Kalastuslajit > Perhokalastus

Näin lisäät viestiisi kuvan + teet avataren

(1/2) > >>

kaivo:
Foorumilla kysellään aina silloin - tällöin ohjeita kuvan lisäämisestä viestiin. Ajattelinkin laatia kuvalliset ohjeet yhdestä tavasta, jolla kuvan lisääminen onnistuu:


1. Mene osoitteeseen http://imageshack.us/. Kohdasta "Selaa" pääset valitsemaan kuvan oman koneesi tiedostoista.

2. Seuraavaksi, kohdasta "resize image" valitaan kuvalle koko. "640 x 480 (for message boards)" on aika sopiva yleiskoko, mm. nämä ohjekuvat ovat sen kokoisia.

3. Kun koko on valittu, klikkaa ”host it!”. Kuva lähtee latautumaan (uploading..). Lataaminen voi tapahtua hetkessä, joskus menee hieman kauemmin, riippuen palvelun ruuhkaisuudesta.

4. Kun kuva on latautunut, eteesi aukeaa tällainen näkymä. Lataamasi kuva näkyy keskimmäisenä (tässä tapauksessa on ladattuna kukka-kuva). Kopioi kohdan ”Hotlink for forums (1)” –osoiterivi kokonaisuudessaan...


5. ... mene Kalassa.nettiin ja lisää osoiterivi viestisi kohtaan johon haluat kuvan tulevan, ja lähetä viesti foorumille (toki esikatselun kautta...).
6. Valmista tuli!

perza:
ite painan aina tosta image nappulasta! ja laitan ton osoiterivin näiden väliin...
onnistuu siis myös näin!
 :-D

kaivo:

--- Lainaus käyttäjältä: jaska74 - Helmikuu 11, 2007, 19:48:37 ---kauankos kuvat säilyy sielllä?

--- Lainaus päättyy ---
Kuvien säilyminen.. Jaa-a. Esim. Kalastuskuvia tänne-keskustelussa vanhin ImagShack-kuva on viime maaliskuulta. Luulisi, että kuvat säilyvät niin kauan kuin ImageShack on olemassa?

ImageShack ei ole kuvagalleria vaan palvelu, joka linkittää kuvan käyttäjän koneelta nettiin. Ilmeisesti palvelussa on myös jonkinlainen "muisti", koska esim. tällä foorumilla on vieläkin minun laittamiani kuvia jotka olen sittemmin poistanut omalta koneeltani... Jos siis haluaa esim. etsiä johonkin keskusteluun esimerkkikuvan, sitä ei tarvitse säilyttää omalla koneellaan kauempaa kuin sen aikaa, että sen ehtii linkittää foorumille.

Salmo:
Firefoxin käyttäjille suosittelen ImageShack-toolbarin latausta. Eli upload-, slideshow- ym. toiminnot tulevat tuohon kirjainmerkkipalkin alle ja kuvien postaaminen helpottuu entisestään.

Edit. Ja ko. toiminnon saa täältä: http://toolbar.imageshack.us/

Salmo:

--- Lainaus käyttäjältä: Juves - Helmikuu 11, 2007, 21:48:42 ---Firefoxin käyttäjille suosittelen ImageShack-toolbarin latausta. Eli upload-, slideshow- ym. toiminnot tulevat tuohon kirjainmerkkipalkin alle ja kuvien postaaminen helpottuu entisestään.

Edit. Ja ko. toiminnon saa täältä: http://toolbar.imageshack.us/

--- Lainaus päättyy ---

Firefox päivitti juuri itsensä 2.0.0.2:ksi ja samalla katosi ImageShack-toolbar. Eli ei ole (vielä?) yhteensopiva uusimman version kanssa.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta