Chat

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - Toimitus

Pages: 1 2 [3] 4 5 ... 11
61
Aatamille, Kala-Erkille ja Virvelikalastajalle on nyt asennettu seuranta, kuittaatteko että homma lähti toimimaan ja pääsit katselemaan lukemia? Kun ne toimivat niinkuin pitää, niin laittelen samaan soittoon jokaiseen blogiin.

Googlelta tuli kutsu siis profiilissasi näkyvään sähköpostiosoitteeseen ja käy sen linkin kautta hyväksymässä käyttöoikeutesi seurantaan.

Laitan tämän päivityksen aikana teille kaikille samalla uusimman version blogista ja pari hakukonenäkyvyyttä tehostavaa lisäosaa.

62
Tein kokeilut Google Analyticsilla ja hyvin tuntui toimivan suunnittelemani mittaustapa. Pyrin asentelemaan kaikille blogaajille laskurit tämän viikon aikana, niin päästään seuraamaan ihmisten liikkeitä blogeissa... :)

63
Kaikki artikkelit on Kalapediassa, koska sinne kerätään kaikki kirjallinen materiaali. Vanha artikkelit-osio oli kömpelö ja nykymalli taas on paljon skaalautuvampi.

64
Nyt sielä saa valita kaksi vaihtoehtoa, niin eiköhän se nyt vastaa paremmin tarkoitusta! :)

65
Rajasin tarkoituksella asioita pois, koska äänestyksen tavoitteena on vaikuttaa etusivun asetteluun. Propilkki ja keskustelut tulevat tietenkin näkyvästi esille, mutta nyt haluan vain selvittää että mitkä muista asioista nostetaan näkyvimmin esille... Ei tarvitse ottaa siis kirjaimellisesti. :)

66
Kiitos huomiosta, vika on nyt korjattu.

67
Olen hieman entraamassa etusivua ja haluaisin tietää, että mitkä näistä palveluista haluaisitte etusivulla parhaiten näkyviin?

Kertokaahan myös kommenttejanne, että millaisia asioita etusivulla ylipäätään tulisi tuoda esille ja mitkä sielä tällä hetkellä on mielestänne tarpeettomia?

Koetetaan tehdä siitä semmoinen, josta heti selviää tärkeimmät asiat ja on mielenkiintoinen uusillekin kävijöille. Suunnittelussa on jo ajatus, mutta paras siitä saadaan kun kuulen vielä tarkemmin tarpeistanne.

68
Nyt on asennettu Patelle blogi!

Ketkä muut haluavat blogin tässä samalla rykäyksellä?

69
Eriksen blogi on asennettu!

70
Nyt näyttää, että toimii vaikken tehnyt mitään... :P

Älkää ainakaan siihen "Ote"-kenttään kirjoittako HTML-koodia, koska siitä se vissiin johtui...

71
Korjailen tuota Blogien bugia, kun eivät näy syötteessä oikein. Ote-kenttään on ilmeisesti jonkun toimesta mennyt kuva-tagi, joka on rikkonut rss-syötteen rakenteen...


72
Suurkalastajan blogi asennettu!

73
Katselen tällä hetkellä parasta toteutustapaa tuolle kävijälaskurille, jotta sen saisi laitettua kaikille samalla tavalla ja siten, että pääsen myös itse seuraamaan helposti palvelun kehittymistä. Testailen vähän ja ilmoittelen asiasta...

74
Mukava huomata, että loistavien kirjoitusten lisäksi lukijoitakin tuntuu riittävän! :D

Kävin laittamassa tuonne etusivun oikeaan sivupalkkiin linkit kaikkiin blogeihin, niin saadaan entistä enemmän huomiota niille! :D

75
Muistakaahan käydä ympäri nettiä mainostamassa blogejanne ja blogikeskusta! Muistakaa myös pyytää kaikkia kalastuslinkkisivuja lisäämään bloginne ja blogikeskuksen linkit! :)

76
Juu, siis faktaa on toki se että tuon työkalu on helppoa peruskäytössä ja pienellä perehtymisellä siihen saa laitettua hienouksia. Ehkäpä tänne pian vakiintuu joku Wordpress-tietäjä, joka pystynee jelppimään muita ja jakamaan vinkkejä blogin kehittämiseksi.

77
Sanos Jusa miten vapaat kädet tuossa blogissa on? Voiko aihe olla ihan jotain muuta kuin kalastusta?

Minulla ei ole muuten väliä, kunhan vaan saadaan porukka naaramaan.

Ja kun se kuva oli vaihtuva kuva, niin onko siellä nyt yksi ja sama koko ajan vai tuleeko sinne kohta "vattu" ja sitten "lehti"....  

Otin vatut pois, mutta sinne voidaan kyllä rulettiin laittaa lisääkin haluamiasi kuvia.

Niin jos keksit mistä saa sen "Home" muutettua joksikin muuksi. JOtenkin idioottia, kun suomeksi tehdyllä sivulla lukee "home".

Voin kurkata, mutta tuolta löytynee helpoin ja nopein ratkaisu:
http://www.jujumyynti.com/palvelut/homeen-torjunta-ja-homevauriokorjaukset

78
Miksi blogilistassa minun blogin nimi on "Mikon murinat" ? En minä sellaista ole määrittänyt missään...

Laitoin sen sulle oletukseksi, enkä ollut huomannut että olitkin muuttanut sen. :) No nyt se on korjattu ja samoin blogin fiiliskuva... Olikos muita toiveita? :)

79
Qkkeli: Nyt antaa sullakin luvan... ;)


80
Nyt on Konallakin blogi! :)

81
Nyt on Aatamin apajatkin avattu! :D

82
On juu, voisin katsoa sitä samalla kun julkaisen blogeja tuola Blogikeskuksessa...

83
... tietenkin tiedostokoko ottaen samalla huomioon.

84
Nyt laitoin uusimmat blogipostaukset näkymään etusivulla, joten lukijoita pitäisi ainakin blogeissa riittää! :D

85
Tee siitä kuvasta mahdollisimman leveä, kun se on asetettu venyväksi taustakuvaksi siihen yläpalkkiin...

86
Laitahan se mulle maililla, niin käyn puukottamassa sen tuohon teemaan...

87
Nyt on Perzallakin blogi!

Blogeja alkaa olla asennettuna jo toista kymmentä! Nostelen noita blogeja sitä mukaa tuonne Blogikeskukseen, kun olette saaneet niihin sisältöä. Ilmoitelkaa minulle kun sielä on ensimmäinen normaalipituinen kirjoitus! :)

88
Nyt on jälleen avattu blogit neljälle uudelle kirjoittajalle!

Pieni tarkennus blogipalvelun sääntöihin:

Äidinkieli täytyy olla miellyttävää lukijalle ja oikeinkirjoitus on tärkein vaadittava tekijä blogaajilta. Sisältöön emme siis puutu, mutta äidinkieli täytyy olla riittävän laadukasta.

89
Kalaerkin ja Redraven blogit asennettu! Seuraavaksi erään herra-X:n blogi! Ilmoitelkaas vain, niin asentelen näitä nyt kun olen jo vauhdissa! :D

Kuka avaa pelin ja kirjoittaa ensimmäisen uuden blogikirjoituksen Blogikeskukseen?! :D90
Juuri näin! :D

Pages: 1 2 [3] 4 5 ... 11


center>