Chat

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Daniil Aleksi Akimov

Sivuja: [1]
1
Heittokalastus / Avokela keskustelu
« : Heinäkuu 21, 2017, 01:38:31  »
Elikkä tänne kaikkea avokeloihin liittyvää keskustelua, toivottavasti saadaan mielenkiintoinen keskustelu keloista. Minkä hintaluokan kelaa käytät, mitä merkkiä? Itse ollut aika merkkiuskovainen Shimanolle. Tällähetkellä kuitenkin Happy Anglerin halppis kela ja kyllä natisee joka paikasta...  :cry: Kuhan jostain saisi rahaa niin ajattelin hankkia Shimanon Saharan, mitä mieltä porukka siitä? Omasta mielestäni kohtuu hyvä ja ei liian tiukka hintakaan.

2
Heittokalastus / jigikalastus
« : Heinäkuu 09, 2017, 20:57:31  »
Morjesta!  :roll:

Elikkäs kuinka moni täälä tykkää jigikalastuksesta? Ja millasta kumia porukka heittelee, itse jigaan enimmäkseen ahventa ja lemppari kumit on Mikadon.
Nytten juuri lähdössä lammelle taas koittamaan ahventa, toivottavasti jotain saadaan. Viime vuonna tuli samasta lammesta ihan hyvän kokoista ahventa sekä talvella pilkillä, että kesällä heittokalastamalla. No jos jotain tulee niin kamera mukana ja pistän pätkää Youtubeen sekä linkkiä tänne.  :wink:

3
Kaikkea kalastuksesta / Reissujen kuvaus
« : Heinäkuu 09, 2017, 19:20:55  »
Hei!

Toivottavasti en aiheuta turhaa työtä ylläpidolle, kun tein asiasta uuden aiheen. En vain yksinkertaisesti löytänyt vastaavanlaista, vaikka luulisi jo tämän olevan yleistä? :? :-o
Elikkä kuinka moni kalastuksen parissa harrastaa myös kuvausta, video tai valokuva. Itse olen alkanut kuvailemaan videoita omista reissuistani YouTubeen ja se ainakin nyt tuntii ihan mukavalta sekä mielenkiintoiselta lisältä kalastus harrastukseen! Mutta kysymys kuuluukin, että onko muita minun kaltaisiani ja mikäli on niin heittäkää toki linkkiä teidän Youtube kanvallenne, tai blogiinne, nettisivuillenne mihin ikinä kuvia tai videoita reissuista jaatekaan.  :roll:
Millaisella välineistöllä kuvaatte reissuilla ja näin, itse käytän GoPro kameraa. Kalastus on kuitenkin se pääharrastus enkä halua, että se häiriintyisi. Siksi valitsinkin GoPron, hihnalla kamera päähän ja sillä selvä.
Tuossa viimeisin oma videoni https://www.youtube.com/watch?v=oErotBCaIN4

Sivuja: [1]


center>