Chat

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - TroutMan

Sivuja: [1]
1
Etelä-Suomi / Re:Vääksy kanava
« : Elokuu 16, 2003, 13:36:34  »
Lainaus
No ei se nyt ihan vääksyssä asti oo..heh.. hammonjoki...
Mut siis mun mielestä lehessä oli juttua et siit kanavan viressä olevasta joesta tehtäis joku kalastus kohde..ja sinne pääsis vaan pari tyyppiä kerralla kalaan... voi olla et tää on ihan unta mut muistaakseni sen joen molempiin päihin tulis verkkoaidat..ettei kalat lähtis pois...tää on nyt siis todellakin vaan muistelua..voi olla et on kyse jostain muusta paikasta...

Itsekin luin tästä joskus lehdestä. En tiedä kuka tuommoista skeidaa on sitten puhunut, sillä nyt ovat suunnitelmat aivan toiset. Joesta yritetään taimelle lisääntymisaluetta ja kaikenlainen kalastus ko. joessa on edelleen kielletty.

2
Länsi-Suomi / Re:päijänne
« : Heinäkuu 05, 2003, 19:59:04  »
Päijänteellä tulee uisteltua ehkä keskimäärin joka toinen viikonloppu ja ainoastaan lohikaloja tavoittelen. Tänä kesänä olen tehnyt vasta kolme reissua: Ensimmäinen reissu Varpusenlinnanselällä antoi yhden alamittaisen (n. 30cm) järvilohen, joka otti Iitin uistimeen. Toisella kertaa olin Asikkalanselällä ja takilasta tuli 45cm järväri, joka nappasi Tintti-peltiin. Kolmannella kerralla sää oli erittäin tuulinen, joten suuntasin Kinisselälle suojaisempiin vesiin, josta tuloksena kaksi vapautettua haukea (n. 2kg ja 1kg).

Lohikalaa on Päijänteessä todella huonosti tällä hetkellä, joten toiveita ei kannata turhaan nostattaa.

Sivuja: [1]


center>