Chat

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Cpt Miller

Sivuja: 1 [2] 3
31
Luin yhen artikkelin Kalapediasta, ja siihen taitaa se kyllä jäädäkkin.
Artikkelina oli Siian pilkintä.
Koko jumalan artikkeli on kopioitu melkeen sanasta sanaan Maalareiden kalakerhon sivuilta, eikä edes lähdettä olla vihtitty näkyville laittaa.
Ei voi muuta sanoa kuin, että oli se hyvä juttu etten itse lähteny mukaan tuohon hommaan, jos loputkin artikkelit on samalla tavalla tekastuja.
Siian pilkintä -artikkeli on alunperin tehty, ennen kuin tulin puikkoihin. Silloin siihen aikaisilla toimittajilla oli lupa kopioida tekstiä mistä huvitti (muutenkin homma ihan sekaisin...). Nykyään (sen jälkeen tulin) tuo ei ole enää luvallista. Laitan ton artikkelin muistiin, ja teen siitä uuden version (kokonaan) tiistaiksi. Pahoitttelut asiasta..

32
Sekalaista juttua / Vs: Sekalaisia ajatuksia ja tajunnanvirtaa
« : Kesäkuu 10, 2011, 23:11:17  »
Varrettomat sukat + sandaalit, näin on tyttöystävät opettanu :-D Syytä en tosin tiedä.. Kellään ideoita?

Minusta pitkävartiset sukat näyttävät äärettömän tyhmiltä sandaaleissa.
Samaa mieltä.. Hiostaa jalkoja, jo ihan senkin takia katson kieroon tennissukkia sandaaleissa..

33
Sekalaista juttua / Vs: Sekalaisia ajatuksia ja tajunnanvirtaa
« : Kesäkuu 10, 2011, 15:52:16  »
Varrettomat sukat + sandaalit, näin on tyttöystävät opettanu :-D Syytä en tosin tiedä.. Kellään ideoita?

34
Onginta / Vs: Onkikauden aloitus
« : Toukokuu 03, 2011, 22:44:41  »
Sunnuntaina tuli avattua kausi. Kokemäenjoessa, Porin kohdalla on alkanut jo särkien ja ilmeisesti ahventen kutu (metsälammella). Saaliiksi tuli viitisen kymmentä särkikalaa, eniten särkeä ja kaksi ahventa. Huomenna seuran kilpailuihin.

35
Uutiset ja pelin kehitys / Vs: Mahdollista huijausta...
« : Huhtikuu 30, 2011, 11:07:13  »
Vanhana Pescatoren tiimiläisenä voisin kommentoida vielä. Olin siis samassa tiimissä n. 3-4kk. Pescasta jäi kyllä melko hyvä kuva; ei hyväksynyt kiroilua ja tuntui, että kaveri on rehti. Varsin usein Pescatore oli kuitenkin melko ylivoimainen peleissä. Onhan Pesca hyvä pelaaja, en sano sillä, enkä syytä. En kyllä kovin "pyhäksikääin" häntä luonnehtisi. "Kerran huijari - aina huijari", on ajatukseni asiasta. Mielipiteeni ei siis pohjaudu mitenkään todisteisiin tai edes ko. tapaukseen, vaan on ihan oma kantani, moneenkin asiaan eikä pelkästään tähän.

Todisteet ovat aika ristiriitaisia tällä hetkellä, ei siis tiedetä varmuudella ketä on syyllinen. "Syytön, kunnes toisin todistetaan", on sopiva ilmaisu tilanteelle. Mutu tuntumalla ei kannata vielä syytellä. Kuitenkin sen verran vakava rikkomus on käynyt, että tarvitsee selvittää ilman muuta, mutta syytökset näin isossa asiassa on myös vakava asia. Syytetään siis, kun on todisteita.

36
Uutiset ja pelin kehitys / Vs: Mahdollista huijausta...
« : Huhtikuu 29, 2011, 22:53:29  »
Kannattaako nyt kuitenkaan vielä ketään hirttää.. Selvitetään ensin kohde. :wink:

37
Sekalaista juttua / Vs: Ajankohtainen kuuma politiikka!
« : Huhtikuu 17, 2011, 22:37:56  »
Ei näistä Q tiedä. Kyllä mullakin on kova luottamus Niinistöön jos mukaan lähtee, mutta kyllä tuo Soini vähän pelottaa.
Mut ajatelkaas niin, että Niinistö ei haluaisikaan tulla mukaan kilpailuun. Ketäs sitten haastaisi Soinin?

