Chat

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - Mikko_-Procyon-

Sivuja: [1] 2 3 ... 10
1
Verkkopelaaminen ja turnaukset / Hosteja MM-turnaukseen
« : Huhtikuu 12, 2020, 22:34:09  »
Haussa vapaaehtoisia hosteja MM-turnaukseen. Ilmoitukset minulle. Tarvitaan mieluusti 3 ja varahosteja myös. Finaalikierrokselle riittää 1.

Minä olen varahosti.

2
Verkkopelaaminen ja turnaukset / Suomen joukkueen valinnasta
« : Maaliskuu 09, 2020, 20:03:02  »
Parhain pilkkikansa. Jälleen kerran MM-kisat häämöttävät. Joka vuosi minulta kysytään sama kysymys, että "kuinka me valitaan Suomelle joukkue tällä kertaa". Tämä on ollut joka vuosi vaikea asia mietittäväksi. Joukkue on kasattu useilla eri tavoilla, mutta Suomen MM-kulta puuttuu yhä.

Tämän kauden aikana olen saanut joitain yhteydenottoja, joissa on minun kantaa tiedusteltu. Ainakin minua on varoiteltu siitä, että henk koht mittareilla pelaajia ei tulisi valita, vaan kiinnittää huomiota siihen, miten pitkä ja kova joukkuepelaamisen tausta löytyy. Tämän lisäksi MM-kisoissa on tärkeää hallita kaikki vesistöt ja perinteisimmät kisamuodot (ml. madekisat). MM-kisoissa on perinteisesti ollut aina kisoja tyyliin normaali, kaikki lajit, suurimmat 3/5 kalaa, vain made, vain ahven ja kpl.

Koska minä joudun jääväämään itseni tästä kaikesta tasapuolisuuden nimissä, en tule kertomaan kisamappeja tai pelimuotoja edelleenkään etukäteen. Siihen nivoutuu koko turnauksen yllätyksellisyys. Silloin joukkueelta vaaditaan nopeaa päätöksentekoa ja reagointia strategian suhteen. Siksi avainasemaan nousee se, miten hyvin tiimi kommunikoi ja miten hyvin pelaajat tuntevat toistensa aikeet ja vahvuudet.

Näillä evästyksillä toivon Suomen MM-joukkueen löytävän miehityksen tänäkin vuonna. SM-liigan menestyksellä on aiemminkin näitä paikkoja jaettu, joten luotan että löydätte sitä kautta tälläkin kertaa hyvän edustusjoukkueen.

3
Propilkki in english / The 13th World Championships of ProPilkki 2020
« : Maaliskuu 09, 2020, 19:56:57  »
I am not sure, was it wrongly calculated last time, but I suppose it is 13th tournament this time.

So, we will play the tournament once again. The rules will be almost the same than always before. I will let you know about important dates soon.

You may start to register your team into the tournament immediately. Matches will be played during April. Games are played at Sunday evenings. More information coming soon.

4
Verkkopelaaminen ja turnaukset / Palkinnot SM-kisoihin 2020
« : Tammikuu 20, 2020, 22:43:10  »
Tähän threadiin perinteiseen tapaan sponsorit ilmoittavat palkinnoistaan.

Kisa on jälleen kerran kaikille ilmainen, mutta palkinnot ovat olleet perinteisesti MAHTAVIA tasoltaan! Jo etukäteen suuri kumarrus ja kiitos kaikille niille, jotka tarjoavat voittajille (tai haluamilleen sarjavoittajille) palkinnot, joista riittää iloa ja jännitettävää koko turnauksen ajaksi!

Pistäkää mulle viestiä, niin huolehdin kuvat ja tiedot näkyville.

5
Verkkopelaaminen ja turnaukset / SM-kisat 2020
« : Joulukuu 15, 2019, 21:20:12  »
Nyt kun vuodenvaihde alkaa häämöttää, pitäisi alkaa puuhastelemaan SM-kisoja myös.

Tänne foorumille on yleensä kisat pykätty, mutta nyt kun rekisteröityminen on spammibottien vuoksi lähes mahdotonta, pitänee kisat kokonaisuudessaan siirtää toiseen paikkaan. Ottakaa puuhamiehet koppia ja hoidetaan tämä rekisteröitymisineen ja KAIKKINEEN sinne toiselle sivustolle. Tänne ei näköjään saada sitä päivitystä ajoissa, ollaan odotettu jo yli puoli vuotta.

6
Propilkki in english / Russian forum not functioning
« : Lokakuu 28, 2019, 22:30:18  »
It looks like all-fishing.ru forum is not functional anymore.

