Chat

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - Toimitus

Pages: 1 [2] 3 4 ... 11
31
Tässäpä olikin esimerkki superloistavasta palautteesta! Suurkiitos, tuon ansiosta saan monta epäjohdonmukaisuutta korjattua! Otankin niihin nyt yksi kerrallaan kantaa ja vastailen sitten, että miten asia on muutettu.

Terävään huomioosi palvelun nimestä otan heti kantaa: Olet oikeassa, palvelun nimi muutettakoon tarkoittamaan yksittäistä kalaa. Olisiko sen nimi esimerkiksi Mahtikala-palvelu vai olisiko parempia ehdotuksia palvelun nimeksi?

Tilasin äsken graafikoltamme uudet grafiikat tuohon palveluun ja tuon palvelun kautta on tarkoitus aloittaa koko Kalassa.netin graafinen kehitys.

Lisää tälläisiä palautteita heti kun tulee vain huomioita mieleen! :)

32
Noniin, nyt kaverien kutsuminen ja hyväksyminen toimii taas. Laitoin samalla myös niin, ettei kertomus itsestä ole pakollinen kun lisätään profiilitietoa.

Sinne alkoikin heti jo tulla mukavan kokoisia kaloja ja lisää kaivataan! :D

Kaikenlaiset kommentit ovat myös tervetulleita, koska niiden avulla palvelusta saa juuri sellaisen kuin haluatte!

33
Heittokalastus / Vs: "isoin kala"
« on: May 03, 2011, 00:34:09  »
Tätä varten on nyt Kalassa.nettiin tullut palvelu, joten laittakaahan jatkossa suurimmat kalanne Mahtisaalis-rekisteriin: http://www.kalassa.net/mahtisaalis

Täälä keskustelua uudesta palvelusta: http://www.kalassa.net/keskustelut/index.php?topic=25100.msg370551;topicseen#msg370551

34
Noniin, siitä onkin melkein 10 vuotta aikaa kun ensimmäisen kerran mielessäni hahmottelin piirteitä kalastajien yhteisöpalvelusta, jonne jokainen voisi lisätä kalojaan ja seurata myös lähipiirinsä kalaonnea. Palvelusta, jonka kautta käytäisiin valtakunnallista kilpailua suurimmista kaloista ja monissa muissa vertailutavoissa pärjäämisestä. Yksinkin olisi hauska lähteä kalaan, kun saaliin esittelemisen riemun voisi jakaa netissä ja se jäisi sinne myös talteen.

Otin jokin aika sitten lopulta härkää sarvista, kun huomasin että kalenterista vapautui sopiva rako ja aloin kasaamaan tätä palvelua. Pitkään muhinut ajatus alkoi syntymään serverille piirtämättä viivaakaan suunnittelupaperille ja uusia toimintoja tuli mieleen samaan aikaan kun teki. Nyt palvelu on valmis julkaistavaksi testikäytössä ja nimesin sen Mahtisaaliiksi!

Mahtisaalis-rekisteri: http://www.kalassa.net/mahtisaalis

Palvelu sisältää muunmuassa:
-Voit lisätä kalojasi kuvineen ja tietoineen
-Sivustolta näet omien kalojesi menestymisen vertailussa muihin
-Voit tehdä helposti monipuolisia hakuja niin paikallisesti kuin valtakunnallisestikin ja etsiä haluamiasi tietoja suomalaisten suurkaloista
-Specimen-tilastot (Specimenissä kaloille lasketaan lajikohtaiset vertailupisteet ja yhteispisteet lasketaan ottamalla jokaisesta kalalajista suurimman kalan pistemäärä). Tämän avulla suuruuden voi voittaa myös kalastamalla monipuolisesti!
-Lisätä kavereita ja seurata erityisesti kaveripiirisi kalaonnea! Näet myös sijoittumisesi kaveripiirisi tilastoissa!
-Lisätä kaloille karttasijainnit
-Karttakooste kaikista hakukoneella haetuista kaloista yhdessä näkymässä
-Kommentoida saatuja kaloja
-Näet paikkakunnan ja jäsenen kaikki kalat samalla kartalla
-Voit tykätä kaloista Facebookissa
-Facebook-julkaisu lisätyille kaloille