38
Sekalaista juttua / Vs: Ajankohtainen kuuma politiikka!
« : Huhtikuu 17, 2011, 21:48:01  »
Täysin samaa mieltä Mikon kanssa. Ilman Timo Soinia ei persut olisi edes vasemmistoliiton tasolla. On se jännä miten paljon yksi mies voi saada aikaan.
Presidentinvaaleja odotellessa.. :wink:

39
Sekalaista juttua / Vs: Ajankohtainen kuuma politiikka!
« : Huhtikuu 17, 2011, 21:20:20  »
En tiedä, mutta halitus tulenee olemaan ennen näkömätön! Oma veikkaukseni on seuraavanlainen: ps, demarit ja kokoomus. Persut aika yllätys...

40
Onginta / Vs: Onkikauden aloitus
« : Huhtikuu 17, 2011, 18:30:17  »
Onkikausi tuli avattua tänään. 2 särkeä saaliina. Heikkoa oli, täytynee odottaa ainakin sen viikon. Jos sitten lähtisi syönti käyntiin. Millane on tulvatilanne muualla? Kokemäenjoki on melko rauhallinen, ei hirveempiä tulvia vielä.
täällä kiikan kohdalla kokemäenjoessa on vesi korkeimmillaan.
Aijaa. Onko ihan kellareihin asti tullu?

41
Onginta / Vs: Onkikauden aloitus
« : Huhtikuu 17, 2011, 16:49:25  »
Onkikausi tuli avattua tänään. 2 särkeä saaliina. Heikkoa oli, täytynee odottaa ainakin sen viikon. Jos sitten lähtisi syönti käyntiin. Millane on tulvatilanne muualla? Kokemäenjoki on melko rauhallinen, ei hirveempiä tulvia vielä.

42
Kaikkea kalastuksesta / Vs: Kalastuskuvia tänne.
« : Huhtikuu 12, 2011, 22:34:39  »
Selvä törö...

43
Voiko sen verran udella, että kuinka paljon väkeä on liittynyt tähän mennessä? :-)

44
Kalassa.net - kommentteja ja parannusehdotuksia / Vs: Kuvagalleria
« : Maaliskuu 11, 2011, 22:30:20  »
Tuollaisen kuvagallerian asentamiseen ei itseasiassa mene tuntiakaan, mutta en ole halunnut asentaa tuollaista kuvagalleriaa missään vaiheessa käyttöön. Tuo ei ole käytännössä kovinkaan toimiva ja sitä on vaikea saada toimimaan yhteen muiden palveluidemme kanssa. Teen mielummin uuden, mutta se taas on isompi projekti ja kesken tällä hetkellä. Pyritään saamaan mahdollisimman nopeasti lopullinen versio ja käytetään tätä väliaikaisena.

Arvostan kovasti, jos Kalapediankin käyttöön suotaisiin kuvia varsinkin niissä tapauksissa kun sillä ei ole oikeasti mitään väliä.
Joo, niin vähän muistelinkin. Täytyy nuo säännöt tehdä vain tarpeeksi selkeiksi, ettei tule noita mainitsemiani tilanteita.

45
Kalassa.net - kommentteja ja parannusehdotuksia / Vs: Kuvagalleria
« : Maaliskuu 11, 2011, 21:59:04  »
Miten perustelet tämän todella huonon uudistuksen, jota on odotettu sen 9v? Onko sinusta todellakin huono juttu, että kuvagalleriaan tuli yksi osio lisää, jonka kuvia ei käytetä kalapediaan, mutta jonka mukana tod.näk. tulevaisuudessa käyttäjät lisäävät samalla myös kuvia kalapedian käytettäväksi?

