Chat

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Sandro

Sivuja: [1]
1
Vetouistelu / Perämoottorin keväthuolto
« : Huhtikuu 26, 2005, 15:50:48  »
Kannattaa ehkä eka huoltoon viedä ammattilaiselle, voit samalla kysellä vähän neuvoja huollosta. Kyllä sen voit tietysti itsekkin huoltaa mut amm. osaa kertoa ainakin et mitä kannattaa siihen moottoriin vaihtaa. Jos potkuri on kolhuilla ehkä olis syytä tarkistaa ainakin perän öljyt onko metallin murua paljon öljyn seassa (pieni määrä ei haittaa, normaalia kulumista).
Suosittelen kun oot ostanu käytetyn moottorin et vaihdat vesipumpun siipipyörän heti. Etkä niinkun minä vasta eka mönkään menneen reissun jälkeen. Kannattaa tarkastuttaa se ammattilaisella, ettei tuu kesällä mitään yllätyksiä. Jos jotain on ollu jo ostettaessa rikki voit keskustella ehkä myyjän kanssa hinnan alennuksesta, tai korjaus kustannusten jaosta. Riippuen minkälaisen diilin oot tehnyt?

2
Rakentelu / Re:Koulussa tehdyt kalastusaiheiset työt.!
« : Elokuu 21, 2003, 21:34:45  »
Tein koulussa yläasteella punavalkoisen vaapun joka onnistui noin ulkoisesti tosi hyvin. Kun se oli maalauksen jälkeen kuivumassa kuivaushuoneessa joku muklvisti varasti sen sieltä. Toivottavasti se varas menetti sen jollekkin suurella kalalle niin että oikein kunnolla v:tuttas sitä, se olis sille ihan oikein!

3
Rakentelu / Re: foliolla päällystys
« : Kesäkuu 27, 2002, 00:44:25  »
Tarkoitit varmaan spray-liimaa.. tais maksaa jotain 8 euroo tölkki. Ei se spray-liima oo ainoa jolla folion voi liimata, muistan kuulleeni että liimapuikoillakin sen voi liimata. Kaloja (haukia) tulee kun vaan viitti lähtee kalalle.

4
Rakentelu / Re: foliolla päällystys
« : Kesäkuu 26, 2002, 13:00:43  »
Oon päällystänyt vaappuja foliolla, tulee ihan hyviä muutaman harjoittelukappaleen jälkeen. Kiinnitän folion vaappuun 3M:n spray-liimalla, vaappuun ja folioon liimaa vähän odottelua sitten kyljen keskeltä puhtailla sormilla aloittaen reunoille päin. Ei kannata folioida vaappua heti kokonaan vaan kylki kerrallaan, muuten folio menee helposti kurttuun.

Sivuja: [1]


center>