Palvelu tarvitsee nyt kovaa testiä, ideoita ja bugi-ilmoituksia, jotta se voidaan julkaista virallisesti, joten lisätkää kalojanne palveluun ja kertokaa millaisia kommentteja tulee mieleen palveluun liittyen! Tällä hetkellä kaikki kommentit ovat tärkeitä, koska palvelu olisi tarkoitus saada pikimmiten julki myös virallisesti!

Näyttäkääs nyt, että millaisia kaloja olette saaneet! :D

HUOM! Muistakaa olla ehdottoman rehellisiä saalisilmoituksissanne ja lisätkää AINOASTAAN PUNNITTUJA kaloja ja ÄLKÄÄ LISÄTKÖ VERKKOKALOJANNE palveluun, koska toistaiseksi pyydysvälineille ei ole omaa sarjaa!

Mahtisaalis on ensimmäinen osa Kalassa.netin suurempaa uudistumista, joten paljon uutta on odotettavissa sen jälkeen kun tämä palvelu on saatu hyvin käyntiin! Tämä palvelu on tarkoitus ulottaa koko Suomen laajuiseksi ja pyrkiä tekemään siitä virallinen paikka, josta paikalliset ja valtakunnalliset saaliit löytyvät. :)

35
Länsi-Suomi / Hiirikosken (Kyrönjoki) padolta lahnoja
« on: April 25, 2011, 23:05:39  »
Tuossa ajattelin, että voisi mennä tänä keväänä onkimaan lahnoja Hiirikosken padolta. En ole sielä koskaan ollut, mutta käsittääkseni se lienee keväisenä lahnapaikkana olevan vertaansa vailla. Oletteko vielä olleet koittamassa ja millaisin tuloksin? Onko paras lahnasesonki sielä vielä edessäpäin?

36
Länsi-Suomi / Vs: Sundomin silta
« on: April 24, 2011, 13:58:57  »
Mutta onko sielä Viikkenissä jokin paikka auki että voi heitellä? Tarkoitan siis sellaista paikkaa, jossa ei tule kukaan kylähullu valittamaan että seistään hänen tontillaan. ;)

37
Länsi-Suomi / Vs: Sundomin silta
« on: April 23, 2011, 17:06:05  »
Eilen ei sillalla kukaan saanut kalaa, mutta tarkotatko niitä lahnoja? :D Eikös hauen pitäis olla nyt kutupuuhissa ja laiskalla syönnillä sillalla vai onko sieltä viime päivinä tullut?

38
Pahoittelen viivettä, nyt se on etusivulla! :)

Laitoin samalla seuran blogin etusivu-listauksen toimimaan...

39
Länsi-Suomi / Siian onginta Vaasan lähistöllä?
« on: April 17, 2011, 14:50:50  »
Onko kenelläkään tietoa, että mistä kannattaisi lähteä siikaa kokeilemaan keväisellä pohjaongella Vaasan lähistöllä?

Tänään kuulin, että Björkköön uimaranta saattaisi olla kova paikka siihen touhuun. Onko kellään kokemusta?

Näkisin, että siikaa pitäisi tulla Vaasan lähistöltä lähes Etelä-Suomen malliin, mutta kukaan ei vain ole vielä kartoittanut paikkoja ja aloittanut tuota hienoa villitystä. Paras aika siian pohjaongintaan alkaa olla käsillä nyt kun jäät tekevät lähtöään! :)

