Chat

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - kala-hemmo

Sivuja: [1]
1
Länsi-Suomi / Vene jalantiin?
« : Lokakuu 31, 2010, 21:21:08  »
Onko kellään kokemuksia jalannista? Olen siirtämässä venettä sinne,mutta ei ole vainuakaan tuleeko sieltä kalaa,saatikka mitään muuta kuin roskakalaa :? Joten jos kellään olisi mitään tietoa kalakannoista ym. kokemusista niin tietoa vaan tänne :-D Kiitos etukäteen!!!

2
Ulkomaat / Norjaan toukokuussa (merikalastus)
« : Lokakuu 15, 2010, 00:58:07  »
Onkos kellään mitään vinkkiä jäämeressa kalastamisesta(muuta kuin pikkusein tai pikkuturskan narrauksesta). Muutamaan otteeseen olen siellä käynyt mutta ei ole mitään jättikokoista tullut kuten puhutaan että siellä on. Paltaan kalastus kiinnostaa niin veneestä kuin rannalta kalastettaessa ,joten vinkkejä paltaan kalastuksesta ym. ISON KALAN pyynnistä niiltä jotka ovat siellä olleet kalassa.

3
Vetouistelu / kuhastukseen vinkkejä
« : Kesäkuu 01, 2010, 19:12:33  »
Vanajalla olen yrittänyt napata kuhaa mutta ei tietoakaan niistä :| Yrittänyt olen syvältä,matalasta,kirkkailla ja tummilla vaapuilla,ei vain löydy kuhaa. Haluaisin ennemminkin PAIKKAKOHTAISTA tietoa kuhastuksesta Vanajalla(alueelta konho-makkaranselkä-rauttunselkä). PS. Olen kuullut että kuhia on ollut ainakin muutama vuosi sitten mutta onko niitä enää :?

4
Kysymys kertookin jo kaiken...siis millasta morria näin kevätjäillä ahvenelle? Pientä,suurta,värikästä,ja yleisesti affenan morripilkinnästä tarvittaisiin lisää tietoa näin kevät jäillä! Suuret kiitokset niille jotka vastaavat pikaisesti :-D

Sivuja: [1]


center>