Chat

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - haukihaukat

Sivuja: [1]
1
Länsi-Suomi / Vs: Merikarvianjoki
« : Maaliskuu 21, 2012, 19:02:07  »
Onkos joku käynyt joella koittamassa ite olis tarkoitus mennä lauantaina koittamaan.
Toivottavasti vesi ei ehdi nousta törkeesti ja hankikorreja olis kuoriutumassa. Mitkäs
olisi niitä otti paikkoja noin keväällä onko lankoski hyvä? mikä jää tilanne? Onko hankikorreja kuoriutunut? Kiitos jos
joku viittis vastata. 

2
Perhokalastus / Vs: Kirjolohen perhokalastus
« : Lokakuu 29, 2011, 19:23:24  »
Kiitos vastauksestasi torro yksi kirjolohi koon 10# mustalla liitsillä. Tarkoitus olisi mennä myös yhdelle joelle koittamaan syyssiikaa jota pitäisi tulla mutta minun turillani... Kyseisessä joessa on myös kirjolohta. Joki on samea samaa luokkaa kuin vantaan joki. Haluaisin tiedustella, että millä kirjolohta kannattaa kalastaa onko katkat ja larvat ottipelejä vai liitsit. Istutuksia on puska radion mukaan tehty keväällä mutta joittenkin taajuksien mukaan myös syksylläkin. Miten kannattaa perhoa uittaa. kalat ovat varmaankin suvannoissa jos yhtään tiedän mistään mitään.

3
Perhokalastus / Vs: Kirjolohen perhokalastus
« : Lokakuu 28, 2011, 11:22:25  »
Mitäs ehdottaisitte kirjolohelle joka on ollut lammessa 1kk. Kirjolohia istutettiin 200kg 1-2 kilosia kaloja. Lampi on hiekkakuoppa. Se on erittäin syvä keskisyvyys on 5metriä ja syvimmät paikat 12metriä syviä. ongelmana on se, että kirret eivät ole missään vaiheessa availleet suita kunnon syöntiin. Itse käyn kyseisellä lammella lähes joka päivä ja kaloja on nostettu korkeintaan 5-10 kappaletta. Joten olisiko teillä jotain perho tai taktiikka vinkkejä itse olen kokeillut perusliitsejä, kuulapäitä ja montana nyphillä on ainoa juttu mitä kirjolohet edes näykkivät. Kalastan kelluvalla siimalla.

Sivuja: [1]


center>