Chat

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Jakuppi

Sivuja: [1]
1
Pilkintä / Vs: Tavoitteet pilkkikaudelle 2013-2014
« : Maaliskuu 10, 2014, 09:41:27  »
Itsellä tavoitteet lihamyllyn tyyliin ja tavoitteiden mukaan mentykin.

2
Rakentelu / Vs: Kuvia itse tehdyistä pilkki välineistä
« : Maaliskuu 04, 2014, 22:07:41  »
Ekat morrit ikinä.  :-D Vähän eri kokosia tuli. Tuossa vielä viimeistelemättömiä. Harjottelin vielä myöhemmin tuota tinamällien juottamista koukkuihin, niin tuli vähän parempia aihioita. Näkyy aika helposti tulevan liian iso ku pistää epoksia päälle. Laitoin huvikseni yhteen tuommosen karvaperseen. Nii ja pari kolmihaaravärikoukkua ku jäi väriä sen verran.3
Rakentelu / Vs: Värikoukkujen valmistus
« : Maaliskuu 04, 2014, 11:02:11  »
Nostellaanpas tätä aihetta kun en kehtaa uutta alottaa.

Ajatellu että jos kokeilis muutamia värikoukkuja ja morreja tehdä tässä hienosti kesken parhaan pilkkisesongin. Tuli mieleen että mitäs kaikkee muuta olettee väriaineena ja täyteaineena epoksille käyttäneet, kuin näitä kaupan värijauheita. Täyteaineena tuntuu olevan tuo titaanidioksidi melko suosittua. Itsellä ainakin tulee mieleen täyteaineeksi talkki ja mustana värinä voisi käyttää hiiltä. Kaupan värejäkin kyllä itseltäki jo löytyy?

4
Itä-Suomi / Vs: Savon kalareissut
« : Helmikuu 27, 2014, 18:04:25  »
 Tänään kävin eräällä erämaajärvellä missä en ole ennen käynyt. Aamusta ensimmäiseen reikään pudotin pystärin tapsilla varustettuna nii nousi 300 g ahvena ja sen jälkeen tuli muutama pieni. Sitten loppu syönti. Olisi ehkä kannattanut aikaisemmin mennä niin olisi varmaan syöntiaika vielä ollut.

Oli kyllä hyvä kun lumi oli sulanut melkein kokonaan jäältä ja vesi oli jäätynyt että olisi voinut vaikka luistella. Nopeahan se oli suksellakin paikkaa vaihtaa ja kävin kiertelemässä ja tutkimassa paikkoja. Toisesta kohti tuli taas muutamia pieniä. Sitten tuli vastaan muuan vanha mies, joka oli neuvonut kyseisen järven minulle ja kertoi että keskellä järveä kannattaa kokeilla yhden kiven vierestä. Lähdin sitten autolle päin järven selän yli ja siinä matkalla löysin sen kiven ja siitä taas muutama pieni ja vissiin hauki katkasi tapsin. Kello yhden jälkeen syönti loppu ihan kokonaan jä lähdin kotiin.

5
Pilkintä / Vs: Miksi kalaa ei tule ???
« : Helmikuu 27, 2014, 17:51:12  »
Kyllä se nyt rupeaa ahven syömään ku lumet on sulaneet jäiltä. Tänään tuli jonku verran ahvenia ihan matalasta alle metrisestäkin vedestä. Yksi 300 g körmy ja loput olikin melko pientä.

6
Pilkintä / Vs: Miten kaukana pilkillä?
« : Helmikuu 21, 2014, 15:33:13  »
Mitenkäs pitkiä matkoja tulee liikuttua jalan tai suksella pelipaikoille?

7
Pilkintä / Haajaistenjärvi
« : Helmikuu 18, 2014, 21:49:16  »
Onko kukaan käynyt kyseisellä järvellä pilkkiä liottelemassa? Järvi sijaitsee Pohjois-Savossa. Kesällä istuttaavat kirree vissiin ja uistelulupia saa järvelle ostaa.

Sivuja: [1]


center>