Chat

Kirjoittaja Aihe: Vetouistelu Lämmin ja Kylmä Vesi.  (Luettu 2552 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Bluery

  • Viestejä: 123
    • Profiili
Vetouistelu Lämmin ja Kylmä Vesi.
« : Heinäkuu 10, 2005, 18:43:55 »
Kun vetouistelee lämpimässä vedessä, niin kannattaako olla syvälle uiva vaappu? Ja pinnalla pysyvä kun kylmä vesi? Vai miten? Ja veneen vauhti?

Kun en oikein tiedä vielä..  :roll:  Ja joitain hyviä vetouistelu viheitä?  8)
"Kuivan maan kalastaja"  8)


Tepelius

  • Vieras
Vetouistelu Lämmin ja Kylmä Vesi.
« Vastaus #1 : Heinäkuu 12, 2005, 05:35:43 »
Todella läheltä pintaa on tullut nyt kuhaa. Eilenkään en ehtinyt lusikkaa kunnolla veteen saattamaan, kun oli jo noin puoli kiloinen kuha kiinni. Kellokin oli vasta 19 tietämissä, aurinkokin porotti vielä kunnolla.

Eli lämpimillä keleillä pinnassa uiva, ja kylmemmällä vähän syvemmällä. Aina kannattaa mielestäni uistella vähintään kahdella vavalla ja hakea sitä tuntumaa, että missä syvyyksissä se kala luuraa. Toki uistimellakin on todella paljon merkitystä. Hyviä ovat mielestäni kaikki voimakasta heiluntaliikettä tekevät. Tail Dancereilla ja nimettömillä voimakasta heiluriliikettä tekevillä itse kalastelen ja onhan tuota kuhaa noussut professorillakin. Jesseä on kehuttu, mutta en omista vielä ainoatakaan.

Vavan kärjestä näkee tuon uistimen liikkeen, sekä koeuitosta. Jos vapa lakkaa värisemästä, niin mennään liian kovaa/hiljaa. Kokeilemalla ne selviää. Uinnilla on suurempi merkitys kuin värillä, omasta mielestäni. Puikkona perässä hiihtelevät uistimet tuskin kuhaa houkuttelevat, en usko.

Myös tietysti paikka missä kalastelet pitää tuntea tai tietää, että juuri siitä kohtaan nousee kuhaa. Muutoin joudut aika kauan hakemaan oikeaa paikkaa. Jos vesistösi on kuhapitoista, niin verkkojen sijainneista voi jotain päätellä.


Kirjaudu sisään palveluiden tunnuksilla

 center>