Chat

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - LK

Sivuja: [1]
1
Rakentelu / Vs: Kuvia itse tehdyistä uistimista
« : Syyskuu 25, 2006, 11:08:04  »
Ite laskin, että vaapun hinnaksi tulee noin 1,5 euroa, joka ei todellakaan ole paljoa.

Tässä uusin tuotos, mielipiteitä?


2
Rakentelu / Vs: Kuvia itse tehdyistä uistimista
« : Syyskuu 13, 2006, 11:12:30  »


Mitäs pidätte?

3
Rakentelu / Vs: Kuvia itse tehdyistä uistimista
« : Syyskuu 06, 2006, 16:31:34  »


Pieniä kauneusvirheitä löytyy useita, mutta silti mielestäni todella onnistunut vaappu. Ensimmäinen vaappu johon tein itse silmät ja loistavastihan tämä onnistui. Printtasin A4-arkin täyteen suuren fonttikoon pisteitä ja rei'ittimellä tein niistä silmiä.

Minä olen käyttänyt aina autonrenkaiden kanssa vesiohennemaaleja. Mikä siinä toimii huonommin kuin esim. CAB-maaleilla? Nyt on kuitenkin uusi kompressori ja ruiskukin tulossa.

4
Rakentelu / Vs: Kuvia itse tehdyistä uistimista
« : Elokuu 15, 2006, 15:46:32  »
Jep niin se tekee. Onneksi näissä ei. Hienoimmat vaappuni tähän mennessä. Toisesta satsita mitä olen kunnonn välineillä tehnyt.5
Rakentelu / Vs: Kuvia itse tehdyistä uistimista
« : Elokuu 12, 2006, 14:16:04  »


Ensimmäinen kynäruiskulla maalattu vaappuni. Vähän on kuplia ym. epätasaisuuksia pinnassa kun olin sen verran kärsimätön, että lakkasin vain nopeasti. Seuraavat huolellisemmin. Tämä oli tämmöinen testi.

Kuvassa värit eivät näy oikein. Livenä vaappu on keskeltä lähes valkoinen, alhaalta vähän oranssihtava ja ylhäältä vaaleanpunainen.

6
Rakentelu / Vs: Kuvia itse tehdyistä uistimista
« : Elokuu 07, 2006, 21:21:37  »


Tässä nyt ovat ensimmäiset 4 kunnolla tehtyä vaappuaihiotani. Lakkausta, maalausta ja uintilevyn lopullista kiinnitystä vaille valmiit. En vain tiedä kynäruiskulla maalaamisesta oikeastaan mitään, joten mistä löytyisi vaikka sopiva tutoriaali, josta saisi jonkunlaisen käsityksen siitä miten se kannattaa tehdä?

7
Kaikkea kalastuksesta / Helmi rikki
« : Heinäkuu 25, 2006, 14:38:14  »
Onko kenelläkään menny lusikkauistimesta helmeä rikki? Mulla hajosi tässä vasta kun olin räsästä veneestä heittelemässä. Tiputin lusikan veneen pohjalle ja helmi meni aivan palasiksi.

8
Heittokalastus / Vs: Hauet hengiltä..
« : Heinäkuu 04, 2006, 02:09:58  »
Liiteristä otetulla halolla niskaan ja veret ulos. Pienet hauet kuolevat niskat rikkomalla eli vääntää hauen otsan selkään kiinni.

9
Vieheet / Vs: Minnow Spoon
« : Heinäkuu 04, 2006, 02:00:33  »
Tämä kesä mennyt Minnow Spoonin kanssa enemmän kuin odotuksia huonommin. Viime kesänä sain jokaisen hauen ylös mikä uistimeen nappasi, mutta tänä kesänä en ole saanut vielä yhtäkään haukea ylös asti, vaan lähemmäs 10 kalaa on karannut.

10
Kaikkea kalastuksesta / Vs: Kalastuskuvia tänne.
« : Heinäkuu 02, 2006, 14:28:15  »


Iskukoukulla saatu laihanpuoleinen ahven. 35 cm ja 500 g. Toissakesänä samasta järvestä paksummanpuoleinen lajitoveri oli 32 cm ja 700 g.

