Chat

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - AnttiL

Sivuja: [1]
1
Perhokalastus / Vs: Minkä luokan vehkeet aloittelijalle?
« : Kesäkuu 28, 2006, 19:18:46  »
Luokka 6 olisi varmaan passeli, eivät ole nuo kohteet kai sieltä pienimmästä päästä. Kutonen heittää tarpeeksi isoja perhoja tarpeeksi hyvin. :mrgreen:

2
Perhokalastus / Vs: Perhokalastajan tyhmyys
« : Toukokuu 01, 2006, 18:02:08  »
Kyllä noista videoista kannattaa olla ylpeä, toivottavasti sivujen ylläpito ja moderaattoritkin ovat ylpeitä sivujen sisällöstä.

Ylläpidon puolesta joutuu toteamaan, että emme ole ylpeitä tuosta toiminnasta. En tosin kokenut noita videoita hirveän vaarallisina tai arveluttavina, tyhminä kylläkin. :wink:

Roskien ja muun  tavaran jokeen heittämisen olisi voinut jättää väliin, mutta omat jalkansa saa puolestani vapaasti katkoa.

3
Perhokalastus / Rakkain kalapaikkasi?
« : Helmikuu 24, 2005, 13:19:37  »
On sinne onkikokoista laitettu.. ajattelin pyytää kalastuskunnalta aiempien vuosien rekisterit. Laitan ne kyll näkyviin jos satun ne käsiini saamaan. Syy minkätakia Heijosilta ei ole puskia raivattu on varmaankin se ettei kosken rantaan mene kesäaikaan kuin umpihullu niiden hyttyslaivueiden takia :wink:
Hyvä niin.. vaikka kyllä niitä rantoja välillä tulee manattuakin.. kalastakoon hienohelmat puistoissaan kirjolohiaan, tosimies ja tositaimen kohtaavat Heijosilla :wink:

Antti

p.s. Toi hammonjoki vaikuttaa kivalta paikalta.. täytyy itsekin ruveta harjoittelemaan tuota puro-onginnan jaloa taitoa.. on jo kohdekin valmiiina, mutta ehkä poikkean myös Hammolle kun sinnepäin satun.

4
Perhokalastus / Kilpaperhokalastus
« : Helmikuu 24, 2005, 13:11:05  »
Pari kertaa olen kisoissa käynyt ja läheltä päässyt seuraamaan MM-tasollakin esiintyneen kisaajan "uraa". Kyllähän tuo homma mukaansa tempaa kun siihen kerran mukaan eksyy :D
Tänä vuonna ohjelmassa on joukkueSM ja varmaan pari karsintaa sekä oma privaattikilpailu kotikoskilla.. Kaksi kertaa olen kisoissa käynyt ja mukavaa on ollut vaikka menestys on ollut vähän :oops:
Lähinnä nuo kisat on ollut semmosta suht leppoisaa meininkiä.. tilanne voi kyllä muuttua tänä vuonna kun seuran kunnia on kyseessä, joutuu ehkä kalastamaan ihan tosissaan :wink:
No onneksi on kalantulo saatu positiiviselle ja nousujohteiselle uralle joka toivottavasti jatkuu aina vaan.. (eikös ikuinen kasvu ole sitä kapitalismia :wink: )..
Suosittelen kyllä kisoissa käymistä jo pelkän ilmapiirin takia, suurin osa on kuitenkin avointa ja mukavaa porukkaa. Siinä näkee ja kuulee kaikenlaista ja onhan se mukava kun samanhenkistä porukkaa on paljon koolla.
Vaarana kisaamisessa on, että normaalikalastusta ei enää tule harrastettua vaan kyseessä on erään tunnetun kilpailijan sanoin: "harjoittelu".. pilke silmäkulmassa näissä asiaa koskevissa kommenteissa aina on, mutta myös totuudensiemen.

Mielestäni kannattaa koittaa ja ottaa selvää onko kilpakalastus sinun juttusi.. ei se ota jos ei annakaan.
En tiedä mihin seuraan kuulut, mutta veikkaisin että seuraltasi saat myös rahallista tukea mikäli sm-karsintoihin uskallat lähteä.. suosittelen kyllä lämpimästi. Koin itse aluksi lievää alemmuuskompleksia kisoissa kun muilla oli monen tuhannen euron välineet ja itsellä ei, mutta kalathan ei hintaa tuijottele.
Vaikka karkuutinkin kaikki kalani niin ainakin minulla oli niitä tapahtumia :wink:

Kireitä kisoissa ja "harjoituksissa" kaikille toivottaa
Antti

5
Perhokalastus / Rakkain kalapaikkasi?
« : Helmikuu 09, 2005, 17:59:11  »
Ajattelin aloittaa tällaisen aiheen kun tätä itsekseni tänään mietiskelin..
Minulle rakkain paikka on Pylkönmäellä virtaava Karajoki.. ensimmäisen "kunnon" perhokalani (lurjus 32cm) sain tuolta ja paikka on muutenkin puitteiltaan kuin pala paratiisia.. olisi mukava kuulla muiden mietteitä paikoista joille jäi pala sydämestä.. :wink:

Sivuja: [1]


center>