If you know, who/where is now in charge or operating some pp2 forum in Russia, please let me know about it.

Moreover, Russian speaking people is needed to guide old players to new sites too, so games will go on also in the future.

7
Propilkki in english / ProPilkki 2 version 1.5 released
« : Lokakuu 28, 2019, 21:40:25  »
Pro Pilkki 2 v1.5 publishing has been started in following platforms: Android, iOS, Windows 10 and Linux host. PC installer for Win7/8/XP will be released a bit later. Version 1.5 will add a completely new single player game mode: Team captain game. You are a team captain and along with your own fishing, you need to guide your team bot members to tactically good locations for maximizing the team’s total catch. You can also set names and skill levels for all the players freely.

Network game hosting has been improved with new commands (/autobots, /resultlogdays, /adminhello, /A). Host info page is available in json-format. This enables easier embedding of your host’s information in to your personal home page, as an example. Version 1.5 network game is fully compatible with previous release (1.4.x).

Happy ice fishing season!
Procyon Products

8
Uutiset ja pelin kehitys / ProPilkki 2 versio 1.5 julkaistu
« : Lokakuu 28, 2019, 21:36:58  »
Pro Pilkki 2 v1.5 julkaisu on aloitettu seuraavilla alustoilla: Android, iOS, Windows 10 sekä Linux-host. Perinteinen PC-asennuspaketti Win7/8/XP -koneita varten julkaistaan hieman myöhemmin. Versio 1.5 tuo yksinpeliin täysin uuden pelimuodon: joukkuekilpailun. Uudessa pelimuodossa toimitaan joukkueen kapteenina. Oman kalastuksen lisäksi tehtävänä on pitää huoli siitä, että oman joukkueen tietokonepelaajat ovat sijoittuneet taktisesti oikein ja saavat kalaa. Lisäksi uudessa pelimuodossa voi nimetä kaikkien joukkueiden pelaajat ja niiden taidokkuudet mielensä mukaan.

Verkkopelien isännöintiin on parannuksia muutamien uusien komentojen myötä (/autobots, /resultlogdays, /adminhello, /A). Hostin info-sivu on nyt saatavilla json-muodossa, joka mahdollistaa oman hostin tietojen näyttämisen helpommin esimerkiksi osana omaa kotisivua. Versio 1.5 on verkkopelissä yhteensopiva edellisen version (1.4.x) kanssa.

Mukavaa alkavaa pilkkikautta!

Procyon Products

9
Uutiset ja pelin kehitys / Beta-testit
« : Syyskuu 14, 2019, 15:28:09  »
Onhan beta-testaajat huomanneet, että windows kaupan kautta on pyörähtänyt uusi versio koneelle? SAmoin androidilla.

Mukana on uutuus, eli yksinpelissä "tiimi-managerointi-moodi".

Yhtään raporttia tai kommenttia ei ole tullut vielä yhdeltäkään beta-testaajalta, mikä vähän häiritsee.

Olen käyttänyt tiedotuskanavana pelkästään facebookia, koska täällä on bottihyökkäys käynnissä ja foorumi palautunee johonkin muinaiseen backupiin siirron jälkeen.. ts. täällä ei uusimmat viestit välttämättä säily.

10
Propilkki 1 / ProPilkki 1 alkuperäinen kotisivu
« : Toukokuu 01, 2019, 23:25:46  »
Täältä pääsee kurkkaamaan, miltä ProPilkin kotisivulla näytti aikoinaan. Sivulla myös linkki tähän Pp1 toimivaan dosbox-versioon.

http://propilkki.ddns.net/propilkki1/pilkki1.html

11
Propilkki 1 / ProPilkki 1 saatavilla! Lataa se täältä:
« : Huhtikuu 30, 2019, 10:41:19  »
Tervehdys kaikille!

Koska ProPilkki 1 julkaisusta on pian kulunut 20 vuotta, on käynnissä pelin juhlavuosi. Sen kunniaksi olemme kasanneet ProPilkki 1:stä helpon asennuspaketin, jossa pitäisi myös äänien toimia uudemmissakin koneissa.

Lataa peli täältä:

http://propilkki.ddns.net/propilkki2/download_PP1/PP1_download.php

DosBoxin hallintaan (shortcut keys) opastusta löytyy esim täältä: https://www.dosbox.com/wiki/Special_Keys


Pistäkää tänne vinkkiä ja ilmoitusta, miten peli toimii ja millä asetuksilla. Voimme modata pakettia sen mukaan vielä sujuvammaksi. Monella koneella se on toiminut lähes moitteetta, mutta omalla tehokoneella tuo lagii ja venkoilee välillä äänien ja toimintojen suhteen (paremmat säädöt siis itselläni vielä haussa).

