Chat

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - RoboFish

Sivuja: [1]
1
Kiitos tästä artikkelista, olen suuresti iloinen että se täällä on! Aivan loistavasti kirjoitettu ja avasi tästäkin itselleni mystisestä koskesta tietoja  :-)

Kireitä siimoja!

RoboFish

2
Perhokalastus / Vs: Pinta-vai uppoperho? Kumpi parempi?
« : Toukokuu 08, 2013, 19:07:05  »
Itsehän olen ollut aina enemmän pintaperhokalastukseen kiinnostunut. Se jännitys ja tunne kun siellä näkee että kala on iskemässä/iskee on hermoja raastava. Mutta uppoperhollakin kalastan, ja se väite mikä aiemmin tuolla oli, että riippuu mitä kalaa kalastaa, on melko lailla valhetta. Tietenkään et tarjoa silakalle lohiperhoa, mutta kala kuin kala syö pinnasta ja pohjasta!

Suosittelen tutustumaan siihen, miten erinäisten lajikkeiden kuoriutumiset ajoittuvat. Sen perusteella kannattaa valita. Ja toinen on se maalaisjärjen käyttö. Jos menet alueelle jossa on selvää pintaliikettä, laita pinturi. Jos huomaat että järven/joen/puron pohjalla on paljon kivikoppia, laita kivikoppajäljitelma jne.

Mutta onhan se myös mielipiteestäkin kiinni, miten kalansa tykkää kalastaa.

Kireitä siimoja!

RoboFish

3
Perhokalastus / Vs: Ensimmäinen kala perholla
« : Toukokuu 08, 2013, 18:59:43  »
No, Simojoella 2010, kun aloitiin perhokalastamaan, tuli ensimmäisenä kalana ikinä suurenmoinen lohi! Pittuutta kokonaiset 10cm. Mutta silti elämäni ensimmäinen lohi, ja ensimmäinen perhokala  :-)

4
Oulun lääni / Vs: Onko oulunsalon papin järveltä tullu kalaa?
« : Toukokuu 01, 2013, 20:07:42  »
Mikäs se jäitten tilanne on Papinjärvellä? Utelua venekauden aloitusta varten   :-P

Sivuja: [1]


center>