Chat

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - KuKa

Sivuja: 1 2 [3]
61
Verkkopelaaminen ja turnaukset / Vs: VERKKOPELIHÄIRIKÖT.
« : Lokakuu 29, 2016, 02:36:03  »
Ei mitää propleemaa. Lopettelen hiljalleen pelailua... pelailen siellä vielä missä voi ilman vidduilua jonkun aikaa ja lopettelen kun vieroitusoireet ohi ;) no. Joku ilmeisesti kickaili mua  tänään, eilen eräältä hostilta ulos admineilla? Olkoon arvailua. Ei kiinnosta, ,,,, IMulla ei pitäis mitään riitaa olla kenenkään kanssa, joten olkoon, en jaksa kaikkien kanssa enää riitelemään alkaa... Mä käyn ny nukkuu. Öitä...

62
Verkkopelaaminen ja turnaukset / Vs: VERKKOPELIHÄIRIKÖT.
« : Lokakuu 29, 2016, 00:31:33  »
Olenko häirikkö....? Oma hosti nollattu, aiheesta tai aiheetta? Mutta mulle henkilökohtaisesti ei ole kukaan tullut ruikuttamaan, joten...? Kuka itkee ja mitä, no KuKa itkee..., no ei itke, vaan valittaa, että sille ns hyvälle hostille ei päässy pelaa tänää,,,,, mutea, mutei kickiä heti vaan heti perää..., Onnea kaikille entisille tiimikavereille ja muillakin hyvää lykkyä kaikile...! :-) Antaaka mun pelata tätä. edes hupina silloin tällöin... ?

63
Uutiset ja pelin kehitys / Vs: Yleistä/mobiili
« : Heinäkuu 28, 2015, 17:18:21  »
Harmi, ettei mobiiliversiota lähdetty kehittämään androidille... :-( ...mutta siihen, että kehitetään Winwos -puhelimilla lienee syynä, että on jo valmiista pelistä helpompi muokata mobiiliversiota sinne suuntaan...
P-aukinen kun olen, niin en ole paljonkaan pelin kehittämistä tukenut, mutta yritän silloin tällöin laittaa pikaisen, niin kauan kuin varsinaista pp2:sta kehitetään, eikä minua haittaisi vaikka sen päivityksistä perittäisiinkin aina pieni maksu.... :-)

64
Moro,

hakisin Trusted host -statusta nimimerkillä. Hostasin eilen pitkästä aikaa ja harmittelin kun Vuonteleella 4869 made ei mennyt ennätyksiin. Eilen pelaajia ei juuri ollut, mutta vankka kokemus hostaamisesta usean vuoden ajalta muutaman vuoden takaa. Sain omasta mielestäni pidettyä häiriköt kurissa, vaikken aina niin timmissä pelikunnosa ollutkaan.

t. KuKa

Sivuja: 1 2 [3]


center>