Chat

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Barra

Sivuja: [1]
1
Uutiset ja pelin kehitys / Vs: 0.92 julkinen beta
« : Syyskuu 05, 2012, 22:12:33  »
Mielenkiinnolla olen seurannut tätä keskustelua ja tullut siihen tulokseen, että kaatakaa kaikki Mikon päälle, "lainaus Mikon kirjoituksesta: (tai siis Janne tekee 100%:sti, minä vain seurailen tilannetta). Itsellänihän ei ole koko 0.92 edes asennettuna, koska kuulin uudesta versiosta vasta sen releasen jälkeen."
Eräät pelaajat vaativat täysin bugitonta ILMAISTA peliä heti. Asenne vamma ilmeisesti, kaikki mulle heti nyt mentaliteetti.
Ihmettelen suuresti tuota pelintekijöihin kohdistuvaa kritiikkiä, ottaen huomioon että peli on ILMAINEN!

Tuohan nyt on ihan selvä että kaikki pitää olla valmista kun se julkaistaan. Jospa jokainen koodailisi vaikka itse matopelin niin näkisi kuinka jäätävän vaikeata jo sellaisen tekeminen on, jollei satu oikeasti asioista jotain tietämään. Itse tiedän sen verran että jonkin hyvin yksinkertaisen pelin voin vahingossa saada aikaan, eli tarpeeksi tietääkseni kuinka ***** vaikeaa tuollaisen pelin tekeminen on.

2
Uutiset ja pelin kehitys / Vs: Arcade, eli ns. "Party mode"
« : Joulukuu 19, 2011, 00:42:54  »
Laatikoita:

Pakottava tarve mennä "huussiin", eli ukko pitää paussin ja vääntää tarpeitaan.
Kahvit tahi muut kamat syliin.
Aarrearkku, jolla voisi lahjoa naapurin kalansaaliit itselle.
Teleportti, eli voit viimeisellä sekunnilla pompata puntarille, tai sitten pomppia ympäri kenttää.
Joku super siima, eli ei mene enää poikki, ja mahdottoman ohut.
Mahdollisesti myös joku jätti avanto, kaikki mahtuu reiästä ylös.

3
Uutiset ja pelin kehitys / Vs: 0.9 kehitysthread
« : Joulukuu 16, 2011, 07:11:03  »
-Saaliskartta, on vaihtoehtoina pitää päällä ja poissa näkyvistä. Toisin sanoin näyttäisi _OMIA_ paikkoja kartalla, mistä on tullut mitäkin kalaa. Ehkä kenties jonkin näköinen raja täytyisi vetää, ettei nyt aivan kaikkea lisäisi, tai sitten vain tietyn alueen muutama merkittävimpiä saaliita. Tarkoituksena olisi kartoittaa itse järveä, niin, että tämä olisi vain avuksi muistamaan mistä sitä kalaa tulikaan? Vaikka välttämättä samoilta kohdilta ei aina tulekaan samanveroisia saaliita.

Tälläistä olen itse joskus myös miettinyt, on vähän tuskaista koittaa etsiä niitä paikkoja sen kartan avulla jossain merellä. Eihän tuo sitä tietenkään saisi ratkaista, mutta helpottaisi vähän sitä muistamista minne voisi mennä. Eihän niillä kaikilla järvillä tule pelattua ihan koko aikaa.

Tuohon voisi laittaa ihan vaan sellaisen rajan, että montako paikkaa voi järveen pistää. Esim. 3. Tuo on ehkä vähän pieni johonkin suurempaan vesistöön, mutta ei kuitenkaan antaisi ihan valtavaa etua kenellekkään. Ja itse voi tietysti päättää haluaako pistää sen kaikkien tunteman kolon merkin alle, vai jonkun oman salaisemman paikkansa. Ja siinä kartalla nuo paikat voisivat näkyä joinain selkeinä pallukkoina, jolloin olisi vähän vaikeampi vielä sihdata siihen yhteen pieneen shottiinsa. Ei siis saisi sillä kartassa näkyvällä sijainnin näyttö systeemillä vaan sihtailtua.

Voi tosin olla vähän haastava toteuttaa.

Ja muutenkin tuossa viestissä oli hyviä ideoita. Tuo pulkka olisi omaan makuun enemmän kuin joku potkuri. Ja jos joku potkuri tulee, niin se olisi varmaan myös hyödyllinen vain noilla ensijäillä, kun muuten siinä jäällä on niitä kinoksia ja muita mukavia potkurin kulkua vaikeutamaan.

4
Järvikohtainen keskustelu / Vs: Huonoin/ärsyttävin vesistö
« : Maaliskuu 08, 2011, 18:03:37  »
No näitä haastavia itelle löytyy varmaan puolet koko pelin vesistöistä, mutta ehkä pahimmat itelle on Venetjoen tekojärvi, Jormuanlahti ja Koivusaaren matalikko. Lähinnä siksi että itse en niistä saa yhtään mitään, mutta muut tuntuvat nostavan isoja vähän joka paikasta.

5
Keskustelua ennätyksistä / Vs: Suurin saamasi ahven (pp2)
« : Maaliskuu 08, 2011, 13:19:51  »
Joskus tuli 1005g mereltä. Miten jostain venetjoelta voi saada yli kiloisia ahvenia, itellä sieltä suurin 243g ahven. Keskikoko siellä tuntunut olevan alle 100g...

6
Keskustelua ennätyksistä / Vs: Isoimmat kirjolohet?
« : Maaliskuu 08, 2011, 13:17:39  »
Hetki sitten 2195g hossasta, tuplaten suurempi kuin seuraavaksi suurin kala.

