Chat

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - kimmou

Sivuja: [1] 2 3
1
Sekalaista juttua / Vs: Intti
« : Lokakuu 30, 2009, 12:56:48  »
Itsehän tuota olen intissä parhaillaan, Pohjois-Karjalan prikaatissa. Ihan hauskaahan tuolla on, kavereita tulee suhteellisen helposti ja muutenkin viiihtyisä paikka jos vain asennoituu oikein. Aliupseerikoulussa olen ja sissilinjalla, yrittävät leipoa minusta sissi alikersanttia, saa nähdä miten lopulta käy  :-D

2
Pilkintä / Vs: hauen pilkintä
« : Tammikuu 18, 2009, 21:06:24  »
On kyllä ihan pätevän näköset vehkeet ainakii. :-)
Onhan ne ihan pätevät, helppoa on noilla välineillä. Tuossa tosin hieman lisämaustetta toi se, kun jarru hirtti kiinni siiman mentyä jotenkin puolan sisälle (löysällä siimalla nopeasti kelatessa varmaankin mennyt sinne). Hyvin se nousi kun hieman pakitti avannolta pois.. Tasapainon väri ei tuossa kovinkaan hyvin näy, mutta siinä on musta selkä, kultahileinen kylki ja valkea vatsa. Seuraavaa reissua odotellessa  :wink:.

3
Pilkintä / Vs: hauen pilkintä
« : Tammikuu 18, 2009, 15:19:56  »
Tänään tuli käytyä läheisellä järvellä pilkillä ja päätin kokeilla samalla kaislikon reunaa hauen toivossa. Kymmenisen reikää tuli tehtyä, sitten pieni kahvitauko jonka jälkeen kokeilemaan.. Ekat kaksi reikää oli tyhjiä, mutta kolmannella pamahti tasapainoon melko vauraan oloinen hauki mikä tuli pienen temppuilun jälkeen ylös. Hauella oli painoa 1.05 kiloa ja pituutta 53cm, mutta tuntui kyllä suuremmalta vedessä. Vettä oli reilu metri siinä kohtaa mistä tuo tuli, ja saman syvyisestä vedestä tuli pari muutakin tärppiä, mutta ne ei olleet samankokoisia kuin tuo.

Ja kännykällä otettu kuva hauesta, tasapainosta ja ongesta:


4
Uutiset ja pelin kehitys / Vs: Propilkki 0.7 julkaistu!
« : Tammikuu 17, 2009, 18:04:13  »
Mikkooo!!!
Voisitko vastata miksi kalaa ei saa vetää ylös enää ajan loppumisen jälkeen???

Veikkaisin, että tällä uudistuksella yritettäisiin saamaan kaikki punnitukseen tai vastaavaa. Hyvä uudistus minun mielestäni, vähentää jäälle jäävien pelaajien määrää ainakin toivottavasti tulevaisuudessa.

5
Sekalaista juttua / Vs: Arvostele edellinen käyttäjä
« : Marraskuu 27, 2008, 17:03:35  »
Migu (FIN)

+Aktiivinen keskustelupalstalla.

+Kirjoittaa asiaa, eikä parin sanan mittaisia sisällöttömiä tekstejä.

+Muutenkin ihan jees tyyppi, mitä nyt on tuolla peleissä nähnyt ja kuunnellut hänen juttujaan.

+Hyvä pelaamaan pro pilkkiä.

-Avatar puuttuu, mutta niin puuttuu itselläkin..

6
Pitkään on mielessä ollut lahjoittaa rahaa pelin hyväksi, mutta aina on unohtunut. Nyt sattui muisti pelaamaan ja tältä suunnalta lähti 50 euroa pelin kehittämistä varten.  :-)

Miten paljon tilillä nyt on rahaa? Ja paljonko vielä tarvitsette sitä uutta konetta varten, minkä sitten aiotte hankkia tulevaisuudessa?

7
Sekalaista juttua / Vs: Gallup: Mistä päin Suomea olet?
« : Lokakuu 31, 2008, 17:14:06  »
Asun täällä Pyhäselän kunnassa, joka tosin muuttuu vuodenvaihteessa Joensuuksi. Aika korpiseudulla siis, mutta en valita kun saa tehdä melkein mitä huvittaa tai jaksaa. En kyllä muutenkaan viihtyisi missään Helsingin tienoilla tai suuressa kaupungissa, koska olen enemmän rauhallisten seutujen suosija.