Hauskaa retromatkaa Pp1 tunnelmissa. Peli on todellakin luokkaa "Jonnet ei muista" iältään.


12
Verkkopelaaminen ja turnaukset / Liiga 2019-2020
« : Huhtikuu 07, 2019, 14:09:18  »
Minua pyydettiin julkistamaan tämä ketju jo nyt, että järjestävillä tahoilla on riittävästi aikaa valmistella tulevaa liigakautta.

Eli isolla pöhinällä nyt tämäkin käyntiin ja hakuun vapaaehtoiset kisajärjestäjät.

Pistäkääs viestiä, niin nuijitaan tämä pois alta :)

13
Verkkopelaaminen ja turnaukset / MM kisoihin hosteja
« : Maaliskuu 06, 2019, 23:39:47  »
Pistäkääs viestiä, jos olet valmis hostaamaan kisoista kaikkein suurinta, eli MM-kisaa.

Holssi on mukana, joten monen vuoden kokemusta on jo mukana.

Minä hoidan kontaktit, infoamiset, järvivalinnat jne.. joten kisaisäntä + pistelasku olisi työnä.

14
Pelin uuden 1.4-version julkaisu on aloitettu. Päivitys tulee vaiheittain kaikille alustoille, ensimmäisenä vuorossa ovat Play Store (Android) sekä Microsoft Store (Windows 10). Sitä seuraavat pienellä viiveellä App Store (iOS), normaali PC-versio (Win7, Win8, XP), Linux-hostit sekä Windows Phone.

Koska SM-kisat ovat käynnissä, muistutettakoon tässä, että SM-pelien isäntien on syytä sallia hostilleen pääsy myös vanhemmilla peliversiolla. Oletuksena mukaan pääsevät vain uudet. Vanhojen versioiden salliminen onnsituu kirjoittamalla isännän chat-ikkunaan: /minver 1.3
ja käynnistämällä hosti uudelleen. Asetus jää muistiin, joten se tarvitsee tehdä vain kerran. Luonnollisesti tämä asetus poistaa uudet ominaisuudet, kuten kalojen säilymisen jäälle palatessa, pois käytöstä. Asetuksen voi palauttaa komennolla: /minver off

Uudistukset versiossa 1.4
– Uusi vesistö: Palusjärvi
– Pelaajan saadut kalat palautuvat liittyessä uudelleen verkkopeliin
– Joukkuepistelasku tuettu verkkopelissä
– Parannuksia verkkopelin isännöintiin:
a) Pelaajien pienimmän peliversion määritys (/minver)
b) Kilpailujen tulokset txt- ja json-muodoissa (static/resultlog)
c) Kilpailujen tulokset voi hakea HTTP:n avulla (aktivoidaan komennolla /resultlog)
d) Tietokonepelaajia (bot) voi lisätä verkkopeliin itse määräämillä nimillä ja joukkueilla (/bots, /addbot, /removebot, /teambot)
– Pelaajat ja pelin isäntä voivat vaihtaa oman joukkueensa /team -komennolla
– Muita pieniä parannuksia sekä korjauksia

Antoisaa pilkkikevättä!


15


DEADLINE FOR REGISTRATION: 31th of March

Matches will be played:

1st ROUND  (QUALIFICATION GROUP  A and B)   7th of April (Sunday)   

2nd ROUND (FINALS)  14th of April (Sunday)

Hosts will open: 18.30
Game starts: 19.00


Lainaus
RULES of WORLD CHAMPIONSHIP OF PROPILKKI

1)  This thread is where the players of the teams are named. Players of the teams are those, who are given to me separately (also in this thread). Captains are ”contact persons” or some named non-member of team (translation problems etc). Each team has 4 players and 2 substitutes. If a lower amount of players are available, when game starts, team must play by using only earlier named list of players.

2) Captains/contact persons are informed about time-schedule and IP-address and password of the games. They have to share this information with their team. USE PRIVATE MESSAGES OR E-MAIL! NOT FORUMS PUBLIC THREADS!

3) Delays or changes in time-schedule are informed to captains as soon as possible. If there are some problems with technical things, connection, important family-things of the host, there might be some changes. Hosts and organizers of this tournament are 1) Holssi 2) Lupu and 3) -heikki-. Spare hosts are Mikko_-Procyon- and Janne_-Procyon-. Mikko or Janne might be in the role of official referee in the matches too.

