Chat

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - Baron

Pages: [1] 2
1
Rakentelu / Vs: Kuvia itse tehdyistä uistimista
« on: July 29, 2010, 21:29:19  »
Tässä taas muutama uusi! Kuhalle ajattelin noita isompia tarjota ja pienempää ahvenille/kirjoille. Huomenna testaamaan ja toivottavasti jotain tulis!
 


Uploaded with ImageShack.us

2
Rakentelu / Vs: Kuvia itse tehdyistä uistimista
« on: July 22, 2010, 14:40:53  »
Ajattelin yrittää tehdä tosta jonku kipsi muotin ja valaa siihen mallin jostain uretaani hartsista tai vastaavasta tavarasta!
E: Ei nimittäin onnistu veistää edes vähänkään saman muotosta aihiota!

3
Rakentelu / Vs: Kuvia itse tehdyistä uistimista
« on: July 22, 2010, 14:12:52  »
Komeita vaappuja on porukka taas rakentanu! Tässä ois iteltä pitkän tauon jälkeen yksi vaappu, joka mahdollisesti lähtee sorvarille!Uploaded with ImageShack.us

4
Rakentelu / Vs: Kuvia itse tehdyistä uistimista
« on: July 05, 2009, 18:12:41  »
Tämmöset tuli rakennettua kaverille häälahjaksi.


5
Rakentelu / Vs: Kuvia itse tehdyistä uistimista
« on: March 21, 2009, 14:02:42  »
Muutama kokeilu! Kahdessa alimmassa folio vaapussa on pandan suklaalevystä otettua foliota ( joka oli HIEMAN rypistynyt kätköissä). Ylemmässä vaapussa foliossa on ranskanlilja kuviointi ja alemmassa hieman margariini paketin foliota muistuttava "kuviointi" joka ei näy kovin hyvin. Ja alemman kuvan isommassa vaapussa truutin uusi s26 satula lappu ja pienemmässä HK-varman isompi lappu, pitäs enää löytää vettä missä sais uinnit testattua!
6
Rakentelu / Vs: Truutin nokkalaput
« on: March 07, 2009, 00:27:45  »
Lappujen mukana tuli se keltainen tuote lista niin siinä kuitenkin luki, että satulalappuja on seuraavan laisia. s18 ,s22 ,s26, s29 ja s26 uusi versio! Eli tästä vois päätellä että niitä vahoja on kuitenkin saatavilla!

7
Rakentelu / Vs: Truutin nokkalaput
« on: March 06, 2009, 23:07:29  »
Vasemman puoleinen on uutta mallia! Niin kuin kuvasta näkyy,että se on paljon suorempi kuin vanha( joka on revitty susi vaapusta irti).Mitäköhän oikee kikkailen, ku lainasin omaa viestiä!

8
Rakentelu / Truutin nokkalaput
« on: March 06, 2009, 17:17:25  »
Elikkäs! Tänään tuli truutilta paketti, jossa oli s26 lappuja, mutta olivatkin jotain uutta mallia! Eikä mulla ollut mitään tietokaan uudesta mallista. Eikä tilauksen yhteydessä tullut puheeksi, että siitä on uusi malli! Joten täytyy yrittää pärjätä niillä uusilla.
Mutta kysymys kuuluu, että onko kenelläkään kokemuksia niistä uusista lapuista?
Ajattelin vaan että kannattaako lähettää takaisin ja pyytää vanhanmallisia tilalle!

9
Rakentelu / Vs: Kuvia itse tehdyistä uistimista
« on: February 19, 2009, 17:12:19  »
samfisusta folio nro4 tai jotain...
Onko millasta folioida? Elikkä lähinnä folion paksuutta kyselen, jos on samanlaista kun se samfisun suomu folio, niin unohdan sen heti!
Kalamies1000:lla ja ris_tolla hienot vaaput!