8
Sekalaista juttua / Vs: Intti
« : Lokakuu 31, 2008, 14:02:23  »
Noniin sitten noista kutsunnoista pientä raporttia. Hyvin meni omalta osalta ainakin, koska pääsin kuitenkin siihen kontiorannan II/09 ryhmään. Eli itsellä asepalvelus alkaa 13.7.2009 heti ilosaarirockin jälkeen. En uskonut että tuohon olisin päässyt, mutta aina parempi jos aikaisemmin pääsee  :-). Lievää koomisuuttakin nähtiin kun yli 10 tyyppiä tuli myöhässä tilaisuuteen ja joista eräs kaksikko melkein tunnin myöhässä. 4 nuorukaista ei tullut ollenkaan ja heillä onkin sitten sotilaspoliisit perässä varmaankin.. Meitä on moneen junaan nähtävästi.

Edit. Viddu, se rokki onkin seuraavana viikonloppuna joten ei ole sinne asiaa..

9
Sekalaista juttua / Vs: Intti
« : Lokakuu 30, 2008, 19:43:31  »
Huomenna olisi itsellä kutsunnat, ei mitään tietoa mitä sinne pitää ottaa mukaan ja näin päin pois. Tarkoitus olisi päästä Kontiorantaan 2010 tammikuussa, kun heinäkuu 2009 on mennyt jo täyteen nähtävästi mikä harmittaa lievästi. Pitäisi tässä yön aikana miettiä vielä mitä haluaisi tehdä siellä ollessa, että tuleeko jääkäriksi, sotilaspoliisiksi vai nakkikoneeksi.. Sen aika näyttää ja huomenna kertonen raporttia tapahtumasta.

10
1,5 kuukautta on nyt takana ja täytyy sanoa, että kyseinen aika on menny nopeammin kuin milloinkaan aikaisemmin samanpituinen aika. Onhan se kivaa seurustella ja näin päin pois, mutta sitten kun alkaa sitä paskaa satamaan niskaan niin ei ole enää kovinkaan kivaa. Onneksi näin ei ole vielä omalle kohdalle käynyt, ja toivotaan ettei tule käymäänkään.

11
FPT:n ja TLV:n välisessä liigapelissä alkoi taivallammella näkymään pilkkijöiden väsymys/kyllästyminen huonon syönnin takia. Aikaisemmat pelit voittanut HMK nostettiin jumalan asemaan pilkissä, mutta samalla itse kysyin muilta kuka sitten kaizzu on jos HMK on jumala? Pian hänet julistettiin jeesukseksi ja tässä on keskustelun loppuosaa sekä samalla parhaimpia paloja  :lol:


12
Pelivinkit, tekniikat ja taktiikat / Vs: Räsäsen käyttökohteet
« : Lokakuu 26, 2008, 17:33:29  »
Itse käytän räsästä vain kirjolohen, taimenen ja puronieriän pyyntiin. Haukea saan räsäsellä vain harvoin ja muutenkin tasurit ovat hyviä hauen pyyntiin, koska sivutuotteena saa ahvenia. Ahvenen saanti räsäsellä on minulla jäänyt vain yhteen eikä sekään ollut kuin jotain 350+ joten sanoisin ettei räsänen sovi ahvenen pyyntiin oikein millään tavalla. Mapeista räsänen on parhaimmillaan niemisillä, ruuhella, hossalla ja sekä joskus taivallammella kun pyytää kirjolohta.

13
Järvikohtainen keskustelu / Vs: Lehmilampi
« : Lokakuu 26, 2008, 15:02:11  »
Oon saanu täält mun ennätys lahnan: 1580g
kulsapystyllä 8-)
Ihan kivan kokonen juu, maailmanennätys nimittäin.. Onko kuvaa moisesta lahnasta?

Tässä ois

Itseasiassa löytyi kuva, tosin paino tippui 30 grammalla matkalla foorumille.. Tosin epäilen vahvasti tuon aitoutta siitä huolimatta, koska tuollaisen pystyy väärentämään alle minuutissa paint ohjelmalla  :roll:

Edit. Miksi muuten paino on mustalla sinisen sijasta?

koska laitoin sen huvin vuoks
onks siinä jotain vikaa?
Lähinnä se, että tänne mielellään kuvat tulisi laittaa niinkuin ne on listassakin, ilman mitään muokkauksia.. Pilkin voi peittää jos haluaa, mutta muuten kannattaa olla ns. vakio kuva. Tuo kuva on sellainen tapaus jota minä en heti mene uskomaan oikeasti saaduksi, enkä liene ainoa.

