Chat

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - ahti kiiski

Sivuja: [1]
1
Sekalaista juttua / Lastenohjelmat ja nuorison sosiaalinen media
« : Syyskuu 11, 2010, 15:35:29  »
Hei!

Aloin tuossa muistelemaan omia muistojani sijoittuen varhaisemman lapsuuteni sosiaaliseen mediaan. Erityisen merkittävässä osassa olivat lapsille suunnatut televisio-ohjelmat. Erityisesti näistä ovat mieleeni jääneet:

Taavi Tonttu
Peukaloisen retket
Tohtori Sykerö
Alfred J Kwak
Nakke nakuttaja
Tabaluga

Haluaisin mieluusti kuulla hieman kokeneempien seppien (+30v) kommentteja lastenohjelmista ja sosiaalisesta mediasta heidän lapsuusvuosiltaan. Mahdollisesti spekulointia lastenohjelmien muuttumisesta ajan myötä niin sisällön kuin viestienkin puolesta. Toisaalta olisi myös mielenkiintoista vertailla havaintoja ja ajatuksia muun sosiaalisen median vaikutuksista lasten sekä nuorten elämään, kuten facebookista tai tietokoneiden käytöstä yleensä.

2
Ulkomaat / Narva ja Peipsjärvi
« : Heinäkuu 11, 2009, 17:08:12  »
Noi on virossa.onko ketään ollut siellä,mitä kaloja siellä on,mitä kannattaa kokeilla ja ilman venettä näin aluks.Meillä on oma kämppä siellä ihan lähellä ,että vois mennä kokeilemaan.

3
Länsi-Suomi / loimijoen reissuraportit 2009
« : Toukokuu 18, 2009, 17:48:59  »
Mitä on tullut,milloin,millä,paljonko ja mistä päin.Kuva olisi kiva.Tämä koskee kaikkia kalastusmuotoja.

4
Perhokalastus / säynävä ja turpa
« : Marraskuu 11, 2008, 16:37:10  »
Nämä kalat kuulemma kasvavat ihan kivan kokoisiksikin niin ,että miten näitä sais perholla esim. mistä,milloin ja millä.jotkut sanoo että viihtyvät paljon joissa(itselläni ei ole lähellä muuta kuin loimijoki :|)ja koskissa.eli olisko näit kaloi loimijoessa?+laittakaa kuvia saaleistanne. :-D

5
Onginta / säyneen onginta
« : Toukokuu 18, 2008, 19:18:06  »
Kertokaa säyneen kalastuksesta ja miten kalastatte ,lisäksi laittakaa kuvia saaliistanne.

Sivuja: [1]


center>