Chat

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - Vastaranta

Sivuja: [1]
1
Perhokalastus / Päiväkirja: Perhokalastuksen opettelua.
« : Toukokuu 30, 2013, 22:54:34  »
En ole ennen heittänyt perhoa, mutta tänä kesänä päätin ottaa projektiksi kyseisen lajin opettelun.
Homma alkoi viikko sitten, kun ostin kaverilta vahingossa käytetyn #4-luokan vavan. Kaupan päälle tuli joku mitäänsanomaton kela, likaisennäköistä siimaa sekä 21 pikkuperhoa.
  Sunnuntaina vietin tunnin verran selvitellessäni pohjasiimaa heittosiimasta(olivat aika mytyssä keskenään). Sen jälkeen alkoi kuivaharjoittelu ilman perukesiimaa. Katsoin netistä perusteet päänyliheittoon ja rullausheittoon ja menin testailemaan takapihalle. No rullausheittoa ei näköjään pysty treenaamaan kuivalla maalla, joten keskityin päänyliheittoon. Melkoista räpellystä.
  Tiistaina kaveri neuvoi hyvin päänyliheiton perusteet ja pääsin paremmin hommaan sisälle. Opin hieman kuinka siima käyttäytyy (ja miten sen pitäisi käyttäytyä). Haluaisin kuitenkin kalastella pikkujoissa, joissa pajukoiden takia päänyliheitto on mahdoton, joten lähdin väylälle kohtuu suvantoiseen paikkaan treenaamassa hieman rullausheittoa. Ei sujunut vielä yhtään. Ja takaheitoissa oli vähän Indiana Jones-fiilistä, kiihdytysliike oli liian rivakka.

No nyt on ainakin näiden kahden heiton teoria hallussa. Pari päivää jos vielä opettelisi kuivalla maalla/suvannossa näitä hommia ja sitten harkitsis harjuspaikkojen etsimistä. Plus että pitää opetella tekemään vielä peruke itse.

Sivuja: [1]


center>