7
Keskustelua ennätyksistä / Vs: suurimmat kiisket
« : Maaliskuu 08, 2011, 13:16:20  »
96g mereltä.

8
Tuli tuosta Arcade-osio kysymyksestä mieleen että mitä se oikeastaan pitää sisällään? Vähän olen sitä ihmetellyt ja mitenkään järkevästi en sitä ole kyennyt järkeilemään.

9
Pelivinkit, tekniikat ja taktiikat / Vs: Jäihin putoaminen
« : Maaliskuu 05, 2011, 12:37:38  »
Todennäköiseen tämä ominaisuus toisi vain reittisuunnittelullisia haasteita. Kun jotkin paikat joissain virta vesissä olisi syksyllä vähän kehnommassa jäässä niin on vähän riskimpää mennä sinne pilkille. Tai joidenkin suurempien vesistöjen selät olisivat "auki" vielä silloin kun rannan tuntumasta voi jo pilkkiä tahi jtn.

10
Järvikohtainen keskustelu / Vs: Korpipuro
« : Maaliskuu 03, 2011, 12:36:21  »
Nyt sentään tullut saatuakin jotain kalaa tuolta. Kalat todella arkoja, kun on reiän kairannut niin kertaakaan ei ole tullut heti. Vanhoista rei'istä kaikki. Ja parhaimmillaan 2kpl putkeen. Sitten voi kestää pitempäänkin ettei reiästä tule mitään, eli kannattaa mennä siksi aikaa koluamaan pari muute reikää. Puronieriät monesti melkein 300g.

Btw, oma ennätys puronieriä tuli nostettua juuri, 422g. Eli aavistuksen vauraampiakin seassa.

11
Pelivinkit, tekniikat ja taktiikat / Vs: IVP -keskustelua
« : Helmikuu 27, 2011, 17:02:45  »
Morrivavasta mennyt satunnaisesti, yleensä jos eivät ole syönnillään järvellä jolla on vähän isompia niin vaihtanut siihen ja naps. Delfinissä myös satunnaisesti mutta hieman harvemmin, monesti verkkopeleissä kun koittaa kirrejä mikrotasurilla. Holmesilla ehkä kerran, taisi olla ihan ensimmäisiä kertoja kun tätä pelasin niin meni hologrammi pysty jossain. Piiiitkän väsytyksen päätteksi toki. Körmystä ei ole mennyt koskaan, mutta enpä niin suuria olekkaan saanut että siitä voisi edes mennä. Suurin kun on vain vähän päälle kiloinen...

12
Pelivinkit, tekniikat ja taktiikat / Vs: Kalan nosto
« : Helmikuu 25, 2011, 19:19:32  »
Hiirellä olen nyt ryhtynyt nostamaan, on nopein tapa. Tosin, vasuri on välilyönnillä yhä, ja aika usein refleksinä sitäkin siinä painan. Tosin ei siinä mitään vaikuta. Hiiri tuntuu kuitenkin nopeimmalta.

13
Järvikohtainen keskustelu / Vs: Siika-Valkeinen
« : Helmikuu 25, 2011, 13:59:39  »
Hieman yllättäen voitin tuolla, tuloksella 1840g. 15min kilpailu. Kiiskiä oli vaikka kuinka paljon, punaiset toukat loppuivat kesken. Aika hankala vesistö itselle, mutta saatoin löytää jonkun spotin jolla voisi joskus koittaa vähän parempaa tulosta. Tuossa taisi olla 4 siikaa. Eli hiukan hankala vesistö jälleen.

14
Järvikohtainen keskustelu / Vs: Korpipuro
« : Helmikuu 25, 2011, 13:26:26  »
Omaan makuun todella haastava vesistö, mitään ei ole tuolla vielä tapahtunut. Muutenkin nämä jalokala vesistöt olleet itselle kohtuuttoman vaikeita, joten haasteena tämä on mukava. Ja plussaa koosta, kestää ainakin matkata paikasta a paikkaan b. Metsäkin on mielestäni mukava lisä tähän kenttään, antaa oman leimansa tälle.

15
Uutiset ja pelin kehitys / Vs: Propilkki 0.85 on julkaistu!
« : Helmikuu 25, 2011, 13:24:53  »
Hyvältä näyttää, erityisen mukava tuo zoomin uudistus. Ja se ettei syvyyskarttaa tarvitse erikseen klikkailla, vaan löytyy siitä järventietojen vierestä. Ja verkkopelin chatti on siirretty sinne sivuun, ei enää ne viestit siinä vavankärjenkohdalla häiritse. Mitään muuta negatiivista nyt ei ole löytynyt kuin resoluution mukana fontit tuli ärsyttävän pieneksi, mutta saa niistäkin selvää.

16
Järvikohtainen keskustelu / Vs: Lahnalammet
« : Helmikuu 25, 2011, 13:20:13  »
Uusista vesistöistä se suosikki, helposti löytyy niitä parin sadangramman kaloja. Tosin isommat on vielä saaneet odotuttaa itseään, kuitenkin vajaan puolituntia tuolla tullut vasta pelattua.

17
Järvikohtainen keskustelu / Vs: Metsälampi
« : Helmikuu 25, 2011, 13:17:16  »
Pientäkalaa vähän joka puolella, tosin ruutanoiden löytyminen ei ole kovinkaan vaikeaa. Keskikoko helposti sen 200g. Joskus löytyy särkiparvi josta nousee 100g särkeä non-stopilla. Pienillä ahvenilla pääsee kappalemäärässä pitkälle, niitä löytyy vähän joka paikasta.

Sivuja: [1]


center>