40
Liittymislomake on nyt avattu ja julkaistu etusivulla! Kuka ehtii liittyä ensimmäisenä? :D

http://www.kalassa.net/Seura.html

41
Kalassa.net - kommentteja ja parannusehdotuksia / Vs: Kuvagalleria
« on: March 11, 2011, 22:20:23  »
Tuollaisen kuvagallerian asentamiseen ei itseasiassa mene tuntiakaan, mutta en ole halunnut asentaa tuollaista kuvagalleriaa missään vaiheessa käyttöön. Tuo ei ole käytännössä kovinkaan toimiva ja sitä on vaikea saada toimimaan yhteen muiden palveluidemme kanssa. Teen mielummin uuden, mutta se taas on isompi projekti ja kesken tällä hetkellä. Pyritään saamaan mahdollisimman nopeasti lopullinen versio ja käytetään tätä väliaikaisena.

Arvostan kovasti, jos Kalapediankin käyttöön suotaisiin kuvia varsinkin niissä tapauksissa kun sillä ei ole oikeasti mitään väliä.

42
Nyt on blogi asennettu ja laitoin kirjautumisohjeet sinulle yksityisviestinä! Tsemppiä blogaamiseen! :)

43
Noniin, nyt kotvasen alhaalla olleet Kauppahalli ja Uutiset on korjattu, joten taas pääsette lisäämään vehkeitänne myyntiin! :)

44
No nyt on korjattu nuo ylälinkit myös kuntoon. Koitan katsoa mikä sitä aikakatkaisua vaivaa...

45
Chatti toimii taas! Kesti hetken huomata sen vika, kun se päästi ainoastaan adminin sisään ja muille piti erikseen antaa oikeudet. :P
 Käykääs nyt kokeilemassa!

46
Teema on hyvä ja ulkoasu muutenkin. Tuonne profiiliin vois laittaa semmosen kohan, mistä halukkaat voi muokata omaa teemaa. Ainaki monella muulla foorumilla toimii tällainen.

Kuvanlisäys ei onnistu (vieläkään) ja muutenki 192 kb on aika vähän, jos pitää kuvia ladata. Nykyajan kuvat on sen verran laadukkaita, että saa melko paljon pakata, että tuohon mahtuu. Tuo liitteiden määräkin on aika vähän (huomioiden esim. reissuraportit, mihin tulee monta kuvaa). Tämä on tietääkseni ainoa foorumi, missä tuo systeemi ei toimi. Voihan Imageshackilla kuvat ladata tietysti, mutta se on hankala käyttää ja se kaatuilee ja toimii huonosti ainaki

Kävin säätämässä liitteiden asetuksia. Vastaako ne nyt paremmin tarpeita?

47
Kiitoksia paljon, foorumin uudistus on kyllä hieno homma omasta mielestäni. Uusi chatti sen sijaan oli melkoinen pettymys mitä siellä nyt nopeasti pääsi käymään pyörähtämässä. Mitäs sille webirc -idealle kävi? Olisi hyvä, jos chatin kautta pääsisi Quakenettiin, sillä se yhdistäisi sitten irkkaavat chattilaiset ja selainchattia käyttävät tyypit. Myös tuo kuvanlisäystoiminto uudessa chatissa pisti miettimään. Mitäs sitten kun nuoremmat jannut tai vähemmän chatissa pyörineet innostuvat spämmäämään chatin täyteen kuvia? Ei hyvä.

Nuo Irc-pohjaiset chatit on aina enemmän tai vähemmän huonoja vaihtoehtoja. Yhteyden ottaminen on hidasta ja käytännössä ainoa järkevä vaihtoehto on ottaa yhteys normaalilla Irc-ohjelmalla. Tuo chat on parempi, kun sen saa vielä otettua popup-ikkunaan.

Heittäkää pellolle häiriköt niinkuin ennenkin ja kirjoittakaa Kalapediaan chatin säännöt. Isken ne ohjeet linkiksi chattiohjelmaan kun valmista.