14
Järvikohtainen keskustelu / Vs: Lehmilampi
« : Lokakuu 26, 2008, 11:31:35  »
Oon saanu täält mun ennätys lahnan: 1580g
kulsapystyllä 8-)
Ihan kivan kokonen juu, maailmanennätys nimittäin.. Onko kuvaa moisesta lahnasta?

Tässä ois

Itseasiassa löytyi kuva, tosin paino tippui 30 grammalla matkalla foorumille.. Tosin epäilen vahvasti tuon aitoutta siitä huolimatta, koska tuollaisen pystyy väärentämään alle minuutissa paint ohjelmalla  :roll:

Edit. Miksi muuten paino on mustalla sinisen sijasta?

15
Järvikohtainen keskustelu / Vs: Suosikki vesistö?
« : Lokakuu 24, 2008, 20:58:14  »
Linlon ja Lehmin välillä piti miettiä suosikkivesistöä, mutta Lehmin puolelle käännyin koska siellä pärjään useammin. Muutenkin mukava vesistö pelata, tosin on Linlokin ihan mukava. Lehmistä pidän ehkä eniten sen takia, koska tuntuu olevan ensinnäkin aina yhtä varma, mutta toisaalta myös melko realistinen saaliiltaan verrattuna muihin vesistöihin.

16
Järvikohtainen keskustelu / Vs: Lehmilampi
« : Lokakuu 21, 2008, 15:12:59  »
Oon saanu täält mun ennätys lahnan: 1580g
kulsapystyllä 8-)
Ihan kivan kokonen juu, maailmanennätys nimittäin.. Onko kuvaa moisesta lahnasta?

Edit. Siis vesistökohtaista me: tä tarkoitan

17
Tässäpä muutama ennätyskala minun osalta, lähinnä niitä mitä kehtaa esitellä jossain määrin.


Siinä suurin kirjolohi, jotain sinnepäin painon osilta. En tosin vielä ole tyytyväinen tuon painon suhteen


Suurin rautu, sekin menettelee. Suurempaa olen jahtaamassa.

Siinä on sitten kahden kilon siika ihan kirjaimellisesti. Tuohon olen kaikista tyytyväisin, vaikka sekin jää maailmanennätyksestä jonkin verran.

18
Sekalaista juttua / Vs: Youtube
« : Lokakuu 13, 2008, 14:09:55  »
Juu en ihan usko etteikö olisi joku mixattu juttu.  :lol:
No ei tietenkään ole  :-D oikeastihan tuo haastattelu on tapahtunut ja Matti on nuo asiat sanonut, mutta ne vain on uudelleenjärjestelty varsin onnistuneesti. Vaikkakin oli ankarasti miksailtu niin se oli hauskaa katsoa, ja se tekee siitä sen  :-)

19
Sekalaista juttua / Vs: Youtube
« : Lokakuu 13, 2008, 11:13:36  »
http://www.youtube.com/watch?v=9N_-zopnwp8

Varmaankin kaikki nähneet tämän videon jossain vaiheessa, mutta pakko oli laittaa kun on sen verran hauska. Kyllä se Nykänen osaa selittää asioita..

20
Keskustelua ennätyksistä / Vs: Suurin rautunne?
« : Lokakuu 07, 2008, 20:18:19  »
Rautupuron suurin rautu on 1452 gramman yksilö, tosin kalpenee vuolasnivalta saadun 2006 grammaisen serkun rinnalla.

21
Sekalaista juttua / Vs: Tupakka
« : Syyskuu 04, 2008, 16:56:46  »
Eipä tuota tule poltettua yleensä, mutta joskus kännissä saattaa mennä illan edetessä muutama. Muuten kyllä aika tasaiseen kieltäydyn savuttelemasta, ei oikein innosta ajatus keuhkosta, joka mahtuu kämmenelle ja on ruskea kurppa noin 20 vuoden päästä.

22
Ei tarvitse kaikkia poistaa, mutta seuraavat voisi heivata mäkeen  :mrgreen:  :evil:  :? koska noilla ei tee yhtään mitään, lähinnä lisäävät viestin ärsyttävyyttä. Hymiöiden rajoittaminen viestiä kohden kuulostaisi myös hyvältä, täällä kun on välillä noita jotka tunkevat useita kymmeniä yhteen viestiin.

23
Järvikohtainen keskustelu / Vs: Hossalaislammet
« : Elokuu 30, 2008, 15:26:56  »
Pääsin itsekin lopulta tuohon kolmen kilon kerhoon kirjolohen osalta. Tuli sellainen 3046 kirre, mikä ei vielä ole kyllä kovinkaan suuri, mutta kuitenkin kolmen kilon kerhoon päästiin. Yhteistulokset ovat 5331g vartin kisassa ja puolen tunnin kisassa 8082g. Näitä sitten aletaan parantelemaan pikkuihljaa.

