Chat

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Tekniikka

Sivuja: [1]
1
Joko olisi mahdollista Propilkin etusivulta löytyvän "keskustelu" linkin takaa löytyä jotain muuta kuin: http://www.kalassa.net/keskustelut/index.php?board=25.0

Eikö esim. tämä kävisi paremmin: http://www.kalassa.net/keskustelut/index.php#7

Tuossa voi nimittäin tulla helposti väärin ymmärryksiä uusien pelaajien kohdalla.

Tämä korjattu

2
Ilmoittakaa mikäli sivusto jäätyy tai muuten lagaa, jolloin voimme kasvattaa serverin resursseja.

3
Sivusto on siirretty nyt uudelle palvelimelle.

4
Onko mahdollistaa saada nuo sivun alaosassa olevat "tuoreimmat viestit" osio piiloon? Minä kun en niillä mitään tee. Jos siihenkin saisi sellaisen piilotusnapin, niinkuin on foorumin etusivun kategorioissa. Saisi sivua matalammaksi samalla.

Ja kiitoksia ärsykkeen poistosta!

Otetaan tämä huomioon kun sivusto tehdään uudestaan, mutta nyt tuota ei toteuteta.

5
Tuo "chat" tuosta oikeasta reunasta pois. Se ärsyttää ja runsaasti. Miniläppärillä näytöllä on muutenkin vähän tilaa,nin tuo rullaa aivan kuin kiusalla tuossa mukana. POistin sen ad-blockilla, mutta sepä ei riittänyt. Se itse graffa katoaa, mutta napin toiminnallisuus jää tallelle. Ja mikä parasta, se on aina sen "katso omat viestisi" kohdalla, kun rullailee näyttöä.

HETI POIS SE SIITÄ. Menee hermot tuohon turhuuteen. Tai ainakin käyttäjä-asetuksiin valinta, että haluaako sen olevan siinä vai ei.

Nyt on pois.

6
Minä olen ainakin pyytänyt pitkään sellaista kuvan lisäystä, jolla saisi valokuvat suoraan foorumille. Ilman, että täytyisi käyttää ensin jotain toista sivua kuvan upload:seen. Eli valokuvat voisi suoraan ladata foorumille ilman välikäsiä.

Tämä olisi ihan mukava ominaisuus, mutta rajallisen serverikapasiteetin vuoksi ei mahdollista. Katsotaan sitten tulevaisuudessa kun saadaan uusi serveri.

7
Kuvan lisäsys viestiin kuntoon, tai pois kokonaan. Ei onnistu kuvan lisääminen, kun ilmoittaa, että valittuun polkuun ei pääsyä.

Tarkoititko kuvan lisäystä tähän foorumin viestiin vai johonkin muualle. Jos tarkoitit kuvan lisäämistä tänne niin ainakin itse siinä onnistuin.

Kuva8
Tehdään seuraavanlainen testaus:

Seuraavaa joka hyväksyy uutisen sivulle pitää tarkastaa, että ylläpitö sivun url on http://www.kalassa... alkuinen eikä http://kalassa....

Tein itse muutaman testin ja uskon että tämä on vaikuttanut toiminnon epävakauteen. Tulevaisuudessa sivuston ylläpitojärjestelmä uusitaan, jolloin päästään vakaampaan toimintaan. Ilmoittakaa minulle sitten kuinka lisäyksessä kävi.

9
Terve!

Toimin kalassa.netin uutena kehittäjän. Sivuston kehitys ja parantelu aloitetaan vuoden vaihteessa, joten ilmoitelkaa tänne ideoitanne.  

/* Tehdyt parannukset */
Uutisen hyväksymisen ongelman selvittäminen
Linkkilista aakkosjärjestykseen sivun nimen mukaan.

/* Tulevat kehitykset */
Kauppahallin moderointi

Sivuja: [1]


center>