Chat

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - Galamiäs

Sivuja: [1]
1
Heittokalastus / Kirjon tahnaonginta talvella
« : Joulukuu 04, 2005, 15:57:32  »
Tämähän on kesällä varsin tehokasta ja melko mukavaa. Vaan kuinka ottaa kirre onkeen talvella? Nyt en kirjoita siitä pilkkimisestä vaan ihan samasta virvelillä onginnasta kuin kesallä. :o
Paikkana olisi kanava, joka ei jäädy talveksi. Kesällä sieltä nousee kirjoa, vaan miten on kalojen syöntihalukkuudet talvella? Kannattaako kalastus?  :D

2
Heittokalastus / Spinfluga
« : Heinäkuu 07, 2005, 11:49:47  »
Mulle vielä tuntemattomampi kalastusmuoto. Kiinnostus heräsi kun yhdellä kalareissulla vieressä ollut kaveri kiskoi mustalla putkiperholla spinfluga-tyylillä kirjoa vierestä aika tiuhaan tahtiin. :)
Hänellä näytti olevan hyrräkela mutta kelpaako esim. haspelikela(shimano 4000) tähän tarkoitukseen ja 2m vapa 10-30 gr uistinpainosuosituksin :?:
Muuta faktaa kyseisestä kalastustyylistä.

Haulla en löytänyt juurikaan spinflugaa käsittelevää threadii.  :)

3
Pilkintä / Mormyskan uittaminen ym.
« : Huhtikuu 01, 2005, 20:15:39  »
Elikkä tehokkain/paras uittamistechnic morrille.  Jotain hajuahan on jo mutta en oo hirveemmin tuolla morril kalastanu, enemmänki pystypilkeillä ja tasureilla.
Tätä aihettahan on varmasti käsitelty jo ja jos vaikka löytyis vaikka linkki sinne  :D  (en ite ettiny ku pari edellistä sivuu  :oops: , laiska ku mikä)
Ja lopuksi syötittäminen; 1-2 kärpäsentoukkaa/survaria, otaksun?

Kiitos

4
Perhokalastus / Sidontalangan värin merkitys??
« : Tammikuu 11, 2005, 13:15:37  »
Kuinka tärkeää on sidontalangan väri perhossa?

Onko sillä suurtakaan merkitystä kalan syönnille,  jos on esim. runko vaalean harmaata jänistä ja sidontalangan täytyy olla ruskea/musta, voiko näissä tilanteissa käyttää eri lankoja :?:

Itse olentehnyt paljonkin materiaalien vaihdoksia samantapaisiin jos ei ollut ihan ohjeen mukaan

5
Perhokalastus / Perhonsitomispenkkiä koskevia kysymyksiä?
« : Lokakuu 19, 2004, 15:55:56  »
Niin, elikkä tuleeko siihen penkkiin joitain ohjeita mukaan ja mallikuvia tai opastusta :?:  Kato ku en oikein tiiä kaikkia ternejä enkä tiedä perhojen sitomisesta juuri mitään. Apu olisi tarpeen.
Minkälainen hintakäyrä niissä penkeissä on?
Muukin apu on tervetullutta :)
Nimim. todennäköisesti aloitteleva perhokalastaja

6
Heittokalastus / hauki vs. jalokalat
« : Heinäkuu 30, 2004, 12:22:35  »
En tiedä onko tämmöstä aihetta jo ollu, mutta kysynpä kumminki. Elikkä siis kummasta pidätte enemmään, koskella taimenen ja kirren pyydystämisestä vai järvellä ja joella hauen kalastamisesta :?:  Eli kumpi on mukavampaa tai esim kalaisampaa? Itse en tiedä kun välillä se on kivempi olla koskella kun jossain tyynellä järvellä.
Muuten, mitenkä semmonen 5cm rapala jointed pelittää siellä koskella? Että onko tullu kalaa? :D

7
Heittokalastus / Koskelle virvelillä?
« : Toukokuu 03, 2004, 17:24:32  »
Mitenkä se virvelikalastus toimiipi koskella tai reilusti virtaavassa veessä(siis niinku ennen kunnon jyminäkoskea)?  Mitä uistimia vois mukkaan ottaa?  Kiitos jo etukätteen! :)

Sivuja: [1]


center>