Chat

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - kimmou

Sivuja: 1 [2] 3
31
Heittokalastus / Vs: "Tärppi, jota ette unohtais koskaan"
« : Elokuu 11, 2008, 13:06:01  »
Viime kuussa olin mökillä heittelemässä Skitter Popia ajan kuluksi, mukava katsella kun hauet ryntäävät pintoja pitkin vaapun perässä. Yleensä nämä hauet olivat melko pieniä, ehkä kilon tienoilla, mutta sitten eräällä ruohikolla pamahti kunnolla. Jo muutaman räpistelyn jälkeen vaapun alle tuli totuttua suurempi pyörähdyksiä ja vesi aaltoili mukavasti. Sydän tahkoi ylikierroksilla, kun jännitti saako kala vaapun suuhunsa vai ei. Sitten paikka kummasti hiljeni parin heiton ajaksi ja päättelin sen kyllästyneen, kunnes sitten vaapun kohdalla vesi ryöpsähti erittäin näkyvästi ja kuuluvasti. Yli kolmen kilon hauki yritti saada sitä saaliikseen, mutta ei saanut kiinni. Tämä tapahtui niin nopeasti ja yllättäen että meinasin kaatua veneestä veteen episodin aikana  :-D

32
Perhokalastus / Vs: mitä perhoa suosit eniten?
« : Elokuu 11, 2008, 12:58:40  »
Aika yleisesti ensimmäisenä kokeilen mustan liitsin punaisella päällä varustettuna. Sillä jos ei mitään tule, niin vaihdan johonkin pinturiin ja lopulta tinseliin jos ei mitään tule. Liitsi on sellainen millä aina aloitan, joten sitä suosin sitten eniten varmaankin.

33
Perhokalastus / Vs: Suurin kala minkä olet saanut perholla
« : Elokuu 11, 2008, 12:55:22  »
Suurin perhokala on eräs epäonninen hauki, joka nappasi pintaperhossa kiinni olleeseen ahveneen. Koukku jäi hauen suupieleen kiinni ja sitä sitten väsyteltiin vartin verran ennenkuin ylös tuli. Kokoa oli 1,8kg ja se ahven muuten löytyi hauen vatsasta, jos se oli sama ahven mikä oli perhossa kiinni.

34
Perhokalastus / Vs: Ensimmäinen kala perholla
« : Elokuu 11, 2008, 12:52:59  »
Jos nyt oikein muistan, niin ensimmäinen oikeilla perhovälineillä saatu kala oli noin 20cm seipi. Aiemmin tuli laitettua virvelin siimaan joku perhon tapainen karvakasa, jolla kaloja kiusasin koskilla. Ensimmäisen taimenen sain seuraavana vuonna ja se oli noin 30cm mittainen, eli takaisin laskin kasvamaan.

35
Kaikkea kalastuksesta / Vs: Kuinka monipuolinen kalastaja olet?
« : Elokuu 10, 2008, 20:47:41  »
1. Perhokalastus
2. Virvelikalastus
3. Katiskat (keväällä)
4. Mato-onginta
5. Uistelu (vain harvoin)
6. Pilkintä

36
Olin perhokalastamassa tänään ja oli melko hiljainen päivä eräällä joella, joten päätin kokeilla erään voimalaitoksen alapuolella omatekemää tinseliä ihan huvin vuoksi. Vähän aikaa heiteltyäni katsoin voimalaitoksen suuntaan, kun siellä joku tyyppi liikuskeli. Katsoin ehkä kahden sekunnin verran pois perhosta, ja sillä aikaa perho oli kadonnut ja siima osoitti suoraan alaspäin. Ruskea ja leveä kylki näkyi ja perho irtosi. Ei siinä muuten mitään pettymystä, mutta kuitenkin olisi ollut kiva saada omatekemällä perholla taimen ylös asti.

37
Sekalaista juttua / Vs: Eksoottisin syömäsi kala?
« : Elokuu 09, 2008, 13:11:47  »
Tonnikalaa purkissa, erittäin hyvää leivällä. Haluisin kokeilla puna-ahventa, mutta eipä oikein taida löytyy tällä seudulla edes kaupasta.

38
Kaikkea kalastuksesta / Vs: Mikä kala maistuu parhaalle
« : Elokuu 09, 2008, 12:49:34  »
Edellisenä päivänä koskesta saatu taimen, joka paistetaan nuotiolla pannulla. Siihen kun lisää paistettuja sieniä ja tuoreen salaatin niin ei paremmasta väliä, hemmetin hyvää tulee.

