Chat

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - Kuhan kalastaja

Sivuja: [1]
1
Järvikohtainen keskustelu / Räväjärvi
« : Toukokuu 05, 2017, 07:59:45  »
Aloitetaan tällekin oma keskustelu. Houkuttelevan näköinen paikka. Ahvenia, särkiä, kiiskiä ja siika on tullut. Mites te  muut olette tuolta saaneet kalaa? Mitkä ovat parhaita paikkoja? 

2
Vieheet / Kuusamon uistin Santeri kuhalle ja hauelle
« : Joulukuu 20, 2016, 14:00:37  »
Moi,
Kyseistä aihetta en löytänyt mistäkään kalastusfoorumista vaikka kuinka etsiskelin.
Kuinka teillä on toiminut tuo kuusamon Santeri vaappu vetouistelussa kuhalle ja hauelle??

3
Värien näkyvyydestä vedessä ja kalojen värinäkö. Näistä syntyy epäselvyyksiä.  Kuinka värit näkyvät sameassa vedessä kalan silmin? Esimerkiksi vihreä ei näy vihreänä syvässä humusvedessä. Uistinvalmistajat tekevät, mitä hienoimpia väriyhdistelmiä, mutta onko niiden tarkoituksena miellyttää vain ostajan silmää? Montako valkoista uistinta mustilla raidoilla olette nähneet kaupassa... todellisuudessa tämä valko-musta vaappu on kunnon ottipeli, mutta valko-mustaa vaappua ei tehdä, koska tiedetään että sitä ei osta kukaan, koska se näyttää tylsältä.
Mitä mieltä olette tästä?

4
Vieheet / DAM effzett lipat
« : Joulukuu 07, 2016, 14:15:54  »
Onko kenelläkään kokemusta DAM effzetin lipoista? Myydäänkö kyseisiä lippoja Suomessa?

5
Järvikohtainen keskustelu / Linlonlahti made
« : Joulukuu 02, 2016, 15:01:55  »
Mitkä ovat linlonlahden parhaat matikkapaikat? Kuinka isoja mateita porukka on saanut linlolta?

6
Vetouistelu / Jesse-vaappu väri 8 ja 49
« : Marraskuu 29, 2016, 18:47:50  »
Moi,
Kuinka on tullut jessen väreillä 8 ja 49 kalaa ja minkä värisestä vedestä, milloin ja millaisella säällä?

7
Moi,
Tälläinen toive olisi, että voitaisiinko toi pro pilkki 2 täysversio muuttaa ilmaiseksi android-puhelimille, jossakin vaiheessa???

8
Pilkintä / Tekotoukat VS elävät oikeat toukat
« : Marraskuu 22, 2016, 18:07:30  »
Onko teidän mielestänne väliä käyttääkö ahvenelle syöttinä pilkissä oikeaa (elävää) toukkaa vai tekotoukkaa?
Miten ovat toimineet ja onko suurta eroa niiden välillä?
Koska kannattaa käyttää survaria ja koska kärpäsentoukkaa?
Kaikki vinkit ja kokemukset ovat tervetulleita.

9
Vetouistelu / Sininen vaapun selkävärinä
« : Marraskuu 19, 2016, 15:56:32  »
Moi,
Kalastan kuhaa uistelemalla eräällä Pirkanmaalaisella todella humuspitoisella järvellä (järvessä paljon turvepölyä) järvi on matala (suurin syvyys alle 20m). Kuhat syövät kyseisellä järvellä pääosin särkiä. Muikkua on järvessä vain vähän ja kuoretta ei lainkaan. Minua on ihmetyttänyt jo pitkään sinisen ylivoima selkävärinä, vaikka sininen on kirkkaan veden väri. Sini-hopea jesse (värikartan nro 7) on osoittautunut lähes ylivoimaiseksi. Sininen on toiminut selkävärinä myös muiden värien kanssa. Mistä tämä sinisen ylivoima vaapun selkävärinä voisi teidän mielestänne johtua? Kalastan kuhaa siis uistelemalla. Uistelen yleensä kesäiltoina (joskus päivällä). Kaatosateella ja myrskyllä ei tule uisteltua. Uistelen kuhaa vain kesällä. Kaikki vinkit ja omat kokemukset sinisestä selkävärinä ovat tervetulleita

10
Kalassa.net - Tiimi / Sininen vaapun selkävärinä
« : Marraskuu 19, 2016, 15:19:41  »
Moi,
Kalastan kuhaa uistellen eräällä Pirkanmaalaisella erittäin humuspitoisella järvellä. Järvi on matala. Kuha syö kyseisellä järvellä pääosin särkiä. Muikkua järvessä on todella vähän ja kuoretta ei yhtään. Olen ihmetellyt jo kauan sinisen värin ylivoimaa selkävärinä kyseisellä järvellä, koska sininen on kirkkaan veden väri. Varsinkin sini-hopea jesse(värikartan nro 7) on osoittautunut ylivoimaiseksi. Sininen on toiminut selkävärinä myös muiden värien, kuin hopean kanssa. Mistä tämä sinisen värin ylivoima selkävärinä saattaisi teidän mielestänne johtua? Kalastan kuhaa siis uistelemalla pääosin kesäiltoina. Myrskyisällä kelillä tai kaatosateella ei tule uisteltua. Kaikki vinkit ja omat kokemukset sinisestä selkävärinä  ovat tervetulleita.

Sivuja: [1]


center>