24
Järvikohtainen keskustelu / Vs: Kivijoki
« : Elokuu 26, 2008, 20:25:30  »
Ihan kiva ahven pamahti tänään tiimin treeneissä kyseisellä joella. 864 grammaa oli ahvenella painoa ja se menee kirkkaasti kärkeen omalla ennätyslistalla kivijoella. Kuvan voin laittaa tarvittaessa jos skeptikkoja löytyy (ja joita varmasti löytyy kymmenkunta vähintään).

Edit. Tarkistin ahvenen painon ennätyksistä, kun en ollut varma oliko kala 846 vai 864 grammaa. Kalan oikea paino oli sittenkin 864g.Siinä vielä kuvaa todisteeksi.

25
Järvikohtainen keskustelu / Vs: Kivijoki
« : Elokuu 25, 2008, 18:39:16  »
Toi pistää miettiin Kyllä ois paras jos mikko selvittelis en usko että siima vielä tota kestää luultavasti muokattu 690g
Ihan sinullekin tiedoksi, että tuo on botti joka kiskaisi tuon hauen. Kannattaa katsoa sillointällöin pilkkijän nimi ennen kirjoittelua. Botit kiskoo noita hirmukaloja melkeinpä joka kisassa. Itsellä on muutaman kerran mennyt siimat poikki matojoen tienoilla, siellä niitä isomuksia on jos haluaa onneaan koitella.

Edit. kp199 ehti jo selittää asian nopeampana..

26
Onginta / Vs: Oletko saanut Haukea mato-ongella?
« : Elokuu 23, 2008, 16:26:16  »
Ylös asti on tullut noin 800 grammainen yksilö, otti kiinni ihan matoon eikä ongessa kiinni olevaan pikkukalaan. Ihan kiva oli vetää ylös, pisti vastaan hyvin ja sai jännittää siiman ja vavan kestävyyden suhteen. Väsytyksen jälkeen tuli laskettua takaisin kasvamaan, kun oli turhan pieni otettavaksi.

Sitten on karannut pariin otteeseen hauki ongesta, ne oli näitä kalaan ottaneita haukia. Toinen oli alle 500 grammaa ja toinen hieman yli kilon, harmillisesti molemmat katkoivat siimat eikä varakoukkuja tietenkään ollut mukana, joten onkiminen loppui siihen. Tuo kilon painoinen hauki joka karkasi, sai itseasiassa siiman soimaan tuulessa. Ensimmäistä kertaa moista olen päässyt kuulemaan, kun siima soi hauen ja tuulen säestyksellä  :lol:

27
Pilkintä / Vs: Paljonko jäätä on tarpeeksi?
« : Elokuu 13, 2008, 21:30:17  »
Itsellä ei ole ollut rohkeutta mennä jäille, jos jäätä on alle 10cm. Yleensä menen pilkille vasta, kun on ollut muutaman päivän jakso kovempaa pakkasta. Sen takia viime talvena ei meinannut päästä pilkille ollenkaan, kun pakkasta oli koko ajan alle 10 astetta, jos nyt oikein muistan niin pilkille menin vasta tammikuussa ensimmäisen kerran.

28
Keskustelua ennätyksistä / Vs: Suurin saamasi ahven (pp2)
« : Elokuu 13, 2008, 21:26:59  »
Itsellä ahven ennätys kaipaisi roimaa parannusta, jos sitä haluaisi mainostaa kaikkien parissa. En ole edes kiloa ylittänyt, mikä on lievä pettymys. Ennätys kirjataan lukemin 907g ja se on saatu lehmilammelta puron läheisyydestä. Sieltä on muulloinkin näitä yllätys ahvenia noussut.

29
Ensimmäinen tapaus on se tavallisin outo paikka, eli selästä jäi kiinni eräs puolen kilon hauki. Toisessa tapauksessa koukku jäi vatsaan kiinni, ehkä hieman harvinaisempi paikka. Viimeisenä muttei vähäisimpänä on eräs onneton hauen tunari, joka päätti jäädä kiinni pyrstöstään. Yllättävän kovan vastuksen antoi kokoisekseen.

30
Hyvät uudet modet saatiin kyllä, onnittelut molemmille nimityksen johdosta  :-D

Sivuja: [1] 2 3


center>