4) Host is open 30min before start (18.30 time of Finland http://www.aika.fi/ )
And the game will start 19.00. If player is late, he can join to the rest of the matches, but there are no restarts for being late. Matches will be played Mon – Sun, but the most probable time for matches is Sunday evening.

5) There will be 4 lakes in one tournament. Length of the match is always 30min. Lakes are not named before start, but large maps are preferred. There are short, about 5min break between games. Results are counted immediately after game is over (and between maps or in some cases propilkki buddy software is used. Other option is to use similar system that was used in Finnish championships). There is 30min protesting time after the results are shown. If there is something wrong, captains do the official protest and send it to the organizer (Lupu, -heikki- and holssi). Procyon Products make decisions for approvals and discarding of the protests. There is no possibility to complain about decisions.

6) If connection to the game is disconnected during match, player is out of the match. If some problems occur during start for more than 3 players, there will be 1 restart. If the same player is constantly having problems with start, no restarts are performed. If the host is crashed, then there will be restart of the lake. Players must rejoin as soon as possible. If there are some other major problems, it is informed to captains as soon as possible. There will be also additional information about continuing of the game. If the kalassa.net forum is temporarily “down”, then game information is shared by e-mail or secondary forum (named later if decided to be used) to the captains of the teams.

7) Most of the games are “normal” or “all the species” type of matches, but there will be also 1 special type of match in every league. If game type is ”largest fish”, no extra point for the largest fish is given.

8 ) Points:

1 = 10 points
2 = 8
3 = 6
4 = 5
5 = 4
6 = 3
7 = 2
8 = 1

Largest fish = 1 point

Host is counting points and therefore also collecting playlog-file.  Host is not playing, he is only official referee. In cases of disturbing of other players game (e.g. drilling many holes too near), player must call referee to decide what is going on. Referee can discard the player, if some severe disturbing occurs. Too much spamming in chat is also counted as disturbing, but normal chatting is allowed and even recommended.

List of game system, match table and leagues are shown later in this thread.

9)  If there are 2 teams with same amount of points, positions in matches makes the difference. If  EVEN THIS did not make a difference, largest fish of the team is taken into account. If EVEN THIS did not make a difference (nearly impossible situation), I will toss a coin to find out the winner.

10) Final is played with the same system than qualifying leagues.

11) Chatting during games is allowed, but private messaging is preferred. In public chat, the language is ONLY English. No other languages are allowed or player will get muted.

12) Latest release of the game (to be released soon) is used in the tournament. Player can also use mobile version of the game, if desired. During this tournament, minimum requirement is 1.3 version.

13) The games are played with all lures available.

14) Games are planned to be played during MARCH-APRIL 2019. Time-schedules are informed about 1 week before match.

Shortly, rules will be almost 100% same than previously, as well as registration.. so if you already have selected your national team, you are welcome to publish it here ;)

16
Verkkopelaaminen ja turnaukset / Propilkin SM-kisat - Palkintoketju
« : Tammikuu 03, 2019, 21:59:03  »
Tähän ketjuun laitellaan palkintosponsoreita ja palkintoja. Pistäkääs taas sana kiertämään hyvän asian puolesta.

Eli minulle infoa, mitä palkintoja turnaukseen tänä vuonna. Laittelen infot tänne sitä mukaa kuin näitä palkintoja ilmoitellaan.

Pelin tekijät osallistuvat jollain palkinnolla, ilmoittelemme myöhemmin mitä se mahdollisesti on..

Procyon Products vastaa vain omasta palkinnostaan, jokaisesta muusta palkinnosta vastaa palkinnon sponsoroiva taho.

17
Tervehdys taasen,

Pro Pilkin SM-kisat pelataan jälleen alkutalvesta 2019. Ajankohta on SM-liigan päättymisen jälkeen. Alustavasti Jerchw:in kanssa on sovittu, että kisoihin ilmoittautuminen alkaisi joulun jälkeen ja jatkuisi tammikuun loppupuolelle. Itse SM-turnaus alkaisi helmikuun alussa.

Järjestäviä tahoja on olemassa, joten annan nyt toimitsijoille vastuuta aikataulujen ja kisaohjelman suunnittelussa. Säännöt mielellään aiempien turnausten kaltaisia, mutta mikäli päädytte tekemään muutoksia, niin ilmoitelkaa niistä minulle. Säännöistä muuttuneet kohdat boldattuna sitten viralliseen kisaohjelmaan, niin ei tule yllätyksenä kenellekään.

Minä laittelen palkintoketjun tulille, kunhan ilmoittautuminen on avattu.