39
Kaikkea kalastuksesta / Vs: Isoin lohikalanne?
« : Elokuu 09, 2008, 12:45:44  »
2,3kg ja 56cm pitkä taimen jostain tuntemattomasta pienestä koskesta, ikää oli alle 10 kun sen sain joten ihan kunnon tappelu oli. Hyvin muistan, kun sen ylös sain niin vastarannalla olleet perhostelijat alkoivat taputtamaan asian johdosta. Virveli oli joku pieni abun umpikela jota ei saanut edes pois vavasta, jolla oli mittaa noin 150cm

40
Sekalaista juttua / Vs: Kulutetuimmat sanonnat
« : Elokuu 08, 2008, 10:25:51  »
Frustra est = turhaa tämä on. Latinalaisia sutkautuksia kavereiden pähkäiltäväksi.

41
Eihän sun tarvii kuunnella ylä-asteikäisen saarnoja, jos vanhempana osaat käyttäytyä "kypsemmin", alkaa taas mennä sellaseks että..
Tosin en ole kyllä kuullutkaan täällä kenenkään saarnoja käyttäytymiseen liittyen <- luitko tämän kohdan tuosta tekstistä?


Luin, mutta se ei ole mikään selitys, kuulla vanhemmalta käyttäjältä, että ne antaa "ohjeita miten käyttäytyä", koska vanhemman pitäisi käyttäytyä "kypsemmin" itse, kuin ylä-asteelainen.
Se että en ole kuullutkaan mitään valituksia käytöksestä varmaankin kertoo siitä ettei käytöksessäni ole mitään valittamisen varaa, vai olenko aivan tyystin väärässä asian suhteen?

Anteeksi jos et käsittänyt kunnolla, mutta tarkoitin asiaa yleisesti... :-)
Se nyt sitten on asia erikseen, alkaa vanhemmiten näköjään ajatuksenjuoksu hidastumaan uhkaavasti.. Meni kivasti offtopicin puolelle tämäkin

42
Eihän sun tarvii kuunnella ylä-asteikäisen saarnoja, jos vanhempana osaat käyttäytyä "kypsemmin", alkaa taas mennä sellaseks että..
Tosin en ole kyllä kuullutkaan täällä kenenkään saarnoja käyttäytymiseen liittyen <- luitko tämän kohdan tuosta tekstistä?


Luin, mutta se ei ole mikään selitys, kuulla vanhemmalta käyttäjältä, että ne antaa "ohjeita miten käyttäytyä", koska vanhemman pitäisi käyttäytyä "kypsemmin" itse, kuin ylä-asteelainen.
Se että en ole kuullutkaan mitään valituksia käytöksestä varmaankin kertoo siitä ettei käytöksessäni ole mitään valittamisen varaa, vai olenko aivan tyystin väärässä asian suhteen?

43
Eihän sun tarvii kuunnella ylä-asteikäisen saarnoja, jos vanhempana osaat käyttäytyä "kypsemmin", alkaa taas mennä sellaseks että..
Tosin en ole kyllä kuullutkaan täällä kenenkään saarnoja käyttäytymiseen liittyen <- luitko tämän kohdan tuosta tekstistä?

44
Minun mielestä 16 vuotiaasta ylöspäin olisi sopiva ikä moderaattoreille, koska silloin alkaa olemaan jo enemmän järkeä päässä mitä näillä yläasteella olevilla. Harvassa on nämä joilla on tarpeeksi kypsä ajattelutapa yläaste ikäisenä, mutta lukio/ammattikoulu ikäiset osaavat yleensä ajatella jo järjellä, eikä sen perusteella mikä vain omasta mielestä parhain vaihtoehto. En tiedä muista miten ajattelisivat, mutta itse en ainakaan viitsi kuunnella yläasteella olevan tyypin saarnoja miten tulisi käyttäytyä ym. Tosin en ole kyllä kuullutkaan täällä kenenkään saarnoja käyttäytymiseen liittyen (kohta todennäköisesti kaikki moderaattorit kimpussa :roll:)

45
Kaikkea kalastuksesta / Vs: Karkuutukset
« : Elokuu 07, 2008, 14:33:43  »
Kerrotko minullekkin luottopaikkasi kun Lieksassa asun, voin käydä testaamassa jos tuo jörrikkä on siellä vielä?? :-D :-D Vitsi,vitsi, ruunaalla?
Joo ruunaalla hyvinkin, mutta mikä niistä koskista on kyseessä, siitä vain arvailemaan  :-D

