Chat

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - ArtoA

Sivuja: [1]
1
Kaikkea kalastuksesta / Happikato
« : Helmikuu 21, 2012, 17:25:57  »
Mitä miältä ootte ku tulee happikato järveen mitkä kalalajit kärsii ensin. Faktalla järvessä ollu ruutana, made, särki, hauki ja ahven. Se o selvä ett ruutana o henkissä viälä ja hauki, tullu uistimella (siis hauki  :-D). Miten voiko ahven karota ennen haukee ku sitä ei oo näkyny ollenkaan? Kokeiltu mato-onkella yhteensä ainakin 10 tuntii ilman nyppyäkään. Kokemusta on paikoista missä ne affenat o ennen piileskelly, kyseessä lapsuuren kalapaikka jossa käyty ainaki satoja kertoja.

2
Länsi-Suomi / Vs: Pilkkipaikat Ahlaisissa?
« : Helmikuu 22, 2007, 20:06:29  »
Kyl niit siält jo tulee jonkin verran mut kyl kevät on paras, haminanholma käy hyvin.Itte en ole käynyt Haminanholmassa koskaan, kuullu juttuja vaan,enkä osaa neuvoa edes missä se on.Kivilaituri on kaupungin venelaituri josta voi vuokrata venepaikan, ajetaan Ahlaisten kylän läpi Sandöön tietä meren rantaan asti (n6km).

3
Länsi-Suomi / Vs: Pilkkipaikat Ahlaisissa?
« : Helmikuu 22, 2007, 19:49:48  »
Kivilaituri on varma valinta, siitä suoraan Saanteen sivua (niemi joka jää pohjoispuolelle) pitkin n1,5 kilometrii Ruottia päin, jää keskelle karikkoa niin siitä ympäriltä pitäs tulla ahventakin (norssia myös :-D).Mielestäni särkee tulee enempi aikasempaa ja Saanteen sivulta. Jäällä on jäljet mihin muutkin on menneet.

4
Länsi-Suomi / Vs: Onkipaikat Porissa?
« : Elokuu 04, 2006, 16:58:35  »
Räpsöön nostosillan pieli (tuulimyllyn tykönä) meren puolelta. Kyllä satamatien siltain alta tulee ahventakin.

5
Sekalaista juttua / Vs: Hauskin näkemäsi takalasitarra?
« : Elokuu 02, 2006, 20:53:34  »
Maastokuvioisen ja korotetun lantaruiskun (land kruiser) takalasissa,  naura vaan, saunan takana on tilaa.

6
Kaikkea kalastuksesta / Vs: Ruokaa ruutanasta?
« : Elokuu 02, 2006, 20:33:34  »
 Olen joskus savustanut kilosen ruutanan, en pitänyt sen "makeahkosta" mausta. Uunikalana vois myös mennä.

7
Heittokalastus / Vs: Punottu siima ja kelan kuluminen
« : Toukokuu 30, 2006, 19:42:57  »
 Nyt pistin 0,28mm Power Pro;ta. Sitä vanhaa en muista varmasti, yleisväri paketissa keltainen 0,15 vahvuinen (tai jotain), muistini mukaan Rapalaa, en ole varma. Siima oli keltainen.

8
Heittokalastus / Punottu siima ja kelan kuluminen
« : Toukokuu 29, 2006, 19:03:34  »
 Olen käyttänyt punottua siimaa muutaman vuoden kahdessa avokelassa, nyt huomasin että siiman ohjainrullaan on kulunut ura. Oletan sen tulleen siiman hankauksesta kun rulla ei ole pyörinyt siiman mukana samaa nopeutta, vaan siima on laahannut rullan yli. Onko joku muu havainnut samaa ongelmaa? Nyt laitoin uuteen avokelaan vaseliinia rullan sisään voiteluksi, saa nähdä auttaako. Kelat ei olleet kaikista halvimpia, että sekään ei pitäisi vaikuttaa. :-o

9
Pyydyskalastus / Vs: ruutanat
« : Toukokuu 11, 2006, 12:22:35  »
  On se syötävä kala, muutama päivä puhtaassa vedessä niin mudan maku pitäisi poistua. Itse olen savustanut ilman vedessä uittamista, oli yli kilon painoisia. Maku oli minusta makeahko josta en oikein pitänyt, jätin maistelun muutamaan kalaan.

Sivuja: [1]


center>