Chat

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - PROmestari

Sivuja: [1]
1
Mieleen tuli, että eräs itselle tuttu Etelä-Suomalainen lampi voisi olla hauska lisä pelin vesistöarsenaaliin. En viitsi karttakoordinaatteja tai nimeä laittaa tähän, mutta ne saa jos tarvitsee.

Kyseessä oon noin neljän hehtaarin kirkasvetinen lammikko. Lammessa olevasta pienestä lahdesta lähtee matala puro josta lammeen nousee purotaimenta. Lammen pääkala onkin alamittaiset (200-400g) taimenet, mutta sekaan mahtuu myös muutama mitallinenkin yksilö.

Lammen karuuden ja nälkäisten taimenten vuoksi lammen ahvenkanta on hyvin heikko ja kalat pieniä. Kolmantena saaliskalana on puronieriä joita talvisin voi nousta muutama myös lammelle, mutta niidenkään löytäminen ei aina ole helppoa.

Lammen pohjoisranta on soistunut ja eteläranta on osa soraharjua. Erityisesti etelärannalta veteen uponneet puut antavat kaloille suojapaikkoja. Itärannassa jokisuuta vastakkaisessa päässä on pieni niemen kärki.Niemen vieressä on mökkiranta, jossa on (mahdollisesti ruoppauksen takia) pieniä kuoppamaisia syvänteitä. Lammen keskusta on kivikkoista matalikkoa.

Alamittaiset taimenet tekisivät vesistöstä aika "trolli-mestan", mutta kilpailujen luonne olisi varmasti taktisesti hyvin erilainen ja haastavampi kuin monessa muussa paikassa. Eräänlainen jalokalojen kiiskilampi siis.

2
Uutiset ja pelin kehitys / Vs: Version 1.2. kehitysketju
« : Huhtikuu 22, 2016, 23:06:16  »
Mahtavaa. Muistan hyvin kuinka silloin aikoinaan kaveri tuli näyttämään miten se pilkkipeli ladataan ja sitten mentiin sinne Ruuhijärven roskistolpille nappaan kirjolohta tai koittaan Matojoen haukea.

Viime version myötä olen taas jaksanut istua virtuaalijäillä ja samalla sain isäukon ja yllättäen myös isoisäni innostumaan pelistä. Ihan huikeaa miten olette jaksaneet kehittää peliä ja Android versiota odotan innolla.

Vähän ihmetyttää mitä pp1:llä olisi enää tarjota. Vakoilu? Tuskin. Pilkille ja äkkiä!? Ehkä... Jotain kivoja easter egg  viittauksia? Hype is real!

Vielä loppuun yksi järvi idea vaikka niitä on varmaan riittämiin. Usean lammen kalastusalue, kuten taivallampi mutta enemmän lammikoita vierekkäin ja hyvin erilaiset kalastot.

Sivuja: [1]


center>