11
Vieheet / Vs: Minnow Spoon
« : Heinäkuu 02, 2006, 14:16:20  »
Nyt on Minnow Spoonista jälleen kehuttavaa, mutta myös haukkuja. Olin tunnin verran kaislikon reunassa uistelemassa ja heittelemässä. Uistin ei onneksi jäänyt kertaakaan mihinkään pohjaan tai kasviin kiinni. Haukia oli kiinni tuossa tunnin aikana 4, joista suurin oli varmaan 2-3 kiloinen ja pienin 0,5 kiloinen. Mutta yhtäkään en saanut veneeseen asti! Ensimmäinen hauki, se isoin, teki komean loikan muutaman metrin päästä veneessä ja sain kelata tämän jälkeen vain uistimen veneen reunalle. Toisen sain veneen reunalle, mutta pärskähtäen irtosi vieheestä ja kolmas teki samoin. Neljäs tuli nätisti veneen vierelle, mutta lähti syöksyyn jonka loputtua siiman päässä oli pelkkä uistin.

Rapala Jointedilla sen sijaan sain samasta paikkaa 1,5 kiloisen hauen ja hyvin pysyi kiinni. Minnow Spoonissa ne kalat eivät vain tahdo pysyä!

12
Heittokalastus / Vs: millä nostat haukesi
« : Heinäkuu 02, 2006, 14:09:26  »
Haavi se on aina. Yleensä veneessä on mukana iso haavi, johon kookaskin hauki mahtuu helposti ja näppärästi. Kerran oli mukana vain mitättömän kokoinen perhohaavi, josta pää mahtui juuri ja juuri läpi, joten silloin tietenkin tarttui se isompi. Oli siinä 80 senttisen hauen haavimisessa tekemistä, mutta hienosti onnistui.

13
Kaikkea kalastuksesta / Vs: Paras vuorokaudenaika?
« : Heinäkuu 02, 2006, 14:06:36  »
Yleensä saan yhtä hyvin/huonosti kalaa läpi vuorokauden, joten en voi sanoa mitään.

14
Rakentelu / Vs: Kuvia itse tehdyistä uistimista
« : Kesäkuu 25, 2006, 21:54:32  »
Ensimmäinen vaappuni. Balsasta vuoltu, jotain autotallista löytynyttä rautalankaa käytetty lenkkien tekemiseen, valmiista vaapuista pöllitty uistinrenkaat ja koukut, pringless-purkin kannesta tehty uimalevy ja maalattu jollain kotoa löytyneillä maaleilla. Lakkaakaan tämän päältä ei löydy. Uinti on todella vilkas ja toimivan näköinen, joten toivon, että kalaa tulisi.


15
Vieheet / Vs: Minnow Spoon
« : Kesäkuu 14, 2006, 16:32:13  »
Viime kesänä lähdin mökille kalastamaan citymarketin kautta ja siellä oli Minnow Spoon kolmella eurolla, joten päätin kokeilla. En odottanut saavani sillä paljoa kalaa, mutta sain huomata että sillä saa todella hyvin kalaa. Parin tunnin verran uistateltiin ja heiteltiin eikä tullut mitään, joten päätin kokeilla tuota uutuutta kalapakista. Tunnin sisään viisi haukea veneeseen asti, pari karkasi ja ahvenia tuli muutama. Hauet eivät olleet järin suuria (0,5-2 kg), mutta ei haitannut yhtään. Tämän reissun jälkeen ostin 9 uutta Minnow Spoonia eri kokoisina ja eri värisinä.

Minnow Spoon on nykyään suosikkivieheeni, koska sillä kalastaminen on hauskaa, sillä saa kalaa ja se tarttuu harvoin kasveihin. Vielä en ole yhtään yli 2-kiloista haukea tällä saanut, mutta katsotaas saanko tänä kesänä.

Sivuja: [1]


center>