Chat

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - -JJ-

Sivuja: [1]
1
Vetouistelu / Uistelu yöllä
« : Elokuu 01, 2012, 10:59:16  »
olisi tarkoitus mennnä 11 elokuuta kuhakisaan joka on 19-06. Itsellä ei ole plotteri pelkästään lowrancen kaiku. Pärjääkö tuolla tuohon aikaan kuiteskin aika pimeetä siinä klo 24-04. Jonkin verran on kyseisillä alueilla tullu kalasteltuakkin ja tietysti heinäkuussakin öitäkin.
Eli siis pärjääkö ilman plotteria, etttei ajele mihinkäänn kiville...?

2
Vetouistelu / peruke kuhan uistelussa
« : Kesäkuu 27, 2012, 21:07:59  »
Eli kysyisin että vaikuttaako mahdollisesti perukkeen käyttö kuhan tuloon. Uistelualueellani liikkuu aika paljon haukia jonka takia perukkeitä käytän. Käyttämäni perukkeet ovat fishermanin 23cm teräsperukkeita.
Vaikuttaako peruke kenties esim merimetsojen uintiin???

3
Vetouistelu / takilan käyttö
« : Huhtikuu 23, 2012, 22:18:49  »
olis tarkotus ottaa ensi kertaa takila käyttöön ja kysyisin nyt neuvoa. eli laitetaanko takilan paino koluaan aina sinne veden pohjaan vai voiko sen laittaa esim 10 metrin syvyisessä vedessä 5 metriin kulkemaan?

4
Vetouistelu / Siirtyminen useampaan vapaan
« : Lokakuu 02, 2011, 15:14:04  »
Eli ostin tossa hiljattain ht veneen pikku pulpettiveneen tilalle. pulpettiveneellä olen tähän asti uistellut 5 vavalla ja nyt olis tarkotus siirtyä 8 vavan käyttöön ja ruveta tosissaan harrastaan kyseistä lajia kisoihin asti.
 Tänä vuonna oon uistellu sillein että kummallakin puolella yks pikkuplaanari, yks vapa potkurivirrassa ja kaks normaalisti siellä kauempana takana pyynnissä.
 Eli haluaisin neuvoja että miten sijoittaa nuo 8 vapaa veneessä??? Tarkoituksen olis vetää 2 pikkuplaanaria per puoli, vai miten te esim 8 vavalla uistelette. Kelkkoja en todennäköisesti ole vielä ensi kesäksi ole ostamassa.
Yks takila olis tarkotus ostaa joten siihen sitten ainakin yksi vapa?. ja sitten kenties 3 pikkuplaanaria per puoli vai???
Kahta plaanaria per puoli en oo uistellu, mutta mitenkä se käytännössä tapahtuu? esim jos uloimpaan plaanariin ottaa kala niin sittenhän täytyy kelata sisemmät plaanarit pois?
Ja sitten vielä kysymys liittyen tohon takilaan. oon suunnitellu cannon easytrollia:mikä siihen olis sopiva kuula?

Kiitos vastauksistanne jo etukäteen :)) :-)

Sivuja: [1]


center>