Chat

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - Allu-Santeri

Sivuja: [1]
1
Muut talvikalastusvälineet / Erittäin hyvä mäski särjelle?
« : Maaliskuu 06, 2007, 21:15:02  »
Elikkä mikä teillä merellä kalastavilla on toiminut talvella parhaiten särki mäskinä? Itse olen viikonloppuna menossa pikaisesti pilkkimään täkyjä ja tiedän, että särkiä on siellä paljon, mutta ei ole aikaa jäädä sen enempää pelleilemään niiden kanssa. Kun pitäis ehtiä samana päivänä kokeilemaan viikonlopuksi hauen täkyongintaa. Tarkoitus olisi vain mennä laskemaan pari mäski palloa ja viikonloppuna hakemaan joku parisen kymmentä täkyä. Vesi jossa näitä särkiä on, niin on väriltään maitokahvia. Ja rannat ovat erittäin matalat ja hyviä särkipaikkoja, eipä muuta oikein tule.

Anteeksi hirveästi jos tämmöinen aihe oli jo, mutta itse en löytänyt täältä pilkki-osiosta ja kaikki 21 sivua en ala käymään kyllä läpi.
Jos tämmöinen aihe oli jo, niin voisitteko sen verran lykätä siirtämistä/ tai lukitsemista, että pari vastausta tulisi. En tarvitse kuin reseptin ja lukitsen ja poistan aiheen itse, jos samanlainen oli jo.
Kiitokset vastauksista.

2
Vetouistelu / Mistä Purelureja?
« : Syyskuu 05, 2006, 12:12:54  »
Mistä löytäisin Purelureja? Näitä Goljat 13 tai 15 mallistoa.
Itse olen etsinyt niitä, mutta tuloksetta ja kysyisin nyt teiltä neuvoa. :?
Kiitos kaikkille auttajille jo etukäteen.

Sivuja: [1]


center>