10
Rakentelu / Vs: Kuvia itse tehdyistä uistimista
« on: February 16, 2009, 18:28:48  »
no täs on mun ekat hätäiset LGH kokeilut. joskus jos kala kuorii noi niin alta paljastuu mielenkiintoisia väriyhdistelmiä  :roll:
Mistäs oot löytäny tota LGH foliota? Ite joskus ettiny, mut en oo vieläkään löytyny!

11
Rakentelu / Vs: Kuvia itse tehdyistä uistimista
« on: February 15, 2009, 17:23:20  »
Hyvän näkönen kapula jakella! Noi Mikkoporon pienet on kanssa aika hyvän näkösii! Pitäs varmaa iteki tehä muutamia pikku vaappuja, ku kaikki tuppaa olemaan 9 sentistä ylöspäin! Tässä omia tuotoksia. Lähinnä värien testusta! On Tullu pidettyä vähän taukoa näistä vaappu hommista ja sen kyllä huomaa! On roiskimista, valumista, kuplimista ja kaikkea muuta havaittavissa, mutta toivottavasti kaloja ei häiritse yhtäpaljon kun tekijää! Koukutkin loppu vielä kesken!
12
Rakentelu / Vs: Kuvia itse tehdyistä pilkki välineistä
« on: January 04, 2009, 10:57:09  »
Olihan näitäkin nyt pakko kokeilla tehdä! PP- muottiin valettuja. Muotti epäonnistui lähes täysin, jonka seurauksena joutuu aihiota viilaamaan ja hiomaan erittäin paljon. Rungosta tuli myös hieman liian pitkä (n.3cm) ja arvioin painopisteen väärin, joten nämä ovat oikeastaan epä tasapainopilkkeja(perä hieman alempana)! Ehkäpä etukoukku ei olisi pahitteeksi. Uinnista on vielä vaikea sanoa mitään, mutta ämpäri testissä on jotain liikettä havaittavissa. Olisi myös voinut sitoa oravaakin hieman enemmän! Maha koukkuina viime talvena tehdyt 10 kokoiset ö-luokan väri koukut! Mutta ensimmäisiksi omasta mielesta suht onnistuneita!
Uusi kamera näköjään vääristää värejä, koska keltaisen pilkin pää on oikeasti FL.punainen!


13
Rakentelu / Vs: Kuvia itse tehdyistä uistimista
« on: December 07, 2008, 00:02:35  »
En ole mikään asian tuntia, koska painin itsekin saman ongelman kanssa ihan liian usein! Mutta näyttäisi siltä, että satula levyllisissä vaapuissa lappu olisi liian takana nokkalenkkin nähden ja kieli levyt ehkä hieman liian loivassa kulmassa! Voit kokeilla taivuttaa noita kieli lappuja hieman alaspäin, mutta siinä menettää uinti syvyyttä! Ainakin itsellä auttoi kun ei lähtenyt uimaan! Siitä vaapusta (keltainen jossa musta selkä ja punaiset raidat) on kuva pari sivua taakse päin, niin katso vaikka siitä mallia!
Edit: Ja joku viisaampi varmaan kumoaa teoriani täysin, mutta voit kokeilla jos uskallat, nimittäin aina se uinti ei mene parempaan suuntaan.

14
Rakentelu / Vs: Kuvia itse tehdyistä uistimista
« on: December 06, 2008, 22:36:30  »
Laitappa kuva niin on helpompi sanoa! Voi olla, että sama vika ku mulla oli tai on välillä vieläkin, eli turpalevy on väärässä kulmassa/ paikassa! painotuksella voi kyllä olla osuutta asiaa, mutta noista mun ylä- puolella olevista vaapuista on painotettu ainostaan porras levyllinen malli, saman kuvan ylin ja hopea foliolla päälystetty vaappu! Ja kyllä nuo muutkin vaaput uivat vaikka ei ole painotusta!

