Chat

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - Bommari

Sivuja: [1]
1
Oulun lääni / Limingan Lintujärvi - Kokemuksia?
« : Maaliskuu 19, 2007, 15:50:24  »
Elikkäs tarkoituksena olis vkl lähtä isännän ja parin tuttavan kanssa Lintujärvelle pilkille - ensimmäistä kertaa. Mitä kalaa saa, kuinka syvää, onko kalaa paljonkin ja parhaat ottipaikat olisi kiva tietää  :-)

2
Perhokalastus / Perhovapa -ja kela
« : Elokuu 25, 2006, 10:59:09  »
Elikkä tuli perhostuskuume, kun peteltä sain "varastettua" nuo perholiivit. Eli sanokaapas kokemuksia/arvosteluja tästä näistä seteistä

"http://rialinna.entecore.fi/index.jsp?pid=77&productid=530 ja http://rialinna.entecore.fi/index.jsp?pid=77&productid=318"

Tai sitte tämä: http://rialinna.entecore.fi/index.jsp?pid=77&productid=1460

3
Heittokalastus / Uistimen valmistaja ja saatavuus
« : Heinäkuu 21, 2006, 16:36:08  »
Elikkäs löysin tuollaisen halppis uistimen kaapin pohjalta, jonka ostin aiiikoja sitten halpa-hallista. Kyseessä on tälläinen n. 3-4cm pitkä vaappu, jonka uintilevyssä lukee "Salmo S". Kys. Uistin maksoi muistaakseni n. 5e, ja on tuottanut todella hyvin kalaa. Uistin ui tärisemällä ja todella raskas kelata. Valitettavasti uistin oli aika säpäleinä, joten haluaisin tietää kys. uistimen valmistajan ja saatavuuden näinä päivinä  :-)

Toivottavasti tästä nyt saa edes jotain selkoa  :x

4
Rakentelu / Kysymys itsetehdystä lusikasta...
« : Syyskuu 25, 2005, 11:12:04  »
Tein tässä ensimmäisen lusikan, joka epäonnistui melkoisen täydellisesti.
Eli ostin tässä rautakaupasta kuparilevyä. Paksuuden arvionti meni väärin, joten lusikasta tuli liian kevyt. Kysymys kuuluu: Miten saan lisää painoa tuohon lusikkaan? Olisi vähän pakko saada lisää painoa, jotta uinti olisi oikeaa.

Sivuja: [1]


center>