Kentältä on esitetty toiveita, ettei finaalissa ja viimeisimmissä mapeissa pelattaisi "tuurimappeja" ja mademapeille on myös ilmoitettu vastustusta. Eli harkinnan varaan jätän siitä tämän, mutta viesti/toive on välitetty, kuten lupasin tehdä. Alkupään lohkoissa on perinteisesti ollut mukana myös sellaisia mappeja, joissa aloittelevatkin voivat menestyä ja päästä pelaamaan jatkokierroksille.

Keskustelu on siis avattu, järjestävät tahot voisivat myös esittäytyä ja ilmoitella olemassa olostaan.

Kiitos kaikille, jotka tässä taas kerran avustavat. Kiitos myös etukäteen turnaukseen osallistuville. Tehdään tästä koko Suomen paras pilkkikisa jälleen kerran.

 

18
We just recognized that Propilkki 2 server (our own server that shares IP addresses) is blocked by Russian government (or some communication thing there, ФЕДЕРАЛЬНАЯ СЛУЖБА ПО НАДЗОРУ В СФЕРЕ СВЯЗИ,
ИНФОРМАЦИОННЫХ ТЕХНОЛОГИЙ И МАССОВЫХ КОММУНИКАЦИЙ) for reason not known.

We try to contact them and find the reason for that blocking.19
Hyviä uutisia! Tätä on odotettu kauan, mutta toiveisiin on nyt vastattu. Pp2 on saatavilla myös iOS laitteille App Storessa nyt. Mene ja hae omasi!

Lue lisää täältä: http://kalassa.net/pro-pilkki-2-julkaistu-ios-laitteille/

https://itunes.apple.com/us/app/pro-pilkki-2-ice-fishing-game/id1415594891?mt=8

20
Verkkopelaaminen ja turnaukset / Insomnia 2018
« : Syyskuu 07, 2018, 21:30:03  »
Tiedoksi myös tätä kautta.

Insomniassa on tarjolla eSportsia ja lajilistalta löytyy Pro Pilkki2.

https://www.insomnia.fi/verkkopelitapahtuma/kilpailut/propilkki2/

Turnauksessa mukana ensiesittelyssä myös pitkään puhuttu ja huhuttu Palusjärvi.

21
Verkkopelaaminen ja turnaukset / Kauden 2018-2019 turnaukset
« : Syyskuu 04, 2018, 22:27:13  »
Kausi alkaa olla aluillaan, joten herätelläänpäs talkoohenkeä.

Eli kisajärjestäjiä, hosteja, tuomareita sun muita ollaan taas vailla erinäisiin turnauksiin. Joten pistäkääpäs keskustelut käyntiin ja alkakaa valmistella kuvioita. Tärkeimmät kisat, joille haetaan organisaattorit edellisvuosien tapaan ovat:

1) Liiga

2) SM-turnaus

3) MM-turnaus

Liiga on alkanut yleensä jo syystalvesta, joten kannattaa ajoissa aloitella siihen liittyvät puuhastelut.

SM-kisat käytäneen taas keskitalven kylmimmillä säillä.

MM-turnaus päättää isojen kisojen kauden kevättalvella.

Liigan pyörittämiseen en osallistu itse.

Minä olen SM-turnauksen  ylituomari ja palkintopuolen organisaattori, kisapuolella tarvitaan taas paljon apuja (hosteja, ilmoittautumisia jne)..

MM-kisoissa minä hoidan käytännön puolelta paljon asioita, mutta tarvitsen apuja hostaamiseen ja pistelaskuihin.


Keskustelu on avattu, tehdään tästä jälleen kerran loistokausi.

22
Uutiset ja pelin kehitys / iPhone beta-testit
« : Elokuu 19, 2018, 21:33:11  »
Otsikossa se oleellisin. iPhone/iPad etc käyttäjät herätys, apple-versioiden beta-testejä aloitellaan ehkä jo ensi viikolla. Nyt vain kättä ylös, mikäli testausvimmaa tälle kalustolle löytyy!

23
Mikko ja Janne käy pitkän kaavan kautta läpi, miten pilkkipeligenre kehitettiin Kajaanissa 80-luvun puolivälistä alkaen. Pelinkehityksen historia käydään läpi kuvien ja tarinoiden siivittämänä, päätyen siihen mitä pp2 tällä hetkellä on:

https://www.youtube.com/watch?v=-hSE9wSr8hY


Toisessa linkissä on tarjolla pp2 pelipisteen ympäriltä tunnelmia. Taustalla häärii Procyon II tiimi.

https://www.youtube.com/watch?v=CPrDiQF0al0

24
Uutiset ja pelin kehitys / Koottu lista: Pienet korjausehdotukset
« : Maaliskuu 25, 2018, 20:30:58  »
Olen saanut valtavan määrän erilaisia korjausehdotuksia sinne ja tänne peliin liittyen. Siellä on kaikenlaista pientä pikselinliikuttelua siellä ja täällä, mutta myös oleellisempia korjauksia. En enää muista, kuka sanoi ja mitä sanoi, joten olkaa hyvä ja auttakaa tässä ketjussa.