Ja kuten aloitusviestissä ilmaisin, niin toivottavasti tämä on vain väliaikainen ratkaisu, mutta varaudun myös siihen, että tällä systeemillä voidaan mennä kauankin.
Jos sitä on odotettu 9v niin esim. kuukausi ei pitäisi tuntua missään. Tiedän sanoa sen verran, että tuon Kalapedian kuvagallerian lisäys tuonne vei alle tunnin ja säädöt meni myös noin parissa tunnissa. En näe itse galleriassa suurta vikaa, vaan tässä touhussa. Miksei sitä ole voitu koodata foorumille näiden vuosien aikana? Se kummastuttaa eniten, mutta hyvä että järjestyi nyt jotenkin edes. Onhan tuo ihan kätevä systeemi. Ja sillä suuremmalla syyllä on hyvä tehdä ne säännöt. Säännöt on siis verrattavissa vaikkapa foorumilla esiintyviin netiketteihin, paitsi nyt ne tulee kuvagallerialle sopiviksi ja Kalapedian säännöillä höystettynä. Tämä ei kuitenkaan liene ongelma vai? Säännöstä voidaan toki jutella ei siinä mitään. Tarkkana tulee kuitenkin olla. Esimerkkinä vaikkapa seuraava: Kalassa.netin käyttäjä X on halunnut lisätä kuvan galleriaan eikä halua sitä Kalapedian käyttöön. Henkilö on kuitenkin lisännyt sen väärään osioon ja sitten myöhemmin joku toimittaja on lisännyt kuvan artikkeliin ja nousee älämölö. Tällöin vika ei ole toimittajassa eikä ylläpidossa vaan Kalassa.netin käyttäjässä. Mm. tälläisiä ne säännöt pitävät sisällään.

46
Kalassa.net - kommentteja ja parannusehdotuksia / Vs: Kuvagalleria
« : Maaliskuu 11, 2011, 21:34:01  »
Milleri nykäsee sen palkokasvin pois nokasta, se yksityisten osio on sielä alin tällaisella tekstillä:

Yksityiseen käyttöön tarkoitetut
Näitä ei saa käyttää Kalapediassa

Ei tässä olla kenenkään varpaille astumassa, vaan sinne tehtiin vain yksi laajennus, joka mahdollistaa kuvien uppaamisen kaikille, eikä kuvia käytetä kalapediaan.
Ja jollei joku nyt edelleenkään ymmärtänyt mistä on kyse, niin pistä yyveetä.
Joo, ei tässä mitään. Täytyy niitä sääntöjä silti fiksata hieman. Mun mielestä silti todella huono uudistus. Mutta kai tää väliaikaisena menee ihan näinkin. Tosin kuvien lisääjät saavat sitten olla tarkkoja, että laittavat kuvansa oikeaan paikkaan (jollei siis halua pedia käyttävän niitä kuvia).

Kirjottelen säännöt huomenna vielä paremmin tänne. Mutta pääasiallisesti samaa linjaa tulee olemaan, mitä pediassa on muutenkin.

47
Kalassa.net - kommentteja ja parannusehdotuksia / Vs: Kuvagalleria
« : Maaliskuu 11, 2011, 20:34:49  »
Ei se nyt vaan niinkään mene. Kuvien oikeus pysyy omistajalla ellei niiden käyttöön anneta erikseen lupaa. Oli kalapedian säännöt mitkä tahansa, niin kaiketi jo laki kieltää toisen kuvien käytön ilman lupaa?

En kyllä tosin ymmärrä miksi meidän pitää alkaa käyttämään jotain kehnoa väliaikaista systeemiä jos luvassa on parempaakin? Oma mielipiteeni on, että odottaisimme varsinaista kuvapankkia.
Se on noissa wikeissä aika monimutkainen asia. Mutta kuitenkin, sitä kuvaa voi käyttää. En suosittele laittamaan sitä pediaan, jollei halua sitä käytettävän. Kuvapankin piti tulla joskus ~½v sitten. Mutta ei ole näkynyt.. Mites noiden uutisten ja kauppahallin kanssa? Onko pelittäny?

48
Kalassa.net - kommentteja ja parannusehdotuksia / Vs: Kuvagalleria
« : Maaliskuu 11, 2011, 20:23:55  »
Ai meillä on nykyään tälläinenkin kaitsettavana. Mutta hyvä kun tuli näinkin ajoissa selville tämä. Sellainen juttu kuitenkin, ettei noita asetuksia muutella ominpäin, vaan niistä kysytään erikseen multa ja Kipsteriltä jos jotakin haluaa muuttaa.

