Chat

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - sambba

Sivuja: [1]
1
Rakentelu / Puukkoviilasta.
« : Joulukuu 01, 2013, 18:42:55  »
Mitenhän onnistuis ihan tälleen iliman mittään hirveitä varusteita puukonteko?.. Eli tarkotus ois ehkä tälläseen amerikkalaiseen tyyliin tehdä vanhasta viilasta ensin leikkamalla ja hienomalla muotoonsa. http://www.youtube.com/watch?v=gjO2IyT6G20 tuohon tyyliin ehkäpä. Mutta, mitenkäs onnistuis toi karkaseminen sitten pystyiskö ihan tollasessa puugrillissä saamaan tarvittavan lämpötilan? entäpä sitten joku tollanen bilteman halpa kaasupoltin? Niin ja pystyykös päästön tekemään ihan normi uunissa kotona vai onko jothin terveysrajotteita sun muita :roll:  Tällästä mielessä, en ole mittään alottanu enkä ehkä alotakkaan mutta arvelin kysellä oisko täältä voinu saada jotain apua/neuvoja.

Edittiä: niin entäs tuohon teränlämmitykseen ihan perus hiiligrilli? tommonen kolmenkympin kapistus vaikkapa.

2
Rakentelu / Liuotin maaleihin siirtyminen?
« : Elokuu 16, 2012, 21:48:20  »
Terve eli mietin tuossa jos rupeaisin siirtymään vesiohenteisista maaleista liuotin maaleihin,meinasin cabin maaleja kun tuli tuo hengitys suojainkin hommattua nyt . Niin eli mitä värejäsuosittelette näin aluksi? jos pikkuhiljaa alkaisin siirtymään . ja mistä ostatte cabin maaleja? onko samfishing halvin?


ps: poistakaa jos tämmönen aihe on jo ei haulla löytynyt .

3
Itä-Suomi / Unnukka,leppävirta
« : Kesäkuu 24, 2012, 22:07:06  »
Eli siis en löytänyt haulla ja tuolla savon reissuissa olis varmaan jotai mutta teen oman aiheen. Eli uisteleeko joku kyseisellä paikalla ja missä päin? itse usein uistelemme virran alla sekä kalmalahden edessä olevalla selällä(nimeä en muista). Niin itse kysymykseen haluaisiko joku kertoa hyviä kuha mestoja? virran tiedän sekä änäkänselän mutta onko muualla hyviä paikkoja?

4
Rakentelu / Ensimmäinen omavalmiste uistin.
« : Kesäkuu 04, 2012, 23:32:42  »
Eli ois upee nähdä millaisia porukan ekat omavalmisteet ja ois kiva jos vaikka laittaisitte siihen lisäks kuvan nykyisistä omavalmisteista niin näkisi kehityksen?
edit:huomenna voin ottaa kuvaa omista:)

5
Rakentelu / Ensimmäiset uistimet.
« : Toukokuu 19, 2011, 17:23:35  »
Teimpäs tälläisen aiheen johon voisitte laittaa kuvia ensimmäisistä omista lusikoista,vaapuista tai lipoista. oman kuvan laitan kun saan kameran ladattua ja kuvat koneelle. :evil:

6
Rakentelu / "nemo" vaappu
« : Huhtikuu 28, 2011, 21:50:25  »
Nonni alkaa kalakausi alkamaan pian ja olis mukava tietää että miten maalaattenäitä nemo vaappuja ja mitenkäs niillä on tullut kalaa? (ps:kaikkihan varmaan tajusi että meinaan näitä oranssi ,musta ,valko nemoja ja että aiheen saa siirtää jos ei sovi alueelle en oiken osannut valita minne laittaa :wink: .)

Sivuja: [1]


center>