Yksi ehdotettu asia oli mm. jonkun kisatyypin lisääminen johonkin tiettyyn mappiin. Mutta mikä kisatyyppi ja mikä mappi?

Graffoissa olevia pikkukorjauksia on myös nopea tehdä, esim. jossain on mänty auton katolla..

Sitten oli jossain järvissä niitä ongelmia (Lahnalammet?) että ukko jää jumiin veneiden väliin?

Kertokaas nyt tänne niitä ongelmia, niin teemme virallista korjauslistaa.

25
Tänään se ratkeaa, Pro Pilkin maailmanmestari kaudelle 2017-2018.

Finaalin seuranta löytyy täältä:

http://teamkn.net/pp2/mm2018/final.html

Tässä ketjussa on sallittua vapaampi kannustus ja kommentointi finaalin hyvässä hengessä. Josko Suomi ottaa ensimmäistä kertaa kultaa? Kestääkö Ukrainan kultajunan tähdistö ennakkosuosikin paineet? Nouseeko Liettua toiseen mestaruuteen? Tuleeko Mongoliasta musta hevonen, joka valtaa korkeimman korokkeen? Miten käy Puolan perinteisesti tasavahvalle osaamiselle? Onko Viro myös satavuotiaan veteraanin tavoin iskussa ja saalistaa tällä kertaa palkintoja?

Kireitä kaikille! Mielenkiintoinen peli-ilta tulossa.

26
Verkkopelaaminen ja turnaukset / MM-kisojen hostit haussa
« : Helmikuu 04, 2018, 22:41:27  »
Moro,

Olisiko mm-kisojen hostaus-porukkaan vapaaehtoisia? Muutama taitava hosti tarvitaan. Välttävä englannintaito riittää,minä hoidan suurimman osan kommunikoinnista kapteenien välillä. Hostausta ja tulosten kirjaamista yms perussettiä pitäisi hallita. Jos -heikki- auttaisi vaikkapa liveseurantojen kanssa, niin olisi mainiota.

27
http://vapriikki.fi/tapahtumat/pilkkipelipaiva-pelimuseossa/

Pro Pilkin pelaajia kiinnostavat osiot lienevät nämä:

Lainaus
klo 12-17 Pääset pelaamaan ProPilkkiä ja Iceflake Studiosin Ice Lakes -peliä
ProPilkin pisteellä yleisöllä on mahdollisuus pelata Pro Pilkin tuoreinta versiota ja mitata taitojaan maailman kovimpia Pro Pilkkijöitä vastaan. Paikalle tulee SM-liigan (2017-2018) hopeajoukkueen edustus (Procyon II) ja etäyhteyden kautta Ukrainan moninkertaisen maailmanmesterijoukkueen pelaajia. Pelaaminen onnistuu museon koneilla, mutta myös pelin mobiiliversiolla (Android).

Lainaus
Klo 14-15.30 ProPilkin tekijät kertovat millaista on luoda koko peligenre lähes tyhjästä. Mistä idea pilkkipelin tekemiselle on tullut ja millaisissa olosuhteissa kehitystyö on aloitettu. Esitys sisältää paljon retroa ja vintagea ja kuvauksen siitä, miten monien eri tekijöiden loksahtaessa kohdilleen voi syntyä jotain kokonaan uutta. Tilaisuuden lopuksi Jukka O. Kauppinen haastattelee tekijöitä kokoustila 1.

Tervetuloa kuuntelemaan tarinaa Pro Pilkin taustalta. Luvassa on PALJON sellaista, mitä ei ole ennen kerrottu tai näytetty missään. Toivottavasti kokoustila1 sisältää riittävän määrän istuimia :)

Minun lisäksi paikalla siis Janne. Eli jos haluaa jutustella pelintekijöiden (molempien, ei pelkästään minun) kanssa, niin nyt siihen on harvinainen tilaisuus.

28
Uutiset ja pelin kehitys / Pro Pilkki 1.3 Julkaiseminen alkaa
« : Tammikuu 26, 2018, 16:44:32  »
Tällä hetkellä version on Androidille jo saatavilla, Windows storeen on pyydetty julkaisua, eli Microsoft päättää koska alkaa jakelu. Voi kestää tunteja, voi viedä päiviä. Sama koskee myös windowsphone -versiota.