46
Kaikkea kalastuksesta / Vs: Karkuutukset
« : Elokuu 07, 2008, 14:29:08  »
Tästä tapauksesta on jo aikaa vuoden verran, mutta kerrottakoon nyt kansalle tapauksesta. Olin Lieksassa joella kalastamassa virvelillä eräällä luottopaikalla, ja sitten iski kiinni kunnon kokoinen taimen. Aluksi en tiennyt tarkalleen minkä kokoinen yksilö oli kyseessä, mutta otteista päätellen yli 2 kilon kuitenkin. Se päätti lähteä koskea pitkin alavirtaan ja sitä piti seurailla vettä pitkin kun rannat oli täynnä puita. Vettä vyötäröön asti ja kahluuhousuja ei tietenkään ole. Noin 100 metriä ja 20 minuuttia myöhemmin kala ilmaantui pintaan ja sen kokoluokka selvisi samantien, kyseessä oli yli 3 kilon, ehkä lähelle 4 kilon taimen.. Noh sain sen noin kolmen metrin päähän kunnes se päätti kääntää kulkusuuntaa keskelle jokea, ja viehe lensi sen suusta melkein minua päähän.

Varusteista on sen verran sanottava, että ne olivat liki UL- luokkaa, joten väsytys oli todellista kamppailua eikä pelkkää siiman kelausta. Kala kun pääsi irti niin pääsi ilmoille sellaiset perussuomalaisten sanojen ryöppy, ettei sellaista meikäläiseltä ole ennen kuultu. Siinä meni arviolta 15 minuuttia kivellä istuessa ja katsoessa kalan irtoamispaikkaa ennenkuin kehtasin mennä vanhempien perään ylävirtaan, oli sen verran lähellä itku sillä hetkellä. Noh, kun lähdin viimein pois paikalta niin hattua nostin kalalle ja tuumasin että vapautensa on ansainnut.

47
Kaikkea kalastuksesta / Vs: "Saatu" vai "karkuutettu" kala?
« : Elokuu 07, 2008, 14:17:17  »
Jos tarkoituksena on päästää kala alamittaisena tai muuten vain irti, mutta irtoaakin käden ulottuvilla niin lasken sen kuitenkin saaduksi, koska pois sen olisin kuitenkin laskenut. Sitten jos on samanlainen kala kiinni, ja karkaa muutaman metrin päässä niin se on omia aikojaan karannut yksilö. Kaikki otettavan kokoiset taimenet jotka karkaa ovat karanneita kaloja, koska yleensä ne tulee otettua mukaan, ellei ole jo kala repussa. Yleensä pyrin aivan pienimmät karkuuttamaan ilman koskemista, eli siima löysäksi vähäksi aikaa ja kala pyristelee itsensä irti.

48
Sekalaista juttua / Vs: Paras elokuva?
« : Elokuu 06, 2008, 23:22:45  »
Omasta mielestäni ehdottomasti paras elokuva on Vain Muutaman Dollarin Tähden. Ensinnäkin elokuvassa tunnelman tuo musiikki, ja sitä on kovin monessa eri paikassa kehuttu kyseisessä elokuvassa ja taidettu valita jopa parhaaksi lännenelokuva musiikiksi.

Toisekseen elokuvassa on panostettu eniten juoneen, se vie mukanaan niin sanotusti.

Kolmanneksi elokuvan kuvaustyyli on mitä parhain moiseen elokuvaan, kaksintaisteluissa lähiotokset kasvoista tai käsistä tuovat tavallaan sitä tunnelmaa mikä kyseisessä kohtauksessa velloo.

Viimeisenä muttei vähäisimpänä on näyttelijät, Clint Eastwood ja Lee van Cleef sopivat omiin rooleihinsa mitä mainioimmin ja heihin on helppoa samastua.

49
Sekalaista juttua / Vs: Pituus
« : Elokuu 06, 2008, 23:11:42  »
Pituutta löytyy 171cm verran ja painoo 62kg (pitäisi saada enemmän lihasta ennen armeijaa). Ikää ehtinyt tulla 18 verran

50
Sekalaista juttua / Vs: Top-3 tietokone pelit
« : Elokuu 06, 2008, 23:10:17  »
1. Americas Army
2. Pro Pilkki 2
3. Civilization 2

51
minulla joka toinen taimen/harjus on aina alamittane  :|
 ja oon muutaman alamittasen siiankin saanut mutta se siika oli kyllä yli 100 g eli oliko se joku bugi vai vaihteleeko alamitat vesistöissä???

Mikko on tainnut sanoa jossain vaiheessa että alamitta on liukuva, eli yhtä ja ainoaa alamittaa ei ole. Tuurissaan kiinni mitkä ottaa ja mitkä vapauttaa.

