Chat

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - [email protected]

Sivuja: [1]
1
Länsi-Suomi / porin lammet
« : Heinäkuu 01, 2004, 14:04:17  »
kyllä sin ahvenia kannattaa mennä narraamaan. kyllähän siellä on pieniä haukia ja PALJON mut kyl keskellä syvällä on varmaan joku vähän isompikin.

2
Länsi-Suomi / Re:porin lammet
« : Kesäkuu 28, 2004, 13:58:21  »
eikun paljon taaksepäin. ulasoorista on noin kilsa sinne. siin on vastapäätä se rosenlewin tehdas jonka vieres on kans lampi ja on sieltäkin saatu haukia ja ahvenia. mut se paikka mistä mä kerroin on siellä metsässä. sä näät sen sielä metsässä kun ajat sitä pikatietä.

3
Länsi-Suomi / Re:porin lammet
« : Kesäkuu 23, 2004, 14:01:53  »
mä kävin eilen siellä kalassa ja sain 2 haukea 0.5kg ja 6 ahventa joista suurimmat oli 400grammaa. sit sin tuli joku ukko kalaa ja kerto et hän saanu sieltä paljon haukia. suurimmat yli 4 kg. mut se ukko sano et happikato on tappanu osan isoista hauista, mut kyl siäl kävi mulauttelemassa. kannattaa mennä kokeilemaan siäl on meinaa pirun isoja ahvenia ja paljon! kun käyttää pieniä vaappuja ja lippoja niin kyllä tökäsee.

4
Länsi-Suomi / porin lammet
« : Kesäkuu 22, 2004, 14:21:25  »
ootteko käyny kalassa siinä reposaareen johtavan pikatien varrella olevassa lammessa? mä kävin sielä eilen kattomassa ja sielä oli pirusti pikkukalaa ja näin kun hauet kävi mulauttelemassa. sit kuulin tutulta et sieltä on saatu 12 kg hauki! ei uskoisi niin pienestä lammesta. sit sieltä on kuulemma tullu pilkillä ahvenia.

5
Länsi-Suomi / Re:Kokemäenjoki
« : Kesäkuu 22, 2004, 14:10:19  »
ei oo ruskilasta tullu kalaa. sin pitäis istuttaa kirrejä täs aika pian. siäl on vesikin aivan liian korkealla. puntilla sieltä voi jonkun saada mutta sitten kun vesi laskee ja kunnolla niin sitten pitäis tullu perhollakin.

Sivuja: [1]


center>