Myös linux-versiot on päivitetty:

- New lake: Lokkiluoto.
- Support added for low perspective camera view.
- Network game host can use automatic spectator mode (F8).
- New font and fresh menu outlook
- Player cannot avoid network game chat mute by leaving and re-joining the game.
- Host command /banaddress added for banning players after they have already left the game.
- Support for creating a local network game - joiners inside the same local network can selecet the game directly from the list, without typing IP address.


- Uusi vesistö: Lokkiluoto
- Madollisuus vaihtaa kameranäkymä lisätty
- Verkkopelin isäntä voi käyttää automaattista yleisötilaa (F8).
- Uusi fontti ja uusi valikkoilme
- Verkkopelin keskustelun mykistystä (mute) ei voi välttää poistumalla ja palaamalla peliin
- Lisätty /banaddress -komento, jolla pelaajia tai niiden IP-osoitteita voi asettaa kieltolistalle myös pelaajien poistuttua.
- Mahdollisuus lähiverkkopelin luonnille - saman lähiverkon laitteet voivat valita pelin suoraan listalta ilman IP-osoitteen syöttämistä.

Linux release notes:
  * New lake Lokkiluoto
  * Memory usage optimized
  * Chat mute cannot be avoided by jumping out and in
  * Ban can be added without player being present (/banaddress)
  * Fix for long ban times
  * Fix for occasional game time resetting to 15 minutes

29
As mentioned previously, last year was accidentally 10th time... so there is no year of celebration  :oops:

So, it is time to start discussions about World Championships. We will follow good old routines and rules. I want to have few hosts to help me to organize this tournament. I will help you in discussion with captains and select the maps etc.

Head of the tournament is me (Mikko) and my right hand will be Janne.

Deadline to sign in into the tournament is February 28th.

Lainaus
RULES of WORLD CHAMPIONSHIP OF PROPILKKI

1)  This thread is where the players of the teams are named. Players of the teams are those, who are given to me separately (also in this thread). Captains are ”contact persons” or some named non-member of team (translation problems etc). Each team has 4 players and 2 substitutes. If a lower amount of players are available, when game starts, team must play by using only earlier named list of players.

2) Captains/contact persons are informed about time-schedule and IP-address and password of the games. They have to share this information with their team. USE PRIVATE MESSAGES OR E-MAIL! NOT FORUMS PUBLIC THREADS!

3) Delays or changes in time-schedule are informed to captains as soon as possible. If there are some problems with technical things, connection, important family-things of the host, there might be some changes. Hosts and organizers of this tournament are 1) TBA 2) TBA and 3) TBA. Spare hosts are Mikko_-Procyon- and Janne_-Procyon-. Mikko or Janne might be in the role of official referee in the matches too.

4) Host is open 30min before start (19.30 time of Finland http://www.aika.fi/ )
And the game will start 20.00. If player is late, he can join to the rest of the matches, but there are no restarts for being late. Matches will be played Mon – Sun, but the most probable time for matches is Sunday evening.

5) There will be 4 lakes in one tournament. Length of the match is always 30min. Lakes are not named before start, but large maps are preferred. There are short, about 5min break between games. Results are counted immediately after game is over (and between maps or in some cases propilkki buddy software is used). There is 30min protesting time after the results are shown. If there is something wrong, captains do the official protest and send it to the organizer (-heikki-, kharon1 and holssi). Procyon Products make decisions for approvals and discarding of the protests. There is no possibility to complain about decisions.

6) If connection to the game is disconnected during match, player is out of the match. If some problems occur during start for more than 3 players, there will be 1 restart. If the same player is constantly having problems with start, no restarts are performed. If the host is crashed, then there will be restart of the lake. Players must rejoin as soon as possible. If there are some other major problems, it is informed to captains as soon as possible. There will be also additional information about continuing of the game. If the kalassa.net forum is temporarily “down”, then game information is shared by e-mail to the captains of the teams.

7) Most of the games are “normal” or “all the species” type of matches, but there will be also 1 special type of match in every league. If game type is ”largest fish”, no extra point for the largest fish is given.

8 ) Points:

1 = 10 points
2 = 8
3 = 6
4 = 5
5 = 4
6 = 3
7 = 2
8 = 1

Largest fish = 1 point

Host is counting points and therefore also collecting playlog-file.  Host is not playing, he is only official referee. In cases of disturbing of other players game (e.g. drilling many holes too near), player must call referee to decide what is going on. Referee can discard the player, if some severe disturbing occurs. Too much spamming in chat is also counted as disturbing, but normal chatting is allowed and even recommended.

