Chat

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - nyllis

Pages: [1]
1
Sekalaista juttua / Vs: Kysy mitä vaan....
« on: October 09, 2011, 19:17:04  »
No nyt on taidot hukassa,tai hukka taidossa, eli autossa ei ole mp3:siä tukevaa soitinta ja nyt olisi koneella kuitenkin näitä mp3 musiikkia,no onko jotain ohjemaa mikä muokkaisi nämä sellasieen muotoon että ne normaalissakin auto soittimessa pelaisivat ja mikä on se muoto mihin ne pitäsi saada?.uutta soitinta en vielä hanki ennen ku tämä ratkeaa=) pikkasen nämä jtut hakusessa koittakaa ymmärtää

Kannattaa kokeilla FM-muunninta. Mp3:set muistitikulle tai kortille ja kiinni laitteeseen joka kytketään auton tupakansytyttimeen. laitteeseen ja radioon vain sama taajuus ja avot.

2
Itä-Suomi / Vs: Isompaa ahventa Joensuun läheltä??
« on: March 10, 2011, 20:30:39  »
Minne päin särkijärveä kannattaa mennä ?
Keskiluodoilla tuli seikkailtua 5m vesillä karkeasti. Suurimmat oli siinä 300g nurkalla, mutta ei mitään jätteisoja. Keskipaino lienee 100g nurkilla.
Piti käydä Särkijärvellä reissu heittämässä kaverin kanssa, kun sitä on niin kehuttu täällä. Ensimmäistä kertaa siitä uimarannasta (mutta ei varmasti viimeistä) lähdettiin haeskelemaan sitä keskimatalikkoa, mutta jäätiinkin sitten ilmeisesti istumaan johonkin melko matalaan kohtaan ennen varsinaisia pelipaikkoja. Ainakaan ei kävelty rannasta kuin hiukan reilu 500 m ja edempänä olisi näkynyt iso rykelmä avantoja.
Joka tapauksessa en edes muista, milloin olisin viimeksi vetänyt yhtä komeita ahvenia niin nopeasti, kuin mitä yhdestä avannosta tuli: sellaista 150-250 g assua napsahti kiinni heti kun pilkin pudotti. Ei niitä isompia sitten enää löytynytkään muista avannoista kuin satunnaisesti, mutta ihan hyvät paistokalat ehdin saada siitäkin. Ja olipahan varmaan näteimmän värisiä ahvenia, mitä olen missään nähnyt aiemmin!
Tuulikin oli sen verran pureva, ettei viitsinyt lähteä haeskelemaan paikkoja enää edempää, vaan kampeuduttiin rantaan makkaranpaistoon.
:-) Siinä karkeesti. Ite on kisoissa tullu käytyä tuolla Pyhäsaaren kupeessa ja Haapaniemen tietämillä. Voisin sanoa että kaikkialta saa kalaa, mutta mistä isompaa löytää niin lähtisin koluamaan noita matalikkoja.

3
Sekalaista juttua / Vs: Tupakka
« on: March 27, 2010, 22:29:38  »
intissä tuli polteltua, varsinkin leireillä. Nyt sitten pärjää ilman.

Pages: [1]


center>