Chat

Kirjoittaja Aihe: Tyhmin paikka mihin jätit uistimesi  (Luettu 65482 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Hensu

  • Viestejä: 28
    • Profiili
Vs: Tyhmin paikka mihin jätit uistimesi
« Vastaus #150 : Huhtikuu 26, 2015, 23:30:20 »
Kotiin. Yhdellä kalareissulla jäi ykkösrasiat kotiin kun niitä ennen lähtöä piti vielä järjestellä ja otin 3 rasiaa pois kalatakin rintataskuista ja siihen jäivät. Tajusin 20 kilometrin päässä kotoa, mutta saipahan kakkosketju peliaikaa, enkä kalattakaan jäänyt.

Tyhmin menetys oli ilmeisen huolimattomasti laitettu viehe lukkoon ja heitossa meni Vuoksen vietäväksi rautatiesillan kohdilla.


kalaking

  • Vieras
Vs: Tyhmin paikka mihin jätit uistimesi
« Vastaus #151 : Lokakuu 04, 2015, 20:27:59 »
Rapala weedlesh shad jäi semmosee kivaa oksaa n. 5m korkeutee, eli alas ei sitä saanu.

Buick-Toni

  • Viestejä: 10
    • Profiili
Vs: Tyhmin paikka mihin jätit uistimesi
« Vastaus #152 : Toukokuu 30, 2016, 14:08:46 »
Onhan noita jäänyt pohjaan, tukkeihin, puun oksille (etenkin metsälammilla) ja ties vaikka minne. Mielestäni nuo ei silti ole mitenkään "tyhmiä" paikkoja, vaikka tosin monesti olisi ollut vältettävissä. Kuuluu ehkä vain lajiin  :roll: Tyhmää onkin ehkä mennä niihin paikkoihin kalaan, jossa virheheitto johtaa viehetappioon. Ja sekin kuuluu harrastukseen  :-D Etenkin rannalta löytyisi varmasti avoimempi paikka missä heitellä, mutta pakkohan se on aina jostain ryteiköstä/uppopuun vierestä/oksien alta koittaa..

Ehkä sitten niitä tyhmimpiä voisi olla esim. ne veneessä hosumiset, kun pistetään uistin lentoon kaverin vavan kautta, niinkuin muutaman kerran on käynyt. Muutamakin uistin kadonnut "pitkän heiton" jälkeen syvyyksiin juuri tästä syystä. Tai unohdetaan laitta se viehelukko kiinni  :| Sama käynyt myös pilkillä, jopa niin ettei pilkki ole ollut koko lukossa vaan täysin irrallaan... Siinä ei auta kuin syyttää itseään  :lol:


Kirjaudu sisään palveluiden tunnuksilla

 center>