Ite oon joutunu vapauttaan alamittaasen Taimenen, Harjuksen ja Siikan.
Tyyppi on tainnut nukkua, kun äidinkieltä ovat opettaneet koulussa.

52
Kaikkea kalastuksesta / Vs: Millainen olet kalastajana?
« : Heinäkuu 21, 2008, 23:35:07  »
Ikä - 18
Kalastuksen aloitin - Noin 4-vuotiaana
Missä kalastan - Ruunaalla, Koitajoella ja pilkintää Haapajärvellä
Paljonko kalastuskertoja - Yli 50 kertaa vuodessa
Kalastustavat - Perhokalastus, pilkintä, virvelikalastus
Kohdelajit - Taimen, Kirjolohi, Harjus, Hauki, Ahven ja Järvilohi
Parasta - Luonnonrauha, elämykset
Muut harrastukset - Opiskelu, liikunta

53
Sekalaista juttua / Vs: Monta kuppia kahvia?
« : Heinäkuu 18, 2008, 18:59:41  »
No joo itsessä on hieman kahviholistin vikaa, saattaa päivässä mennä seitsemän tai kahdeksan kuppia kahvia.. Pitäisi varmaan perustaa anonyymit kahviholistit niminen kerho muille kohtalotovereille. Sokeria en käytä ja maidon käytön pyrin lopettamaan myös.

54
Joo.. Mikko itse on sanonut, että kaloilla ei ole yhtä ainoaa alamittaa, mutta se pyörii minusta harjuksella siinä 165G-170G.
Pelissä harjuksen alamitta on 175 grammaa

55
Isoin on siika 2330g ja toisena tulee siika 2230g. Isoja kirrejä tai taimenia en ole saanu ollenkaan

56
Järvikohtainen keskustelu / Vs: Linlonlahti ja Niemisjärvet
« : Maaliskuu 16, 2008, 11:36:00  »
tuli taas siika linlolta, vielä isompi kun edellinen: 2330g

57
Järvikohtainen keskustelu / Vs: Linlonlahti ja Niemisjärvet
« : Maaliskuu 08, 2008, 21:45:29  »
Siis en ole ollut napisemassa enkä mitään.
Kirjoittajasta ja kaikesta voi päätellä että asia on tosi, ja miksi edes pitäisi valehdella?
Ainut mitä oli, niin yritin vinkata että se olisi ollut sama pistää ottivehkeetkiin samaan kuvaan.
Ei sitä kaikkea pidä paljastaa  :-) ja eiköhän kaikki tiedä millä pilkillä niitä siikoja saadaan.

58
Järvikohtainen keskustelu / Vs: Linlonlahti ja Niemisjärvet
« : Maaliskuu 08, 2008, 20:53:10  »


Tässä screenshotti kyseisestä siiasta punnituksen yhteydessä. Vielä kerran onnee Kimmou-SK
Joo kiitos kiitos  :-) tuskin menee kovinkaan pitkään kun tuokin ennätys rikotaan.

59
Järvikohtainen keskustelu / Vs: Linlonlahti ja Niemisjärvet
« : Maaliskuu 08, 2008, 20:28:31  »
Taitaa olla kyllä pp2 suurin siika.  :-) Onnea komeasti siiasta.
Ei meitä 2kg siian ylittäjiä ole kovinkaan monta vielä.  :wink: :-D
Ainakaan vielä, tuskin menee kovinkaan pitkään kun joku saa vielä isomman yksilön tuolta

60
Järvikohtainen keskustelu / Vs: Linlonlahti ja Niemisjärvet
« : Maaliskuu 08, 2008, 20:16:01  »
Niin no jaa, voi olla, tai siis niistä mitä on sivuille ilmoitettu.
Mutta kuvahan saattaa olla feikki kun siellähän on sellainen musta laatikkokin..
Eihän sinun ole pakko uskoa, mutta voit kysyä mm. Adelta, Hemalta tai Jabetzulta asian varmuuden nimittäin tuo kolmikko oli pelaamassa samaa mappia kun sain tuon siian, että kyllä todistajia tuolle siialle löytyy.
En ole hetkeäkään epäillyt, mielessä olivat vain eri asiat.
Onhan tuollaisiakin ennenkin kai ainakin melkein nähty.
Ei kyllä mistään voi syyttää sinua asiassa, kun on ollut noita tyyppejä jotka yrittää väärentää kalojen kokoa sun muuta.. Minua vaan ei kannata niihin peeloihin yhdistää millään tavalla, minulle tämä peli ei ole niin elämää tärkeämpi asia, että pitäisi kaloja alkaa suurentelemaan.

Sivuja: 1 [2] 3


center>