Chat

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - ArtoA

Sivuja: [1]
1
Kaikkea kalastuksesta / Happikato
« : Helmikuu 21, 2012, 17:25:57  »
Mitä miältä ootte ku tulee happikato järveen mitkä kalalajit kärsii ensin. Faktalla järvessä ollu ruutana, made, särki, hauki ja ahven. Se o selvä ett ruutana o henkissä viälä ja hauki, tullu uistimella (siis hauki  :-D). Miten voiko ahven karota ennen haukee ku sitä ei oo näkyny ollenkaan? Kokeiltu mato-onkella yhteensä ainakin 10 tuntii ilman nyppyäkään. Kokemusta on paikoista missä ne affenat o ennen piileskelly, kyseessä lapsuuren kalapaikka jossa käyty ainaki satoja kertoja.

2
Heittokalastus / Punottu siima ja kelan kuluminen
« : Toukokuu 29, 2006, 19:03:34  »
 Olen käyttänyt punottua siimaa muutaman vuoden kahdessa avokelassa, nyt huomasin että siiman ohjainrullaan on kulunut ura. Oletan sen tulleen siiman hankauksesta kun rulla ei ole pyörinyt siiman mukana samaa nopeutta, vaan siima on laahannut rullan yli. Onko joku muu havainnut samaa ongelmaa? Nyt laitoin uuteen avokelaan vaseliinia rullan sisään voiteluksi, saa nähdä auttaako. Kelat ei olleet kaikista halvimpia, että sekään ei pitäisi vaikuttaa. :-o

Sivuja: [1]


center>