Chat

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - murkkis

Sivuja: [1]
1
Päivitetääs nyt hieman!"Nuotiopaikan" läheltä tänään rannalta emännälle 2 kilon hauki puna-valkosella jigillä, ja itselle hauen-tuppi vihreä-valkoisella jigillä. Vielä ei ole venettä hommattu, mutta ihan nyt ei enää malta olla ilman, joten semmonen on hommattava!  :-)

Edit.
25.5.2014
Hauki 1,5kg
Uistin: Kelta-valkoinen kalajigi pinkillä hännällä
Sijainti: Metalpakin päädystä, 300m pohjoiseen radanvarrelta isolta viheralueelta, jossa muutama iso kivi rannassa.

2
Terve!

Tuli itse muutettua emännän kanssa ihan tähän Sääksjärven viereen radan toiselle puolelle omaan kotiin, ja tullut nyt hieman kokeiltua tuota Sääksjärveä, mutta vielä ainakin tämä radan puoli ei ole tuottanut tulosta muutoin kuin mato-ongella. Soutuveneestä tuli mieleen; onko tuossa rannassa jotain tiettyjä venepaikkoja (vuokrattavia), vai mikä on politiikka noiden asioiden suhteen?

Talvella sitten tietysti pilkille, kun näyttää olevan antoisa järvi niinkin lähellä, ettei tarvitse tuota pidemmälle lähteä kokeilemaan!  :wink:

Niin ja tietty näin aluksi ranta-heittely paikka spotteja kokemuksia otetaan vastaan, tuo radanvarsi näyttää turhan matalalta ja eilisen kokemuksen perusteella jää uistimet helposti myös pohjaan...se vene olisi pakko olla kyllä.

3
Länsi-Suomi / Vs: Siuronkoski
« : Toukokuu 06, 2009, 22:05:13  »
Lisättäköön tänne nyt hiukan lähipäivien tuloksia:

4.5.2009 - Klo 9.00 päivän aloitus:

15 minuuttia ehdin heittelemään kunnes voimalan ja sillan väliseltä poolilta iski 1,5kg toutain kiinni! Otti Abun pun./valk./sin. lusikkaan. Myöhemmin jatkoin matkaani yläjuoksulle, suvanto-alueelle, josta nousi klo 10:30 nätti 1,5kg kirjolohi Räsäseen ruohikko-helmeen (väri BLU-C)! Hyvä aloitus kalastuskaudelle!

6.5.2009 - iltakalaan:

Suuntasimme tyttöystävän kanssa taas heti yläjuoksulle, jossa pohjakivitys vei Räsäseni. Tämän jälkeen siiman päähän Honkkarin halppissarjan lusikka (vaaleanpunainen/valkoinen/sininen//mustilla täplillä), tähän iski hetken heittelyn jälkeen komea 2,4 kiloinen toutain! Punnituksen jälkeen takaisin kasvamaan, kiitos tästä ja oma henk.koht. ennätys!  8-)

Huomenna aamusta taas kalaan, jolloin lähdetään vimmatusti hakemaan uusia ennätyskaloja!  :wink:

4
Länsi-Suomi / Vs: Siuronkoski
« : Toukokuu 02, 2009, 22:03:57  »
Nyt tuli sitten ensimmäinen kalareissu tehtyä Siuronkoskelle, ja tuli palattua kokeneempana, mutta paljain käsin. Kerran oli noin 1,5kg toutain kiinni ja tyttöystävällä kaksi kertaa peräkkäin pienehkö kirre (istukas?) kiinni.

Kosken kalastusalue oli tottumuksiini verrattuna todella pieni, mutta löytyi silti paikkoja heiteltäväksi koko päiväksi.  :-)

Yksi kolmen nuoren jätkän porukka sieltä veteli toutaimia vieressäni suvanto-osuudelta oikein urakalla. Lieneekö 6 yhteensä ylös, noin 2,5kg keskipainoa, joista suurin taisi olla 3,2kg. Myös yhden kirjolohen taisivat siinä napata. Karkuutuksia tuli myös muutamia.

Lämmintä oli ja aurinko paistoi, oli mukava käydä kalassa, ja tullaan käymään vielä uudestaan. Toutain on kohta todellakin otillaan...Kunhan vesi hiukan vielä lämpenee.  :wink:

5
Itseäkin alkoi kiinnostamaan ko. järvi ihan vain tämän aiheen perusteella, kun alkoi tätä lukea. Ja myöskin rannalta joutaa heittelemään, ellei jaksa kumivenettä raahata mukanaan...  :roll:

6
Länsi-Suomi / Vs: Siuronkoski
« : Toukokuu 02, 2009, 03:09:17  »
Tänään klo 12 pitäisi aloittaa oma rumba tyttöystäväni kanssa Siuronkoskella, ensimmäistä kertaa menossa ikinä, joten täytyy yrittää vaistoihin luottaa, missä on hyviä paikkoja, ja pyrimme kiertämään mahdollisimman laajasti. Otetaan myös kuvia jos saadaan jotain  :wink:

Sivuja: [1]


center>