikko. Toimittajina toimivat keskusjärjestön kalatalouskonsulentit ja toiminnanjohtaja. Kirjoittajina käytetään myös eri alojen asiantuntijoita. Suomen Vapaa-ajankalastajien Keskusjärjestön jäsenten tekstit ja aihevinkit ovat tervetulleita lehteen. Lehdellä on oma kahden vuoden välein valittava toimituskuntansa, joka ohjaa lehden kehitystä.

Aiheesta muualla

Sivua on viimeksi muutettu 10. maaliskuuta 2010 kello 17.07