Kalassa.net - Kalastus keskustelut

Kalastuslajit => Vetouistelu => Aiheen aloitti: Anonymous - Maaliskuu 19, 2004, 20:32:43

Otsikko: vapateline pikakiinnikkeellä
Kirjoitti: Anonymous - Maaliskuu 19, 2004, 20:32:43
Hei!
Onko olemassa vapatelinettä, jonka saisi kiinni ilman reiän tekoa veneen reunaan. Kaidekiinnitys ei käy. Jonkunlainen puristus-systeemi kuulostaisi hyvältä, mutta onko tällaisia olemassa? Minkä merkkisiä(hintaisia)?
Otsikko: Re:vapateline pikakiinnikkeellä
Kirjoitti: visa - Maaliskuu 19, 2004, 20:40:54
Etsin yhteen aikaan kans ihan samanlaisia, mutta en mistään löytänyt. Tuskin niitä edes onkaan :( Soutuveneeseenkö olet niitä laittamassa vai moottoriveneeseen? Jos olet soutuveneeseen laittamassa niin laita vaan ruuveilla, mäkin laitoin ;)

Pikakiinnitettäviä vapatelineitä ei varmaan sen takia valmisteta, että jos sitä ei muista joka reissun alussa kiristää niin se löystyy ja voi sitten kalan napatessa lentää koko paketti veteen. Tulee vähän kalliimmaksi sellanen kuin ostaa kunnon ruuvattava vapateline.
Otsikko: Re:vapateline pikakiinnikkeellä
Kirjoitti: Anonymous - Maaliskuu 19, 2004, 20:51:41
Telineet vaan sattuvat tulemaan viikon ajaksi papan veneeseen, enkä viitsisi siihen alkaa reikiä laittamaan. Pitää kehitellä jotain...Ehdotelkaa ihmeessä :D
Otsikko: Re:vapateline pikakiinnikkeellä
Kirjoitti: Anonymous - Maaliskuu 19, 2004, 20:53:56
Muistaako kukaan missä erän numerossa oli se suuri vapateline-testi?
Otsikko: Re:vapateline pikakiinnikkeellä
Kirjoitti: Järväri - Maaliskuu 20, 2004, 17:37:17
Hankaimiin kiinnitettävää telinettä kannattaa harkita. Mulla oli semmonen soutuveneessä ja siihen sopi 5 vapaa.
Otsikko: Re:vapateline pikakiinnikkeellä
Kirjoitti: Make86 - Maaliskuu 21, 2004, 11:56:21
Juu eli jos olet soutuveneeseen laittamassa, ni siihen on helppo itse tehdä vapatelineet... Otat vain sellaista rauta putkea joka sopii hankaimiin ja taivuttelet sitten vaan putken sillai et se putki lumpsahtaa hankaimiin ja sit vaa kehittelet ne "vapa putket" siihen tankoon kiini.... No joo tuli ehkä "hieman" sekavasti kerrottua mut hyvä jos joku ymmärsi :D

Itellä oli soutu vene muutamana kesänä käytössä, mut ei enää tulevana kesänä .... Jihuu-- viime syskynä hommasin kunnon veneen... Mut kyllä pelkkä soutu vene oli kans hyvä ja olihan siinä sillon 2hp Honda :)