Chat

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - RoboFish

Pages: [1]
1
Kiitos tästä artikkelista, olen suuresti iloinen että se täällä on! Aivan loistavasti kirjoitettu ja avasi tästäkin itselleni mystisestä koskesta tietoja  :-)

Kireitä siimoja!

RoboFish

2
Perhokalastus / Vs: Pinta-vai uppoperho? Kumpi parempi?
« on: May 08, 2013, 19:07:05  »
Itsehän olen ollut aina enemmän pintaperhokalastukseen kiinnostunut. Se jännitys ja tunne kun siellä näkee että kala on iskemässä/iskee on hermoja raastava. Mutta uppoperhollakin kalastan, ja se väite mikä aiemmin tuolla oli, että riippuu mitä kalaa kalastaa, on melko lailla valhetta. Tietenkään et tarjoa silakalle lohiperhoa, mutta kala kuin kala syö pinnasta ja pohjasta!

Suosittelen tutustumaan siihen, miten erinäisten lajikkeiden kuoriutumiset ajoittuvat. Sen perusteella kannattaa valita. Ja toinen on se maalaisjärjen käyttö. Jos menet alueelle jossa on selvää pintaliikettä, laita pinturi. Jos huomaat että järven/joen/puron pohjalla on paljon kivikoppia, laita kivikoppajäljitelma jne.

Mutta onhan se myös mielipiteestäkin kiinni, miten kalansa tykkää kalastaa.

Kireitä siimoja!

RoboFish

3
Perhokalastus / Vs: Ensimmäinen kala perholla
« on: May 08, 2013, 18:59:43  »
No, Simojoella 2010, kun aloitiin perhokalastamaan, tuli ensimmäisenä kalana ikinä suurenmoinen lohi! Pittuutta kokonaiset 10cm. Mutta silti elämäni ensimmäinen lohi, ja ensimmäinen perhokala  :-)

4
Mikäs se jäitten tilanne on Papinjärvellä? Utelua venekauden aloitusta varten   :-P

Pages: [1]


center>