Chat

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - Antsa_

Pages: [1]
1
Kalassa.net - kommentteja ja parannusehdotuksia / Vs: HTTPS
« on: February 27, 2020, 23:40:26  »
Eli kuka on admin jolle voin ton viestin laittaa?

2
Kalassa.net - kommentteja ja parannusehdotuksia / HTTPS
« on: February 26, 2020, 12:04:13  »
Voisiko tämän sivun tietoturvaa parantaa salaamalla tietoliikenne? HTTPS sivut näkyy Googlen halutuloksissa paremmin kuin HTTP sivut. Lisäksi selaimet on alkanu varoittaa näistä HTTP sivuista että nämä ei ole turvallisia. Olen jo saanut yhdelle sivulle salauksen päälle ja toivoisin että tälle koko sivulle saataisiin kans koska tietoturva on erittäin tärkeä asia.

Tietoliikenteen salauksen voi saada ilmaiseksi esimerkiksi Let’s Encrypt (osoitteessa https://letsencrypt.org/) että salauksesta ei välttämättä tarvitse maksaa mutta on myös tosi paljon niitä jotka maksaa.

3
Tekninen tuki ja bugiraportointi / Tietoturvallinen kysymys
« on: February 07, 2018, 19:35:56  »
Kun poistut pelistä niin näet hostin IP-osoitteen. Huono puoli tossa on se, että siinä on kuin tarjottimesta IP-osoite johon voi tehdä erilaisia hyökkäyksiä. Hyökkääminen toisen koneelle on nykyaikana tosi helppoa niin eiks toi kannattaisi piilottaa ku se voi joitain houkutella siihen. Samoin senkin kans että hosti näkee kaikkien pelaajien IP-osoitteen jotka on pelissä. Eikös näihin pitäisi tehdä muutoksia?

4
Tekninen tuki ja bugiraportointi / Vs: Hostaaminen 4G WLAN:illa
« on: October 30, 2017, 00:19:06  »
Joo luin ja nyt sain sen toimimaan ku luin ton yhden ohjeen tuolt.

5
Tekninen tuki ja bugiraportointi / Hostaaminen 4G WLAN:illa
« on: October 28, 2017, 18:35:39  »
Mulla on TW (Telewell) WLAN nimeltään TW-LTE-2.4GHz johon on kytketty 4G mokkula ja käytössä on julkinen IP osoite. Miten voin muuttaa tämän WLAN:in palomuuriasetuksia et pytsyn hostaamaan pelin? Käytän Saunalahtea.

6
Tonne verkkopeliin ei pääse. Ku yritin luoda verkkopeliä niin tuli ilmoitus: "Lisääminen pelilistalle epäonnistui: virhe palvelimen vastauksessa." Poistin Pro pilkin asennuksen ja asensin uudestaan mutta ei se auttanu. Vika taitaa olla palvelimessa.

7
Verkkopelaaminen ja turnaukset / Vs: VERKKOPELIHÄIRIKÖT.
« on: October 26, 2014, 13:16:14  »
Tänään ku pelasin pelissä nimeltään Hessu ilmotuksen propable speed cheating detected: Joni. Pystyykö ylläpito tarkistamaan onko kyseessä huijaus? Tämä ilmotus tuli aika monta kertaa. En ole pelin host vaan ainoastaan pelasin tota peliä niin tuli usein toi ilmoitus.

8
Tekninen tuki ja bugiraportointi / Vs: F-secure käyttäjät!
« on: September 23, 2013, 15:58:35  »
Ku lähetin F-Securelle viestiä tästä asiasta niin sieltä vastattiin:

Hei,

Muistankin yhden tapauksen koskien propilkkiä. Se tapaus kävi meidän ylemmällä tuella ja sieltä tuli viesti että pro pilkin koodaus koskien nimenomaan näitä verkkopelejä oli nätisti sanottuna pökälettä.

"Ongelma" on siis meidän ohjelmassa  kyllä, mutta siihen ei ole oikein ratkaisua. Mutta suosittelen päivittämään meidän 2011 version 2014 versioon, koska meillä ei ole enää tukea 2011 versioon:

http://www.f-secure.com/fi/web/home_fi/support/installers


Toimiiko pro pilkin verkkopelit kun valitsee "pelitilan"?

Sen voi valita uudessa versiossa kun klikkaa oikeasta alakulmasta f-securen ikonia ja valitsee pelitila.

Terveisin,
Janne

9
Tekninen tuki ja bugiraportointi / Vs: F-secure käyttäjät!
« on: September 22, 2013, 19:05:39  »
Mulla on Saunalahti 4G Super liittymä. Eli tää o mokkula. Voiko vika olla tietoturvassa vai netissä?

10
Tekninen tuki ja bugiraportointi / Vs: F-secure käyttäjät!
« on: September 22, 2013, 18:52:12  »
Mikä tässä mättää ku teen verkkopelin niin ekaks tietoturva kysyy et sallitaanko saapuva yhteys niin painan salli niin silti peli ilmoittaa: Lisääminen pelilistalle epäonnistui: yhteys ei onnistu ulkoapäin. (palomuuri/reititin?) Käytössä F-Seceure Internet Security 2011. Voisiko korjata tätä jotenkin että pystyn tekemään verkkopelin? Kokeilin yhdistää silleen et poistin palomuurin käytöstä mutta silti tulee tuo sama ilmoitus.

11
Tekninen tuki ja bugiraportointi / En pysty tekemään verkkopeliä
« on: September 21, 2013, 13:44:39  »
Mikä tässä mättää ku teen verkkopelin niin ekaks tietoturva kysyy et sallitaanko saapuva yhteys niin painan salli niin silti peli ilmoittaa: Lisääminen pelilistalle epäonnistui: yhteys ei onnistu ulkoapäin. (palomuuri/reititin?) Käytössä F-Seceure Internet Security 2011. Voisiko korjata tätä jotenkin että pystyn tekemään verkkopelin? Se olisi liian riskialtista jos ottaisin palomuurin pois käytöstä.

12
Mainostus Sallittu! / Animen kotisivu
« on: September 18, 2013, 13:06:00  »
Tervetuloa Anime aiheiselle kotisivuillemme: http://animefani.mixxt.com/ Luo tunnukset niin voit kirjoittaa blogiin, lisätä valokuvia ja videoita, keskustella toisten käyttäjien kanssa chatissa tai foorumilla sekä HUUTAA etusivun huutolootassa. Voit myös lisätä kaveriksi, lähettää privaattiviestejä tai tökkästä toista käyttäjää.

13
Tekninen tuki ja bugiraportointi / Vs: Ennätysserverin hidastelu
« on: September 18, 2013, 13:04:17  »
Kai ny hakitte uusia palvelimia vanhan tilalle tai hankitte lisää palvelimia vanhojen lisäksi että kuorma tasottuisi?

Pages: [1]


center>