Chat

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - ^^perhostelija^^

Sivuja: [1]
1
Pilkintä / Haetaan pilkkikaveria Pääkaupunkiseudulta!
« : Tammikuu 18, 2014, 10:37:16  »
Tervehdys!

22v nuori mies etsii kalaveria Pääkaupunkiseudulta tai lähistöltä mukaan pilkkireissuille. Kokemusta kalastamisesta on sellaiset 18v. Kisailtu ainakin puolet ajasta. Pääsäännöllisesti pilkkireissut kohdistuu merelle kun ei ole omaa autoa käytössä mutta jos sattuu löytymään auto niin sitten tiedän paikkoja kyllä Lohja-Porvoo-Espoo akselilta :-P

Nyt rohkeasti yhteyttä ottamaan ensi viikon perjantaina olisi tarkoitus päästä avaamaan pilkkikausi ja toivottavasti ensimmäinen kuhakin mielellään pilkkireppuun :wink:

Terv.Toni

2
Perhokalastus / Perhokalastuskavereita??
« : Elokuu 26, 2013, 11:03:58  »
Moro!

22v perhokalasta etsii Pääkaupunkiseudulta perhokalastuskaveria?? Löytyykö täältä päin ketään jota kiinnostaisi tutustua?? Yv:tä tulemaan rohkeasti!  :roll: Ikää saisi olla 18v mielellään mutta huumorintajuakin voisi vähän löytyä.

Tällä hetkellä oma kalastus painottuu Vanhankaupungin ja Vantaankoskeen kun en omista autoa joten en jaksa lähteä seikkailemaan yleisillä muualle.

3
Ulkomaat / Kalaan Sloveniaan ensi kesänä 2013
« : Tammikuu 21, 2013, 13:50:34  »
Tervehdys!

Elikkä olisiko kellään kiinnostusta lähteä ensi kesänä sloveniaan viikon reissulle mukaan?

Lähtö olisi 13.-20.6 takaisin Suomeen. Opas jos vaan saadaan niin on Jure Visnar. Varmaan yhdeks päiväks otetaan se ku mennään Savinjalle kalaan. Koko päivän opas maksaa 180€. Se esim kolmeen osaan ei oo kun 60e/nuppi jos saadaan kolmas mukaan. majoitus on hoidettu sava bohinjkan läheltä. kävellen sinne menee 20-30min. majoitus on n. 13-15e/naama/yö ja siellä on oma keittiö. Tarkoitus on siis mennä Savinjalle kalaan 1 päiväks ja sava bohinjkalle kolme tai neljä päivää. toki voidaan jolleki toiselle joelle kanssa mennä jos haluu oppaan ottaa tai jos tuntee jonkun muun joen siellä. auton vois varmaan vuokrata myös viikoks ja sekään ei kolmeen osaan kovin kallis ole.

Rohkeasti vaan ottamaan yhteyttä! 8-)

4
Etelä-Suomi / Helsingin pilkkipaikat?
« : Tammikuu 11, 2013, 12:29:09  »
Elikkä kyselisin vähän että minnepäin Helsinkiä kannattaisi lähteä pilkkimään jos haluaisi saada kaloja? Itse en ole koskaan merellä pilkkinyt joten olisiko ideoita mitä kannattaisi tarjota? Kuhaa Ahventa Haukea olisi tarkotus lähteä koittamaan :-)

Myös pilkkikaveri ei olisi pahitteeksi :roll:

Sivuja: [1]


center>