Chat

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - galamies

Sivuja: [1]
1
Keskustelua ennätyksistä / Vs: Propilkki II ennätyskalat??
« : Heinäkuu 12, 2006, 19:02:33  »
1819g kirjolohi.

2
Heittokalastus / Vs: Vieheitä matalaan veteen?
« : Heinäkuu 12, 2006, 06:06:39  »
Älä sinne mene ei siellä kalaa oo.. eihän noissa syvyyksissä mahdu yli kilone uimaan  :-D.

No ei itse olen käynyt keväällä kalassa läheisessa samanoloisessa  lammessa ja isoin joku +4kg. Kesällä sinne ei jaksa mennä kun se on  kasvia täynnä. En jaksas vetää noin matalassa ollenkaan vaan laittasin räsäsen siimanpäähän ja pommittaisin heitoilla.

Ja jos haluaa vetää nii Rapalan Deep tail danceria jälkeen nii saa pohjan kalastettua :wink: :wink:
Kyllä siellä vaan isoja kaloja löytyy... Karkuutettu on yli metrinen :)  Järvi muuten on melko iso, kaukana lammesta. Isoin ylös saatu kala on nelikiloinen.

3
Heittokalastus / Vieheitä matalaan veteen?
« : Heinäkuu 11, 2006, 21:26:08  »
Sekä heittelyyn että uisteluun. Todellinen suurhaukiviehekin olisi hakusessa. Järven keskisyvyys puolitoista metriä, ehkä korkeimmillaan jtn. 3m, harvoin sitäkään. Eli vajaassa parissa metrissä uivia(vetämälläkin) haukiuistimia haetaan. Jo toimivaksi todettu: Abu Tormentor 12cm(vai 13cm?), on muuten hyvä haukiuistin se :)

4
Kaikkea kalastuksesta / Vs: miksi aina ne isot karkaa
« : Heinäkuu 11, 2006, 21:04:18  »
Suuria kaloja sattuu siiman päähän harvoin. Jos kalastaja on tottunut toimimaan lähinnä pikkukalojen kanssa, ison sattuessa kerrankin siiman päähän kalastajalla ei välttämättä olekaan tilanteeseen sopivaa toimintamallia. Suomeksi sanottuna tilanne on niin yllättävä ja erilainen kuin normaalisti, että kalastajalla menee pasmat sekaisin, homma lähtee käsistä ja väkisin repimällä kala todennäköisesti karkaa.

Toinen yleinen syy karkuutuksiin on kalan kokoon ja olosuhteisiin nähden alimitoitetut vehkeet.
Tähän tuli törmättyä. Kaverilla valtava hauki kiinni ja kahesti sai veneen viereen(väkisten), mutta ei mahtunu haaviin. Olihan sillä tietty energiaa paljo jäljellä ku ei kunnolla väsytetty ja eiköhän karannu...

Sivuja: [1]


center>