48
Nyt myös kaikissa threadeissa on Facebookin tykkäyspainike! Ei muutakuin tykkäilemään! :D


49
Noniin ja nyt pääsette lisäämään myös profiileihinne sijaintinne kartalla ja katselemaan muiden jäsenten sijaintia klikkaamalla ylhäällä olevaa "Kalakaverit kartalla!"-linkkiä! Kartan avulla löydätte nopeasti lähimmät kalakaverinne!50
Nyt onnistuu myös foorumin selaaminen iPhonella!!


51
Noniin, nyt pystytte lisäämään myös Youtube-videoita viesteihinne!
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=bV8Hgn2-5tw[/youtube]

52
Hienoa muuten, paitsi nostan nyt esille kysymyksen mikä jokaikisestä nettisivusta tulee heti mieleen, nimittäin sivuston taustanväri. Täälläkin se on valitettavasti lähes valkoinen. Vanhan ihmisen rasittuneille silmille tumma taustaväri olisi paljon mukavampi lukea eikä väsyttäisi silmiäkään läheskään niin pahasti. Lisäksi mustalla taustalla ja vaalealla tekstillä saavutetaan paljon parempi kontrasti kuin vaalealla taustalla ja tummalla tekstinvärillä, jolloin tekstiä on paljon helpompaa lukea pieneltä näytöltä/huonolla näköaistilla.

-Ugh, olen puhunut.

Ymmärrän mitä tarkoitat. Voisin hieman katsoa tuota aihetta ja uskoisin siihen löytyvän ratkaisun... :)

53
Otin sen hetkeksi pois käytöstä kun sen viilaaminen veti koko palvelimen nurin...

54
Älkää ihmetelkö jos tulee hetkellisiä katkoksia tähän toimintaan, serveri on aika lujilla jokaisen muutoksen kohdalla...

55
Joululahjaksi jäsenistöllemme julkaisimme uuden version foorumista ja chatistä!

Tämä uusi foorumin versio parantanee rutkalti bugeja ja tuo pikapuoliin myös uusia ominaisuuksia. Tutkikaa ja tutustukaa tähän ohjelmistoon, niin huomaatte sen parannukset. Uusi versio tuo myös parannusta moderaattoreiden työkaluihin ja estää botteja tehokkaammin. Alan nyt pidemmittä puheitta asentelemaan lisäosia uuteen foorumiimme.

Varmasti myös viilattavaa löytyy, joten ilmoitelkaahan niitä tännepäin. Tutkikaa kuitenkin ilmoituksen aiheellisuus ensin, koska osa jutuista saattaa löytyä nyt eri paikasta.

Loistavaa Joulua koko jäsenistöllemme! :D

56
Mahtavuutta! Olisikohan kuulkaa aihetta antaa oikein isot aplodit Liolle, joka teki mahdottomasta mahdollista! :D :D

CLAPCLAPCLAPCLAPCLAP!! :D :D

57
Morjens Aatami,

Sinulla oli kokeilussa eri versio tuosta analyticsistä ja se ei tuntunut toimivan, joten vaihdoin tuon toimivaksi todetun version myös sinulle ja nyt pitäisi alkaa laskemaan oikein... :)

58
Noniin, elikkä homma oli siitä kiinni että teillä tarvitsee olla Gmail-tunnukset käyttääksenne Analyticsiä.

Tehkää jokainen blogaaja seuraavat asiat saadaksenne laskurit toimimaan:

1. Luokaa Gmail-tunnus
2. Ilmoittakaa Gmailinne osoite minulle pikaviestillä
3. Laitan hommat toimimaan ja ilmoitan teille siitä
4. Kirjautukaa tunnuksillanne osoitteessa http://www.google.com/analytics
5. Siinä kaikki, sielä näette laskurinne!

Odottelen siis pikaviesteillä osoitteitanne nyt seuraavaksi!

Jussi

59
Tulkaas jompikumpi chattiin, niin katotaan miksei Googlelta mailit kulje... :)

60
Se taisi olla juuri tuo [email protected], johon sen alunperinkin laitoin. Tuliko posti perille?

Pages: 1 [2] 3 4 ... 11


center>