Chat

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - krisu-

Sivuja: [1]
1
Vetouistelu / Vs: Perukkeen käyttö.
« : Heinäkuu 02, 2007, 08:50:29  »
tottahan toki käytän perukettä jos vaikka isompi nappaa nii ei siima poikki purase..itse teen perukkeen semmoisesta 25kg kestävästä peruke narusta...on sillä sen verran kestävyyttä että ei meinaa puukolla saada poikki etttä ei varmasti kalaan pure sitä poikki :-D.ja myös normi perukkeita on jossai kiinni mutta ei monesssa koska eivät ole mitään kestäviä!!!!!!! :lol:

2
Vetouistelu / Vs: Lipoilla uistelu
« : Heinäkuu 02, 2007, 08:47:15  »
ite vedän aina lotto  lippaa perässä jos lipoilla vedän mutta harvoin.kyllä lipoillakin ihan kohtalaisia jörmyjä saa jos vaa on syönnillään....kokeilkaa myös räsäsen kaikkia eri värejä meinaan niissä on yksi ihan hyvä lohi lusikka.väri on hopee punanen muistaaksesni :mrgreen:

3
Vetouistelu / Vs: Kuhastuksen vinkkejä
« : Kesäkuu 26, 2007, 18:28:59  »
itse olen saanut kuhia oikeastaan vain jesse vaapuilla.......... :mrgreen:kuhaa on tullut myös yhden paikallisen tyypin tekemillä uistimilla..........tämän kesän suurin kuha on ollut 1,1kg.kuhaa kannattaa vetää noin kolmesta metristä.ja sen 1,1kg kuhankin sain jesse vaapulla musta jesse vaappu toiminut aina!!!!

Sivuja: [1]


center>