Chat

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - Antsa_

Sivuja: [1]
1
Kalassa.net - kommentteja ja parannusehdotuksia / HTTPS
« : Helmikuu 26, 2020, 12:04:13  »
Voisiko tämän sivun tietoturvaa parantaa salaamalla tietoliikenne? HTTPS sivut näkyy Googlen halutuloksissa paremmin kuin HTTP sivut. Lisäksi selaimet on alkanu varoittaa näistä HTTP sivuista että nämä ei ole turvallisia. Olen jo saanut yhdelle sivulle salauksen päälle ja toivoisin että tälle koko sivulle saataisiin kans koska tietoturva on erittäin tärkeä asia.

Tietoliikenteen salauksen voi saada ilmaiseksi esimerkiksi Let’s Encrypt (osoitteessa https://letsencrypt.org/) että salauksesta ei välttämättä tarvitse maksaa mutta on myös tosi paljon niitä jotka maksaa.

2
Tekninen tuki ja bugiraportointi / Tietoturvallinen kysymys
« : Helmikuu 07, 2018, 19:35:56  »
Kun poistut pelistä niin näet hostin IP-osoitteen. Huono puoli tossa on se, että siinä on kuin tarjottimesta IP-osoite johon voi tehdä erilaisia hyökkäyksiä. Hyökkääminen toisen koneelle on nykyaikana tosi helppoa niin eiks toi kannattaisi piilottaa ku se voi joitain houkutella siihen. Samoin senkin kans että hosti näkee kaikkien pelaajien IP-osoitteen jotka on pelissä. Eikös näihin pitäisi tehdä muutoksia?

3
Tekninen tuki ja bugiraportointi / Hostaaminen 4G WLAN:illa
« : Lokakuu 28, 2017, 18:35:39  »
Mulla on TW (Telewell) WLAN nimeltään TW-LTE-2.4GHz johon on kytketty 4G mokkula ja käytössä on julkinen IP osoite. Miten voin muuttaa tämän WLAN:in palomuuriasetuksia et pytsyn hostaamaan pelin? Käytän Saunalahtea.

4
Tekninen tuki ja bugiraportointi / En pysty tekemään verkkopeliä
« : Syyskuu 21, 2013, 13:44:39  »
Mikä tässä mättää ku teen verkkopelin niin ekaks tietoturva kysyy et sallitaanko saapuva yhteys niin painan salli niin silti peli ilmoittaa: Lisääminen pelilistalle epäonnistui: yhteys ei onnistu ulkoapäin. (palomuuri/reititin?) Käytössä F-Seceure Internet Security 2011. Voisiko korjata tätä jotenkin että pystyn tekemään verkkopelin? Se olisi liian riskialtista jos ottaisin palomuurin pois käytöstä.

5
Mainostus Sallittu! / Animen kotisivu
« : Syyskuu 18, 2013, 13:06:00  »
Tervetuloa Anime aiheiselle kotisivuillemme: http://animefani.mixxt.com/ Luo tunnukset niin voit kirjoittaa blogiin, lisätä valokuvia ja videoita, keskustella toisten käyttäjien kanssa chatissa tai foorumilla sekä HUUTAA etusivun huutolootassa. Voit myös lisätä kaveriksi, lähettää privaattiviestejä tai tökkästä toista käyttäjää.

Sivuja: [1]


center>