Chat

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - gsus_lives

Sivuja: [1]
1
Mainostus Sallittu! / Kalastus aiheinen kisa facebookissa...
« : Elokuu 11, 2012, 22:48:21  »
Pyytäisin nyt teitä rakkaat kalassa.net lukijat menemään http://www.facebook.com/bigfish.fi ja tykkäämään minun ahvenkuvasta joka on 1.26kg. Kiitos jo etukäteen ja kalastusrikkaita hetkiä kaikille!

2
Länsi-Suomi / Karankajärvi
« : Heinäkuu 26, 2011, 23:17:04  »
Onko kenelläkään kokemusta karankajärvestä joka sijaitsee pylkönmäen vieressä keskisuomessa?

3
Veneet ja veneilytarvikkeet / Veneen modifiointi lapselle
« : Toukokuu 08, 2011, 12:16:33  »
Eli nyt olen laittamassa venettä sellaiseen kuntoon että saan 1 vuotiaan pojan mukaan veneilemään. Ajatuksena olisi ottaa syöttötuolin istuin osa ja laittaa 2 kiristysnauhalla kiinni penkkiin ja lisäksi laittaa aurinkovarjo ettei aurinko pääse paistamaan suoraan poikaan. Onko muilla minkäänlaisia kokemukseja tai niksejä miten veneen saisi modifoitua?

4
Länsi-Suomi / Ensi viikolla alkaa syönti!
« : Toukokuu 03, 2011, 14:13:07  »
Uskoisin että ensi viikolla alkaa kudun jälkeinen syönti  :mrgreen:

5
Länsi-Suomi / Täky kalastusta Vaasassa ja Mustasaaren alueila
« : Helmikuu 06, 2011, 20:14:32  »
Tervehdys kaikki pikku vihernieriät ja ruutanat. Itse olen nyt löytänyt uuden lajin eli täkyily. Tänään sain siis ensimmäisen täky haukeni kuolleella silakalla. Käytän 6 vene vapaa täkyillessäni missä on halvat okuman hyrrät kiinni ja siimana 0,45mm monofiilia. Harrastus vei minut mukanaan heti ensimmäisellä kerralla vaikka väsyttelemään en päässyt. Koen täkyilyn huomattavasti enemmän mielenkiintoisemmaksi kuin ns.tavallisen pilkkimisen mitä myös voi toteuttaa täkyilyn seurassa.

Eli oletko täkyillyt ja kuinka kauan. Onko tullut vastaan mitään erikoisempia niksejä ja vinkkejä mitä aloittelijalle voi antaa. Käytän sekä kuollutta että elävää täkyä. Mustadin täky siima setin huomasin aivan surkeaksi ja tein itse monni siimasta kahdella koukulla varustettuna täyn ns. pidikkeen.

Kesällä laitan siis nämä hyrrä kelat kiinni pidempiin vapoihin ja aijon täkyillä siis myös kesälläkin. Tämmöisistä viritelmistä missä upotetaan täky pohjan tuntumaan olisi myös mukava tietää :)


6
Vieheet / Rapalan viehe CDMAG-22 (magnum)
« : Tammikuu 19, 2011, 23:57:45  »
Eli tuli hankittua ensi kaudeksi syvällä uiva cdmag-22 magnum vaappuja ja nyt pyytäisin joltakin jolla kokemuksia kyseisestä vieheestä. Eli onko ilmennyt ongelmia jos plaanareita olette käyttäneet ja itse ajattelin kokeilla pikku plaanarilla vetää mutta epäilen suuresti ettei tule onnistumaan.

Ja yleisesti kokemuksia ja palautetta, hyviä tai sitten huonoja ja vaikka kumpaakin  :mrgreen:

7
Länsi-Suomi / Syyshaukea Vaasan ja mustasaaren saaristossa
« : Elokuu 23, 2010, 09:53:23  »
Eli Mitkä paikat aiot koluta läpi näin syksy ja loppusyksyn aikaan?

Itse suunnitelmissa etsiä muutamia uusi paikkoja randomilla katsoa kartasta ja kokeilla. Veneellä ja kävellen!

Petsmo/värlax/sundomin saaristo koluan läpi sen "ison löytämiseksi!

8
Länsi-Suomi / Pillilampi Jyväskylän Mlk
« : Elokuu 09, 2010, 21:48:38  »
Olin heittelemässä Pillilammessa mutta ei tärpin tärppiä. Ongella otin ylös särjen mutta Ruutanan onkijoille hyviä uutisia. Ruutanaa (joskin pientä) löytyy erittäin paljon!

Haukea kuulemma ollut joskus sekin pientä ja ahventa. Eli aloitteleville ruutanan onkijoille pillilampi erittäin suosillinen!

9
Veneet ja veneilytarvikkeet / Kalavene Zegul 380
« : Heinäkuu 29, 2010, 08:00:19  »
Mitä mieltä olette Zegul 380 kalaveneenä?

Itse olen erittäin tyytyväinen kyseiseen veneeseen  :mrgreen:

Sivuja: [1]


center>