Edit: Kirjoitan tänään taikka huomenna kuvagallerian säännöt tänne näkyville.
Ainahan meillä on ollut tuo kuvapalvelu meidän kontolla?  :roll:

Ja eihän niitä asetuksia voi muuttaa kuin adminit? Esim. Mä?
Ja tuota kuvapalvelua saisi paljonkin vielä mielestäni parannella. Esim botteja sinne yrittää rekisteröidä päivittäin.
Tämä galleriahan perustettiin alunperin kalapediaa varten, joten ymmärtääkseni kuvat, jotka sinne lisätään, saa kopsata kalapediaan? Ellei sitten joku ehdottomasti halua, ettei hänen albumistaan kuvia lisäillä.
Juu on kyllä, mutta tää on oma juttunsa. Adminit voi niitä muuttaa, eli minä, sinä, Kala Erkki, Toimitus ja nyt ilmeisesti myös Qkkeli. Jussi ilmeisesti muokannu jutut sieltä ja lisänny Qkkelille oikat.. Ja mun mielipide kuviin liittyen se, että jos sen kuvan sinne lykkää niin oikat siihen omaan kuvaan meni siinä samalla. Näin se on tähän mennessä ollut. Täytyy katsoa, tarvitseeko muuttaa sitä. Kuvagalleria ei ole tarkoitettu kuvagalleriaksi foorumille vaan sille on tulossa ihan omansa. Eli.. Tuolla pätee Kalapedian säännöt jne..

49
Kalassa.net - kommentteja ja parannusehdotuksia / Vs: Kuvagalleria
« : Maaliskuu 11, 2011, 19:11:32  »
Ai meillä on nykyään tälläinenkin kaitsettavana. Mutta hyvä kun tuli näinkin ajoissa selville tämä. Sellainen juttu kuitenkin, ettei noita asetuksia muutella ominpäin, vaan niistä kysytään erikseen multa ja Kipsteriltä jos jotakin haluaa muuttaa.

Edit: Kirjoitan tänään taikka huomenna kuvagallerian säännöt tänne näkyville.

50
Mun on nyt oikeesti pakko sanoa mielipide näihin asioihin että eikö tänne voisi perustaa eri tyyppinen treadi missä voisi oikeesti suoranaisesti vittuilla/haukkua ihmisiä/tiimejä jne jne.... kauhea sota taas tullu liigasta ja kaizzun on taas kiva lukea näitä tekstejä täällä. Varmasti tosi motivoituneena rupeaa järjestämään seuraavaa liigaa kun ei perjaatteessa sada kun paskaa niskaa koko ajan.
Elämä on julmaa. Ken leikkiin ryhtyy - myös sen kestäköön. Tosin jokainen voi miettiä Holssin sanoja. Pysykää asiassa ja keskustelkaa netiketin rajoissa.

51
Tarvitseeko jokaisesta PP jutusta/pelistä/turnauksesta jne nostaa aina kauhea sota? Eikös tämäkin kuulu Kaizzulle tai jollekkin ylemmälle taholle? Turhaa tänne on kaikkien kirjoittaa ja aloittaa sotaa.

52
Pelivinkit, tekniikat ja taktiikat / Vs: ProPilkki 2 peliohjeet
« : Maaliskuu 04, 2011, 20:47:03  »
Tarkoitus oli, että pelin ohjeet päätyvät kalapediaan. Ilmeisesti sinne ei ole kukaan alkanut tutorialia tekemään. Enkä tiedä, onko jessenicin sivuillakaan asiasta tarkemppa tietoa.
Meillä on Propilkki tietäjien haku käynnissä. 2/6 ollaan saatu. Sitten kun on porukka koossa niin alkaa tulemaan tavaraa.

53
Länsi-Suomi / Vs: Porin seudun kalastuspaikat & reissuraportit
« : Helmikuu 27, 2011, 22:24:28  »
Potkitaanpa tätäkin ylöspäin, nyt Porin kalastushirmut, Milleri, Nismox sekä muut raottamaan hieman kalapaikkojen arkkua, eli mistäpäin löytyypi varteenotettavat pilkkipaikat n. <30km säteellä Porista ja mielellään suolasen puolelta, eli mereltä :)
Alakaapi tuo pilkkikausi hupenemaan kohta käsiin, nii ei viittis joka saaren mutkaa ja niemenkärkeä lähteä kokeilemmaan.
Noniin. Kerrankin aihe, mistä osaan kirjoittaa. Pori on sinänsä todella monipuolinen kalastuskaupunki. Jokia löytyy muistaakseni 4-5 kpl ja niistä 3 on lohikalajokia. Tunnetuin lienee kuitenkin Kokemäenjoki ja nakkilankosket. Kalapediasta löytyy erittäin hyvä artikkeli nakkilankoskista (http://www.kalapedia.fi/index.php?title=Nakkilankosket). Muita kokeilemisen arvoisia jokia ovat Noormarkunjoki, Pomarkunjoki/Isojoki ja Harjunpäänjoki. Noista ehkäpä Pomarkunjoki on paras. Tosin Harjunpääjoki on hieno ja haasteelline joki. Sieltä saa taimenta tehokkaasti, jos tietää paikat ja ajat. :wink:

Porissa on myös kivoja lampia ja muita lutakoita. Tiilimäen hesburgerin vieressä on kaksi lampea, jossa esiintyy isoja ruutanoita ja suutareita. Tosin niiden saamiseksi tarvitsee tietää vähän niiden olinpaikoista, mutta eiköhän kesällä sitten nosteta muutama satsi niitäkin.