15
Rakentelu / Vs: Kuvia itse tehdyistä uistimista
« on: December 06, 2008, 21:02:22  »
Tämän näkösiä kalikoita ois nyt valmistunut. Olivat jopa heti uimataitoisia, eli ei tarvinut tällä kertaa suorittaa suurempia kikkailuja tai tulitöitä. On siis vihdoin tullut opittua jotain tästä lajista!
n.13cm


vähän pienempiä


Ja vielä tämmönen sarja.


16
Rakentelu / Vs: Kuvia itse tehdyistä pilkki välineistä
« on: November 21, 2008, 23:37:09  »
Murmeli, mistä teit aihion tohon tasuri muottiin? Elikkä materiaalia lähinnä kyselen? Teki mieli iteki kokeilla ja tein raudasta aihion ja sehän jysähti sinne! Ei näin!

17
Rakentelu / Vs: Kuvia itse tehdyistä uistimista
« on: November 16, 2008, 20:33:02  »
Tänne taas tullu kaikilta hyvän näköstä viehettä! Turismokin on ilmeisesti aika tulessa, kun uusia värejä tulee ku liuku hihnalta!
Tässä ois taas jotain omia viritelmiä. Meni taas osassa uintilevyjen vääntelyks ,jotta sai uimaan!
Veikkaan että osittain on tosta aihion mallista kiinni se uima-taidottomuus!

18
Rakentelu / Vs: Mistä tilaatte kulta foliota?
« on: October 29, 2008, 16:50:34  »
Milloin tilasit?monta päivää kesti saapumisessa?
Taisi olla sama päivä, kun itsekin laitoit tilauksen! Eli viime viikolla.

19
Rakentelu / Vs: Mistä tilaatte kulta foliota?
« on: October 28, 2008, 21:14:37  »
Tänään tuli postissa, mutta en tiedä onko aitoa kun en ole semmosta ennen nähnyt! Tuntuu kyllä käsi tuntumalta ihan hyvälle!

20
Rakentelu / Vs: Kuvia itse tehdyistä uistimista
« on: October 19, 2008, 00:35:20  »
joo siitä varmaan on kysymys! Mutta näitäkin vaapuja tehdessä kattelin, että nyt on lenkit ja laput hyvässä paikassa, mutta jälleen kerran eipä ollutkaan! Seuraaviin taas eri tavalla! kokeilemalla onnistuu!
E: Käytätkö Perza noissa sun jerkeissä niitä silmä ruuveja, mitä saa esiim. samfishingistä? Jos käytät, niin  ootko vaan ruuvannu kiinni vai ootko käyttäny lisäksi jotai liimaa kiinni pysymisen varmistamiseksi?

21
Rakentelu / Vs: Kuvia itse tehdyistä uistimista
« on: October 18, 2008, 23:39:25  »
Kiitos kommenteista! Joo nokka lenkit on aika rumasti taivutettuja! Ja syynä tähän on jälleen kerran se, että eivät uineet juuri lainkaan ennen näitä radikaaleja ratkaisuja! Tuntuu olenvan joka vaapussa aina sama vika vaikka kuinka yrittää lenkkiä ja uintilevyä laittaa eri paikkoihin ja kulmiin! Mutta ei sentää tarvinut alkaa läppää sulattamaan, niin kuin tossa aikasemmassa kuvassa! Täytyy vaan keksiä jotain uutta, jos ne sit alkas uimaan vakiona!
Ja Perzalla komea ahvenen-nahka jerkki!

22
Rakentelu / Vs: Kuvia itse tehdyistä uistimista
« on: October 18, 2008, 13:39:21  »
Kaikilla tosi hyvän näköstä settiä! Tässä uusimmat omat tuotokset!


23
Rakentelu / Vs: Kuvia itse tehdyistä uistimista
« on: October 05, 2008, 17:30:12  »
Hieman sivutaan aihetta, mutta pakko laittaa kuva!
Elikkäs käväsin koe uittamassa vaappuja ja yllättäen mikään niistä ei oikeen uinut, mutta tässä hieman eri näköstä vaapun tuunausta!
Ensin väänsin nokkalenkkiä "kevyesti" alaspäin ja kun tämä ei tehonnut lämmitin uintilevyä suht "varovasti" ja "hieman" muokkasin sitä! Uskokaa tai älkää, mutta uinti on nyt kohdillaan!


