Chat

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Topics - Team EPA Fishing

Pages: [1]
1
Veneet ja veneilytarvikkeet / Veneesi
« on: December 06, 2013, 22:32:34  »
Olisi kiva nähdä/kuulla että minkälaisia veneitä teillä on käytössä. Itselläni on Suomi 410 ja 8hv evinrude. Ja lampivene josta on juttua rakentelu osiossa. Isälläni guicksilver 640 ja 140 Suzuki. Täydellä uisteluvarustuksella. Alumiinivene jossa 115 mariner. Ja sitten tenolainen.

2
Oulun lääni / Oulujoki Merikoski
« on: December 04, 2013, 09:48:48  »
Eli. Jäätyykö Merikoski talvella? Olen kuullut että siellä olis jotain tantun tapasta. Onko niitä siellä? Ja jos on niin millä pitäisi pyytää? Ihan perhovehkeillä vai  spinflugalla? Auttaisiko joku. Kaveriksi voi myös tulla jos aika sovitaan. :-)

3
Rakentelu / veneen kunnostus (kuvia laitettu)
« on: November 24, 2013, 17:26:40  »
Viime vuonna ostin tuommoisen 3.2metrisen "lampiveneen".Meinasin kunnostaa tai ainakin
maalata sen. Ajattelin että tekisin siihen molempiin kylkiin "Team EPA Fishing"  kaunokirjoitukset.Tarvitsisin vähän neuvoja että miten kannattaisi järjestellä toimiva paketti. Eli vene on 3.2metriä pitkä ja leveimmillään 1.2metriä.Etu ,taka ja keskipenkit/tuhdot löytyy pääasiassa heittelyyn päätin modata.Erittäin kevyt soutaa ja menee matalassa vedessä. Ihan toimivan oloinen perusvene ja helvetin ruma :evil:  rumuuden takia maalaan. Ps. Anteeksi tämä kokoaikainen uusien aiheiden lisäily joka paikkaan. :oops: Älkää ujostelko!!  :evil:

4
Pilkintä / pilkkiteltat, mökit, pulkat, kelkat, reput ja boksit.
« on: November 16, 2013, 21:37:41  »
Mitäs noista ylläolevista äijillä on käytössä kun ovat pilkillä? Ite tein pilkkikelkan jota käytän todennäköisesti   harvoin koska vähän kömpelö. Tilaan huomenna ehkä pilkkiboksin kalastamosta. Ja löytyy myös pilkkiteltta. Eli vaan kuvia ja saneluita ruutuun!!!!  :mrgreen:

5
Rakentelu / Mitä aiotte rakentaa tulevalle pilkki/avovesikaudelle?
« on: November 09, 2013, 16:47:10  »
Elikkäs ei kun kuvia ja selostuksia ruutuun... Itsellä on rakenteilla pilkkiboksi, hankainteline 6 vavalle ja pienet plaanarinkelkat...pilkkiboksi on parannuksia vaille valmis. :roll:

6
Rakentelu / Helpoin tapa tehdä tasuri
« on: November 02, 2013, 21:36:06  »
Moi! Itellä on nyt tuo tasurin teko alkanu kiinnostamaan niin mikä ois helpoin tapa tehdä tasapainopilkki vai onko niitä tapoja vain yks. :? Kevennetyjä tai tavallisia!  :-D

7
Heittokalastus / Kuvia heittokalastusvälineistä
« on: October 26, 2013, 10:18:12  »
Eli laittakaas tänne kuvia omista vavoistanne/keloistanne/uistimistanne ja pakeista/rasiostanne.

Ja jos teillä on esim. jerkkaukseen, jigaukseen ja purokalastukseen eri välineet nii voi laittaa kaikista kuvia. :-) Omista vehkeistä kuvia kun saa ne järjestykseen kauden jäljiltä...  :oops:

8
Rakentelu / Kuvia fiksatuista/entisöidyistä vavoista
« on: October 16, 2013, 18:14:13  »
Eli laittakaahan kuvia fiksatuista/entisöidyistä vavoista  :-) Itellä on nyt tuunauksessa bilteman halppisvapa (ostettu kun olin 6v :D) kuvia myöhemmin kun proggis on valmis :)

Pages: [1]


center>