Kokemäenjoki soveltuu hyvin jigikalastukseen. Hyviä paikkoja ovat hevosluoto ja kirjurinluoto. Kirjurissa on myös muutama lutakko, mihin on minun kuulemani mukaan istutettu karppia. Tiedä sitten onko totta, mutta sillee ne kalaseuran hemmot sannoo. Onkimiseen soveltuvat hyvin nuo hesen lammikot ja hevosluoto. Kannattaa myös kokeilla reposaaren sahanrantaa ja möljää.

Itse merestä minulla ei ole hirveämmin kokemuksia. Talvisin pilkkivät isohkoa ahventa ja kuhaa ja sitten norssia. Heittiksen puolella oli tosi hyvä thread Porin merialueen kalastuksesta. Linkitän sen vaikkapa, kunhan saavat sivustonsa huollettua.

Toivon mukaan raotti edes hieman, mitä Pori pitää sisällään. :-)

54
Kalapedia löytyy nykyään myös Facebookista. Käykää tykkäilemässä :lol: http://www.facebook.com/#!/pages/Kalassanet-Kalapedia/131179500278986

55
Järvikohtainen keskustelu / Vs: Metsälampi
« : Helmikuu 23, 2011, 22:39:10  »
Erittäin mielenkiintoinen vesistö. Joka reiältä on tähän mennessä tullut ruutanoita.  :lol:

56
Pyydyskalastus / Vs: Paras syötti iskukoukkuun? (hauelle)
« : Helmikuu 22, 2011, 18:51:39  »
Tälläistä ne tästä asiasta sanovat muualla: Kalojen siirtorajoitukset
Okei. Täytyy myöntää, että itsellä oli tietovarasto puutteellinen tuon johdosta. Oltiin siis opiskelijaryhmän kanssa viikonloppu leirillä ja laitettiin iskukoukut jään alle. Pahoittelut, ei tullut mieleen tuota. Enemmän tuota jigaamista ja onkimista harjottanut. :-)

57
Pyydyskalastus / Vs: Paras syötti iskukoukkuun? (hauelle)
« : Helmikuu 22, 2011, 18:32:13  »
Järvissä kannattaa kokeilla silakkaa. Järvi hauki ei pysty vastustamaan sitä tuoksua. Viime reissulla tuli 2 haukea. Toinen painoi reilut 400g ja toinen vajaan 2 kiloa. Suosittelen! :lol:

58
Uutiset ja pelin kehitys / Vs: Propilkki 2 v. 0.85 kehitysthread
« : Helmikuu 20, 2011, 13:29:06  »
Käviskö sitte 0.9 versioon sellainen uudistus ett sais päättää itte millainen sää pilkkijäällä on?  :-)
Mitä ideaa siinä olisi, eihän oikeassakaan elämässä päätetä millainen pilkkisää on, ja mitä hyötyä toiminnosta olisi?
Toinen hyvä idea olisi, että saisi itse päättää mikä kala tulee avannosta ylös, ihan siis painolleen ja lajilleen. No jos ei kuitenkaan, jotakin järkeä näihin ehdotuksiin.

59
Uutiset ja pelin kehitys / Vs: Propilkki 2 v. 0.85 kehitysthread
« : Helmikuu 20, 2011, 10:01:48  »
Olisko kehittämisrauha mitään? Kyllä se uusi versio sieltä ihan varmasti ilmestyy. Nyt täytyy jaksaa odottaa.

60
Uutiset ja pelin kehitys / Vs: Propilkki 2 v. 0.85 kehitysthread
« : Helmikuu 09, 2011, 23:41:08  »
Ihan asiallista tekstiä toi oli ja hyvin perusteltua. On se kumma, kun joku on eri mieltä niin heti tulee torikokous.

Sivuja: 1 [2] 3


center>