Eli lähti pikkasen käsistä toi homma, kun meni hermot!

24
Rakentelu / Vs: Kuvia itse tehdyistä uistimista
« on: September 08, 2008, 20:54:54  »
Nättiä settiä Turismolla Ja Perzalla! Hyvä toi Perzan uus kuva! ei niin tavallinen vaappukuva.
Missä päin vantaanjokea olet turismo kokeillut ja missä päin yleensäkin käyt siellä kalassa?
Tässä ois tämmönen ahven väritys! Ilman sen suurempia hienouksia,mutta se on toinen surunauhalla päälystämäni vaappu ja on vähän ressejä pienten ilmakuplien kanssa,jotka pukkaavat surunauhan alta lakatessa! Oisko jotain vinkkiä miten niitä ei tulis vai onko "normaalia" surunauhan kanssa?


Ja tässä lähikuvaa kuplista.25
Rakentelu / Vs: Kysymyksiä CAB-Lakasta?
« on: September 07, 2008, 10:05:21  »
Niin ajattelinkin! Olen myös kastanut vaaput asetoniin ja sillä kyllä ovat kirkastunet, mutta valillä tullut pintaan aivan pientä epätasaisuutta! ihan kuin pinta ois ollut täynnä pientä kuplaa!

E: Onko muuten tietoa vaikuttako se sameus lakan kovuuteen? Vai voiko huoletta lakkailla pohjia vaikka se sameutuu? Ainakin pinta tuntuu silloin hieman nihkeältä.

26
Rakentelu / Vs: Kysymyksiä CAB-Lakasta?
« on: September 06, 2008, 21:44:08  »
Sellasta vaan, että onko muilla ollut ongelmia CAB-lakan kanssa kun on ollut näin sateiset ilmat? On nimittäin ollut ongelmia lakkapinnan sameutumisen kanssa...Voisikohan jatkuvat sateet aiheuttaa niin paljon sisä-ilman kostetumista, että vaikuttaa lakkaukseen? Nimittäin itse olen lakkaillut sisätiloissa joten ainakin lämpötilan pitäisi olla riitävä! Ottaa vaan päähän kun ei saa vaappuja valmiiksi!

27
Perhot & Perhonsidonta / Vs: Kuvia omista perhoista
« on: August 01, 2008, 13:05:34  »
Hienoja perhojahan te kaikki osaatte sitoa! Onko kukaan tehnyt putkiperhoja? Olisi mielenkintoista katsella niitä. Jos vaikka joulupukille kirjottais viestin et tois jotai sidontavehkeit ni sitte saattais multaki tulla tänne putkareita :-)
Jos putkiperhoja haluat katsella, niin käyppäs katsomassa perhorasia foorumia! Siellä on hyvät kuvat ja ohjeet eri perhoista!
Tässä linkki suoraan putkiperho osioon.
http://perhorasia.fi/Fly/FliesByType.thtml?typeID=513

28
Rakentelu / Vs: Kuvia itse tehdyistä uistimista
« on: July 30, 2008, 10:30:41  »
Taas komeita vaappuja Mikolla!
Tässä jotain omia kokeiluja n.12 cm


Ja tässä n.9 cm


29
Rakentelu / Vs: Kuvia itse tehdyistä uistimista
« on: July 28, 2008, 22:53:21  »
Ei voi taas muuta kun nostaa hattua Perzalle ja Mikolle! On molemmilla sen verran hyvän näköstä viehettä esillä! Ehkä sitä itsekin jonakin päivänä...tai sitten ei :-)

30
Perhot & Perhonsidonta / Vs: Kuvia omista perhoista
« on: July 28, 2008, 14:27:38  »
Laitetaas tämmönen perus muddleri tännekkin foorumille.


Pages: [1] 2


center>