List of game system, match table and leagues are shown later in this thread.

9)  If there are 2 teams with same amount of points, positions in matches makes the difference. If  EVEN THIS did not make a difference, largest fish of the team is taken into account. If EVEN THIS did not make a difference (nearly impossible situation), I will toss a coin to find out the winner.

10) Final is played with the same system than qualifying leagues.

11) Chatting during games is allowed, but private messaging is preferred. In public chat, the language is ONLY English. No other languages are allowed or player will get muted.

12) Latest release of the game (to be released soon) is used in the tournament. Player can also use mobile version of the game, if desired.

13) The games are played with all lures available.

14) Games are planned to be played during MARCH-APRIL 2018. Time-schedules are informed about 1 week before match.

hosts for the tournament:

1) KuKa
2) Jerchw
3) lupu 10
4) Holssi

Tech support: -heikki-

30
Tähän ketjuun tulee kaikki palkinnot, sponsorit, yhteyshenkilöt. Lista täydentyy ja on toistaiseksi lukittu vain ylläpidon käyttöön. Myöhemmin täällä jaetaan palkinnot.

Palkinnot jaetaan siten, että voittaja valitsee ensin, sitten toiseksi tullut jne. Lopussa mainitaan erikseen sarjoja, joissa voi olla erityispalkinnot.


-------------------------------------------------------------------------------------------
Palkinto: Lumonite Compass R, markkinoiden suosituin otsalamppu (arvo n. 150€).


Sponsori:

http://juutools.fi/

Yhteyshenkilö: Mikko_-Procyon- välittää tiedot sponsorille

-------------------------------------------------------------------------------------------

Palkinto: 10 kpl Perza-vaappuja tai 5 kpl 75mm tai 100mm kevennettyjä tasureita

Kuva viime vuoden vastaavasta palkinnosta:
Sponsori: Tmi Perza-vaaput


http://www.perza-vaaput.com/home.html

Yhteyshenkilö: Perza

-------------------------------------------------------------------------------------------

Palkinto: Kehystämätön maalaus tai piirrustus, arvo max. 200€.

Kuva: Valinnan mukaan http://www.xvanillax.suntuubi.com

Esimerkkityönä "A Little Pink for Day", vaihtoehtoja toki löytyy.


Sponsori: KuKa, Pertti Matikainen

Yhteyshenkilö: KuKa

-------------------------------------------------------------------------------------------

Palkinto: Vapaavalintainen kaira, kokoluokissa 4" tai 6"

Sponsori: Procyon II

Yhteyshenkilö: hauen leuka

-------------------------------------------------------------------------------------------

Palkinto: Lahjakortti Motonetiin, arvo 50€Sponsori: TKN

Yhteyshenkilö: [TKN] Aanrii (C)

-------------------------------------------------------------------------------------------
Palkinto: 100€ lahjakortti MotonettiinSponsori: Team KRONOS

Yhteyshenkilö: Tonza (A)

-------------------------------------------------------------------------------------------

Palkinto: Vapaavalintainen Pro Pilkki -asuste Red Bubblen valikoimasta (arvo ~20-50€)

Valikoimat nähtävissä:
https://www.redbubble.com/people/propilkki/works/26139413-pro-pilkki-2-logo?asc=u
https://www.redbubble.com/people/propilkki/works/26148016-pro-pilkki-2-fishes?asc=u
https://www.redbubble.com/people/propilkki/works/26349265-pro-pilkki-1-retro?asc=u&modal=%2Fboom%2Fb%2FavailableProducts%2F26349265&p=t-shirt

Sieltä löytyy kaikenlaista, aina minihameisiin ja legginseihin asti.

Sponsori: Procyon Products

Yhteyshenkilö: Mikko_-Procyon-

-------------------------------------------------------------------------------------------

Palkinto: Lahjakortti 100€ Hong Kongin verkkokauppaan

Sponsori: Team Kiki

Yhteyshenkilö: exte

-------------------------------------------------------------------------------------------
Sarja: Finaalin suurin kala

Palkinto: Team Hurrikaani lippalakki (valkoinen tai musta), jossa SM-turnauksen sijoitusnumeroSponsori: Team Hurrikaani

Yhteyshenkilö: Korpelannapakymppi10(C


-------------------------------------------------------------------------------------------

Sarja: Turnauksen paras naispelaaja

Palkinto: Kivikylän palvaamon 20€ lahjakortti

Sponsori: TOK

Yhteyshenkilö: Merja Memmu Kukkola

-------------------------------------------------------------------------------------------
Jatkuu pian..

Sivuja: [1] 2 3 ... 10


center>